1. juni 2021.5 god. comment_316255 Ajde malo da se igramo prognoze. Favoriti ovim redoslijedom: Francuska, Njemacka, Engleska. Mislim da su Francuzi i Njemci mozda dvije najjace selekcije kada su svi na okupu. Njemacka je opet podcjenjena a to nikada ne treba biti slucaj. Ok, izgubili su oni 6:0 od Spanije u ligi nacija ali Low je konstatno miksao sastav, trazio nove igrace, uigravao neke akcije, sablone. Vidjet cemo ali smatram da su Njemci opet jedni od favorita. Imaju cak 8 igraca iz Bayerna, kada dodas ostale to je poprilicno jaka postava. Neuer Kimich, Hummels, Rudiger, Gosens Goretzka, Kross, Reus, Gundogan, Havertz Werner Na klupi imas igrace koji mogu igrati u prvoj. Gnabry, Sane, Musiala, Volland, Muller, Emre Can, Sule, Klosterman... Rojs je otkazao učešće na EP. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316256 Nisam znao za Reusa ali svejedno, i dalje je to veoma jaka ekipa i siguran sam da ce opet biti u samoj zavrsnici prvenstva. Cak i da osvoje ne bi mi to bilo toliko iznenadjenje. Kako god, ovaj put imamo toliko jakih reprezentacija, rekao bih nikad vise favorita za osvajanje. Fra, Eng, Njem, Spa, Port, Belgija, Italija, pa cak i Holandija, Hrvatska, Danska, Poljska su ekipe koje mogu izbaciti bilo koga pogotovo kada se bude igrala nokaut faza. Bas ocekujem neizvjesno prvenstvo do samog kraja. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316265 Za Englesku otpali: Ramsdale Godfrey White Ward-Prowse Lingard Greenwood Watkins Sve očekivano osim Ward-Prowsea. Prijavi
1. juni 2021.5 god. Autor comment_316288 https://www.youtube.com/watch?v=1r1ZqWqpMJM Otpao Ward-Prowse zbog desnih bekova. Bukvalno ljudi mogu sastaviti ekipu od desnih bekova Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316307 Gledao sam taj video. Još je zaboravio Maitland-Nilesa i Chambersa. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316322 Moja prognoza: Prvak: Francuska Finalista: Belgija Polufinalisti: Engleska, Portugal Ispali u četvrtfinalu: Njemačka, Španija, Italija, Turska Ispali u osmini finala: Nizozemska, Hrvatska, Poljska, Češka, Danska, Rusija, Švicarska, Ukrajina Ispali u grupi: Mađarska, Škotska, Slovačka, Finska, Austrija, Vels, Makedonija, Švedska Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316328 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1399997807596126209?s=20 Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316369 Ovako nas Jorginho dijeli lopte. Samo on prije toga pokaze kad i gdje ce loptu poslati. https://streamye.com/v/29ca9d Prijavi
5. juni 2021.5 god. Autor comment_316430 Na stranici uefa.com imate i predictor i fantasy za EURO 2020 uefa.com, pa odete na EURO 2020 pa idete na games Neka bude ovako, pa ćemo vidjeti za finale :D Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316446 Koje tv kuce prenose utakmice Eura na podrucju Bosne? nam da prenosi Nova BiH ali recimo onda korisnici Moje Tv nemaju gdje gledati utakmice? Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316447 Koje tv kuce prenose utakmice Eura na podrucju Bosne? nam da prenosi Nova BiH ali recimo onda korisnici Moje Tv nemaju gdje gledati utakmice? SK prenosi takodjer Prijavi
6. juni 2021.5 god. Autor comment_316450 Ima i ovaj fantasy i skupljanje sličica, hoćete da odigramo šta bezveze čisto radi reda Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316451 SK prenosi takodjer Jel fakat? Gdje si to procito? Imal gdje da se vidi? Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316459 Jel fakat? Gdje si to procito? Imal gdje da se vidi? neki dan bila reklama na tv-u, e sad slagacu te da sam vidio da su to samo sk1, sk2 i sk3 Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316460 Koje tv kuce prenose utakmice Eura na podrucju Bosne? nam da prenosi Nova BiH ali recimo onda korisnici Moje Tv nemaju gdje gledati utakmice? Nova BH, SK, ali glavne ce biti na Nova BH. Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316462 Nova BH, SK, ali glavne ce biti na Nova BH. Kako mislis glavne, pa rijetko koje utakmice da se igraju u isto vrijeme. Sta ako je jedan dan na rasporedu 3 utakmice i sve 3 u razlicitim terminima i sve 3 utakmice prenosi Nova BH? Btw: The 'A' team in the final training ahead of tomorrow's game against Latvia was: Neuer - Ginter, Hummels, Rüdiger - Kimmich, Kroos, Gündogan, Gosens - Havertz, Müller, Gnabry. Kimmich replaced Klostermann as right wing-back Ja i dalje tipujem da su Njemci uz Francuze najveci favoriti. Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316463 Gledaj ti to. Svabe s 3 pozadi. Englezi ce vjerovatno s 3 pozadi. Ozivljava ova formacija, otkad je konte vec fura Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316469 Spaha Koji je fazon s tim prenosom na sportklubu i prenosa Euro? Evo veceras Nova Bh prenosila Belgija - Hrvatska, takodjer na sk1 pise na programskoj semi da ce bitj utakmica, ali prenosili nesto drugo. Da li je moguce da ce tako biti i kada bude Euro? Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316470 Vjerovatno, 1 na nova bh, druge dvije na SK, tako ce koliko sam ja skontao biti. Ne znam sta radis na bh telecomu, ocajan internet, ocajna tv sema. Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316472 Nisam ja nego starci, ja imam telemach. Ali nema mi smisla, nova bh ce prenositi sve utakmice eura, da li to znaci da sportklub onda nece prenositi? Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316473 Spaha Koji je fazon s tim prenosom na sportklubu i prenosa Euro? Evo veceras Nova Bh prenosila Belgija - Hrvatska, takodjer na sk1 pise na programskoj semi da ce bitj utakmica, ali prenosili nesto drugo. Da li je moguce da ce tako biti i kada bude Euro? ja u kaficu gledao, nisam obratio koji je kanal bio, kako u tebe nije bilo? https://www.youtube.com/watch?v=Gc1IA48_wHo Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316474 Belgija je bila isto na nova bh, na SK je bilo cini mi se onim SD srpskim, nije ovim glavnim. Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316475 Ma nije bilo na sk1 iako je pisalo. Mamu im jebem svima, i telemach je sjebo sa Arenama, nemos naci dobrog operatera da ga jebes. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.