12. juni 2021.5 god. comment_316679 Nisu meni Turci tako losi kao sto se pise. Jednostavno su Talijani sinoc bili sjajni. Ocekujem prolazak Turske u sljedeci krug. Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316680 Mene su viÅ¡e Turci negativno iznenadili nego Talijani pozitivno. Ne znam Å¡ta im je bilo, razumijem da su se prepali, imaju najmlaÄ‘i tim na prvenstvu, ali morali su se u jednom trenutku osloboditi pritiska. Vidjelo se da onaj lijevi bek igra u drugoj Francuskoj ligi, nije sluÄajno jedini igraÄ u prvih 11 kojeg ne znam. Sad će svi uzdizati Italiju nakon ove utakmice i priÄati kako osvajaju, kao Å¡to su uzdigli Arsenal poslije prve pobjede. Pokakio mi se Jilmaz na fantasy. Ima li forumska liga? Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316684 Nevjerovatna scena. Pregorak osjecaj, neoposiv, rucao sam dok sam gledao utakmicu, vjerujte nisam 3 zalogaja uzeo. Neka nelagoda me jos uvijek drzi. Nadam se dobrim vijestima. Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316686 https://twitter.com/UEFA/status/1403765507682193409 u stabilnom stanju. Hvala lekarima. https://twitter.com/MattiasKaren/status/1403772998281318404 https://twitter.com/DannyCulley1/status/1403772810187640833 Utakmica se nastavlja od 8:30. Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316687 Ne znam kako će nastaviti. Ja ne mogu nastaviti da gledam. Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316689 https://giphy.com/gifs/fhOg4ChJBhc7sUy03f Ovo je ofsajd ko kuca Nikakva kontrola lopte rusa öa da kazemo prekino je akciju i dodao lukakuu Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316690 Ovo danas sa Eriksenom me podsjetilo na onu scenu iz Boltona protiv Totenhama ako se ne varam isto je igrac prezivio ne mogu se tacno sjetiti kako se zove, prekino je karijeru ali hvala bogu ziv je. Prijavi
12. juni 2021.5 god. Autor comment_316692 Ma Belgija na kraju sa pola snage, usrali se Rusi na poÄetku. Plus i ovaj gol je trebao biti poniÅ¡ten. Castagne izgleda malo teža povreda, mislim da ga nema do kraja grupne faze. Wales me takoÄ‘er negativno iznenadio, mislio sam da će bolji biti isto kurÄeva ekipa. Danska nesretno, jedan jedini Å¡ut i gol da prime, plus promaÅ¡en penal koji je realno nepravedno dosuÄ‘en... Sigurno je da je situacija sa Eriksenom ostavila traga na igraÄima. 65FJ6YCA10 Kod za Fantasy Euro 2020 ligu Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316700 Athletic pise englezi igraju ovako danas Walker mings stones trippier Phillips rice Sterling mount foden Kane Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316701 Athletic pise englezi igraju ovako danas Walker mings stones trippier Phillips rice Sterling mount foden Kane Kako loša postava.. Prijavi
13. juni 2021.5 god. Autor comment_316702 Ako stavi prosjeÄnog Trippiera u prvih 11 prije dva najbolja lijeva beka sto će ikad imati treba ga otpustiti odmah poslije utakmice Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316705 Oficualno ta postava. Nmg da shvatim kako nije shaw u prvih 11 iö makar chilwell. Chilly nije ni na klupi Shaw odigro sezonu karijere. Iza brune najjaci igrac uniteda i.njemu tripy pocinje. No hajd to nekako shvatim, al kako da nema grealisha u prvih 11 sunce ti kalajsano Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316706 Koji debil ovaj trener. Nikad nece Englezi uraditi nista na velikom takmicenju, kakvu god ekipu da imaju. Vazda ih treneri sabotiraju a oni to ne vide ili nece da vide. Cuj Trippier pored zivog Shawa i Chilwell, laselamet Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316707 Smaracina utakmica engleska hrvatska Ovakve utakmice treba prekidati i podijeliti bodove. Hrvati na terenu ko da su jucer dosli s nekog takmicenja. Gube se skroz na terenu. Doduse ovo pricam za prvo poluvrijeme, drugo i ne gledam, oog Sterlindga kad vidim odmah stream gasim. Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316708 Gledajući ovu utakmicu prije bih dao 80 miliona za Philipsa nego 40 miliona za Rice Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316709 Losa utakmica ali ipak zasluzena pobjeda Engleza. Hrvati su me bas razocarali, trojka Kovacic, Modric i Brozovic sve znaju s loptom ali su toliko sterilni kada je imaju u posjedu, da ne pricam o sutevima sa poludistance i slicno. Engleska nece daleko s ovakvom igrom pogotovo sto im se grupa kriza sa grupom u kojoj su Fra, Nje i Por. Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316710 Englezi 50 godina nisu pobjediti prvu utakmicu Eura a igrali su sigurno u tih 50 godina sa slabijim ekipama od Hrvatske. Pritisak je cudna stvar. Poslije ovoga mogu samo bolje ali trener je poluamater. Jos uvijek ne mogu da vjerujem da ima dva odlicna lijeva beka, koja su u formi a on stavi desnog beka. Apsurd Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316711 Ja ne znam zaÅ¡to se svi uvijek Äude Å¡ta igramo loÅ¡e, pa realno i SP smo doÅ¡li do drugog mjesta na sreću. Jednostavno, Dalić ne zna složit ofenzinu igru. Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316713 Al Tripijer na lijevom beku, ovo ne bi ni Murinjo iz najgorih izdanja uradio Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316716 Dali su gol na srecu ali kasnije i primili za poraz, kako to obicno i hoda. Zao mi je zbog Makedonije nadam se da ce se u ostatku utakmica uspjeti izboriti za plasman. Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316721 Sva 3 favorita danas pobijedila. Prva utakmica najlošija, treća najbolja. Prijavi
14. juni 2021.5 god. Autor comment_316724 Mislim da je najloÅ¡ija utakmica do sada bila ova izmeÄ‘u Engleske i Hrvatske, Danska i Finska su odigrali tanko ali to je razumljivo nakon svega Å¡to se desilo. Engleska loÅ¡a, Hrvatska joÅ¡ gora, bukvalno tako. Ako joÅ¡ negdje vidim stativu Fodena prestaću gledati EURO jebeni. ViÅ¡e bih kritikovao Engleze, koji sa ovakvom ekipom odigraju ovako jadno. NiÅ¡ta nisu napravili 2 opasna Å¡uta u prvom i taj gol u drugom koji j plod greÅ¡ke Hrvatske odbrane, koja je po imenima jako prosjeÄna. Ako Southgate nastavi ovako, izmiÅ¡ljanjem nekih pozicija koje niko ne razumije Englezi neće daleko. Nisi ti neki mastermind ko Pep ili Klopp pa da možeÅ¡ neÅ¡to da sastaviÅ¡. Sine ti sa Middlesbrough-om nisi mogao niÅ¡ta da napraviÅ¡, taÄnije oÄajan si bio i to mu je jedino iskustvo. Bolje da su Eddie Howe-a stavili za selektora umjesto ove ojebine koja se zna dobro obući Ali zato spektakl Holandije i Ukrajine, najbolja tekma do sad, brz tempo i dobar ritam utakmice, more golova u drugom poluvremenu. BaÅ¡ se moglo uživati Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.