Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EURO 2020

Istaknuti odgovori

Ajde malo da se igramo prognoze.

Favoriti ovim redoslijedom:
Francuska, Njemacka, Engleska.

Mislim da su Francuzi i Njemci mozda dvije najjace selekcije kada su svi na okupu. Njemacka je opet podcjenjena a to nikada ne treba biti slucaj.
Ok, izgubili su oni 6:0 od Spanije u ligi nacija ali Low je konstatno miksao sastav, trazio nove igrace, uigravao neke akcije, sablone. Vidjet cemo ali smatram da su Njemci opet jedni od favorita.

Imaju cak 8 igraca iz Bayerna, kada dodas ostale to je poprilicno jaka postava.

Neuer
Kimich, Hummels, Rudiger, Gosens
Goretzka, Kross,
Reus, Gundogan, Havertz
Werner

Na klupi imas igrace koji mogu igrati u prvoj. Gnabry, Sane, Musiala, Volland, Muller, Emre Can, Sule, Klosterman...

Rojs je otkazao učešće na EP.
  • Odgovori 298
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam znao za Reusa ali svejedno, i dalje je to veoma jaka ekipa i siguran sam da ce opet biti u samoj zavrsnici prvenstva. Cak i da osvoje ne bi mi to bilo toliko iznenadjenje.

Kako god, ovaj put imamo toliko jakih reprezentacija, rekao bih nikad vise favorita za osvajanje.

Fra, Eng, Njem, Spa, Port, Belgija, Italija, pa cak i Holandija, Hrvatska, Danska, Poljska su ekipe koje mogu izbaciti bilo koga pogotovo kada se bude igrala nokaut faza.

Bas ocekujem neizvjesno prvenstvo do samog kraja.

Moja prognoza:

Prvak: Francuska

Finalista: Belgija

Polufinalisti: Engleska, Portugal

Ispali u četvrtfinalu: Njemačka, Španija, Italija, Turska

Ispali u osmini finala: Nizozemska, Hrvatska, Poljska, Češka, Danska, Rusija, Švicarska, Ukrajina

Ispali u grupi: Mađarska, Škotska, Slovačka, Finska, Austrija, Vels, Makedonija, Švedska

Koje tv kuce prenose utakmice Eura na podrucju Bosne? nam da prenosi Nova BiH ali recimo onda korisnici Moje Tv nemaju gdje gledati utakmice?

Koje tv kuce prenose utakmice Eura na podrucju Bosne? nam da prenosi Nova BiH ali recimo onda korisnici Moje Tv nemaju gdje gledati utakmice?

SK prenosi takodjer

Jel fakat? Gdje si to procito? Imal gdje da se vidi?

neki dan bila reklama na tv-u, e sad slagacu te da sam vidio da su to samo sk1, sk2 i sk3

Nova BH, SK, ali glavne ce biti na Nova BH.

Kako mislis glavne, pa rijetko koje utakmice da se igraju u isto vrijeme. Sta ako je jedan dan na rasporedu 3 utakmice i sve 3 u razlicitim terminima i sve 3 utakmice prenosi Nova BH?

Btw:

The 'A' team in the final training ahead of tomorrow's game against Latvia was: Neuer - Ginter, Hummels, Rüdiger - Kimmich, Kroos, Gündogan, Gosens - Havertz, Müller, Gnabry.

Kimmich replaced Klostermann as right wing-back

Ja i dalje tipujem da su Njemci uz Francuze najveci favoriti.
Spaha

Koji je fazon s tim prenosom na sportklubu i prenosa Euro? Evo veceras Nova Bh prenosila Belgija - Hrvatska, takodjer na sk1 pise na programskoj semi da ce bitj utakmica, ali prenosili nesto drugo. Da li je moguce da ce tako biti i kada bude Euro?
Nisam ja nego starci, ja imam telemach. Ali nema mi smisla, nova bh ce prenositi sve utakmice eura, da li to znaci da sportklub onda nece prenositi?

Spaha

Koji je fazon s tim prenosom na sportklubu i prenosa Euro? Evo veceras Nova Bh prenosila Belgija - Hrvatska, takodjer na sk1 pise na programskoj semi da ce bitj utakmica, ali prenosili nesto drugo. Da li je moguce da ce tako biti i kada bude Euro?

ja u kaficu gledao, nisam obratio koji je kanal bio, kako u tebe nije bilo?

https://www.youtube.com/watch?v=Gc1IA48_wHo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.