Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EURO 2020

Istaknuti odgovori

• Odgovori 298
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mene su više Turci negativno iznenadili nego Talijani pozitivno. Ne znam šta im je bilo, razumijem da su se prepali, imaju najmlađi tim na prvenstvu, ali morali su se u jednom trenutku osloboditi pritiska. Vidjelo se da onaj lijevi bek igra u drugoj Francuskoj ligi, nije slučajno jedini igrač u prvih 11 kojeg ne znam. Sad će svi uzdizati Italiju nakon ove utakmice i pričati kako osvajaju, kao što su uzdigli Arsenal poslije prve pobjede.

Pokakio mi se Jilmaz na fantasy.

Ima li forumska liga?

Nevjerovatna scena. Pregorak osjecaj, neoposiv, rucao sam dok sam gledao utakmicu, vjerujte nisam 3 zalogaja uzeo. Neka nelagoda me jos uvijek drzi.

Nadam se dobrim vijestima.

https://twitter.com/UEFA/status/1403765507682193409

u stabilnom stanju.

Hvala lekarima.

https://twitter.com/MattiasKaren/status/1403772998281318404

https://twitter.com/DannyCulley1/status/1403772810187640833

Utakmica se nastavlja od 8:30.

Ovo danas sa Eriksenom me podsjetilo na onu scenu iz Boltona protiv Totenhama ako se ne varam isto je igrac prezivio ne mogu se tacno sjetiti kako se zove, prekino je karijeru ali hvala bogu ziv je.

• Autor

Ma Belgija na kraju sa pola snage, usrali se Rusi na početku. Plus i ovaj gol je trebao biti poništen. Castagne izgleda malo teža povreda, mislim da ga nema do kraja grupne faze.

Wales me također negativno iznenadio, mislio sam da će bolji biti isto kurčeva ekipa. Danska nesretno, jedan jedini šut i gol da prime, plus promašen penal koji je realno nepravedno dosuđen... Sigurno je da je situacija sa Eriksenom ostavila traga na igračima.

65FJ6YCA10

Kod za Fantasy Euro 2020 ligu

Oficualno ta postava.

Nmg da shvatim kako nije shaw u prvih 11 iö makar chilwell. Chilly nije ni na klupi

Shaw odigro sezonu karijere. Iza brune najjaci igrac uniteda i.njemu tripy pocinje.

No hajd to nekako shvatim, al kako da nema grealisha u prvih 11 sunce ti kalajsano
Koji debil ovaj trener. Nikad nece Englezi uraditi nista na velikom takmicenju, kakvu god ekipu da imaju. Vazda ih treneri sabotiraju a oni to ne vide ili nece da vide.

Cuj Trippier pored zivog Shawa i Chilwell, laselamet
Smaracina utakmica engleska hrvatska

Ovakve utakmice treba prekidati i podijeliti bodove.

Hrvati na terenu ko da su jucer dosli s nekog takmicenja. Gube se skroz na terenu.

Doduse ovo pricam za prvo poluvrijeme, drugo i ne gledam, oog Sterlindga kad vidim odmah stream gasim.
Losa utakmica ali ipak zasluzena pobjeda Engleza. Hrvati su me bas razocarali, trojka Kovacic, Modric i Brozovic sve znaju s loptom ali su toliko sterilni kada je imaju u posjedu, da ne pricam o sutevima sa poludistance i slicno.

Engleska nece daleko s ovakvom igrom pogotovo sto im se grupa kriza sa grupom u kojoj su Fra, Nje i Por.
Englezi 50 godina nisu pobjediti prvu utakmicu Eura a igrali su sigurno u tih 50 godina sa slabijim ekipama od Hrvatske. Pritisak je cudna stvar.
Poslije ovoga mogu samo bolje ali trener je poluamater. Jos uvijek ne mogu da vjerujem da ima dva odlicna lijeva beka, koja su u formi a on stavi desnog beka. Apsurd
Ja ne znam zašto se svi uvijek čude šta igramo loše, pa realno i SP smo došli do drugog mjesta na sreću.
Jednostavno, Dalić ne zna složit ofenzinu igru.

Dali su gol na srecu ali kasnije i primili za poraz, kako to obicno i hoda. Zao mi je zbog Makedonije nadam se da ce se u ostatku utakmica uspjeti izboriti za plasman.

• Autor

Mislim da je najlošija utakmica do sada bila ova između Engleske i Hrvatske, Danska i Finska su odigrali tanko ali to je razumljivo nakon svega što se desilo.

Engleska loša, Hrvatska još gora, bukvalno tako. Ako još negdje vidim stativu Fodena prestaću gledati EURO jebeni.

Više bih kritikovao Engleze, koji sa ovakvom ekipom odigraju ovako jadno. Ništa nisu napravili 2 opasna šuta u prvom i taj gol u drugom koji j plod greške Hrvatske odbrane, koja je po imenima jako prosječna.

Ako Southgate nastavi ovako, izmišljanjem nekih pozicija koje niko ne razumije Englezi neće daleko. Nisi ti neki mastermind ko Pep ili Klopp pa da možeš nešto da sastaviš. Sine ti sa Middlesbrough-om nisi mogao ništa da napraviš, tačnije očajan si bio i to mu je jedino iskustvo.

Bolje da su Eddie Howe-a stavili za selektora umjesto ove ojebine koja se zna dobro obući

Ali zato spektakl Holandije i Ukrajine, najbolja tekma do sad, brz tempo i dobar ritam utakmice, more golova u drugom poluvremenu. Baš se moglo uživati

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.