15. decembar 2013.12 god. comment_154322 Mi njima Piazona oni nama Suareza? :D Ne bih ga ja dao za pola Liverpoola. Btw: Kako ih je poislao po burek pre suta, to nisu istine #-o Prijavi
15. decembar 2013.12 god. Autor comment_154323 Na kraju ispade odlična posudba za njega, eto ti. Još će i ovaj Vitesse do titule odvući. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154339 Na kraju ispade odlična posudba za njega, eto ti. Još će i ovaj Vitesse do titule odvući. Pa normalno da je odlična,to bi ga samo ti i whisper gurali u englesku ne treba ga dirati,korak po korak,ako sve bude ok,vitese izbori Lš eto za njega a i za ostale minimum 6 utakmica na najvišem nivou ja se sve nekako nadam da on na kraju pokupi i tu titulu najboljeg igrača pa bi imali onda tu dosta opcija,mogo bi na pozajmicu i u neku jaču ligu,a na kraju krajeva ako vitese stvarno izbori Lš može tu još jednu sezonu da bije i na kraju,ako bi negde usput dobio i koji poziv za reprezentaciju,makar neka prijateljska,bio bi to veliki korak Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154340 Pa normalno da je odlična,to bi ga samo ti i whisper gurali u englesku ne treba ga dirati,korak po korak,ako sve bude ok,vitese izbori Lš eto za njega a i za ostale minimum 6 utakmica na najvišem nivou ja se sve nekako nadam da on na kraju pokupi i tu titulu najboljeg igrača pa bi imali onda tu dosta opcija,mogo bi na pozajmicu i u neku jaču ligu,a na kraju krajeva ako vitese stvarno izbori Lš može tu još jednu sezonu da bije i na kraju,ako bi negde usput dobio i koji poziv za reprezentaciju,makar neka prijateljska,bio bi to veliki korak U medjuvremenu ce Chelsea dovesti jos cetvoricu ofanzivaca i sve sanse da Lucas zaigra za Chelsea ce propasti. Kako stvari u Chelsea-ju funkcionisu, blize je "slucaju" Matic nego ozbiljnim minutima za prvi tim. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154362 Realno za njega u klubu nema mjesta. Ofenzivnio dio veznog reda - Hazard, Mata, Oscar, Schurrle, Willian, Kevin De Bruyne, pa evo uskoro i Bertrand Traore koji ce od Nove godine moci igrati za klub. To je SEDAM (7) konkurenata za mladog Piazona. Ajmo reci i da sam pretjerao. Izbacimo Bertranda i De Bruynea. Opet 5 konkurenata. A Piazonu treba konstantnost u igri. Ne znam. Pretrpani smo na krilima i AMF poziciji. Ja da se pitam za Piazona bi napravio mjesta tako sto bi prodao Williana i Oscara. Piazon ce biti bolji od njih obojice. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154364 Dolazak Williana je prakticki zalupio vrata Lucasu i Kevinu. Mladi igraci Chelseaja su u nezahvalnoj situaciji. Piazon ce biti klasa od igraca ali pitanje je u kojem klubu ce eksplodirat. (U Vitesseu je na dobrom putu :D ) Prijavi
21. decembar 2013.12 god. comment_155029 I jos jedan gol... S tim sto mec jos uvek traje. Inace igra na poziciji spica. Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155763 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=T8omgUSCOY0 Za ovog momka mora biti mesta u Celsiju u buducnosti, jednostavno kida, odlicna pozajmnica! Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156813 Traore i Piazon preorali Holandiju :D http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eW57Q4gBOO0 sjajna saradnja. Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156814 To je prijateljska utakmica ali da srediće ih oni i u Holandiji Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156819 To je prijateljska utakmica ali da srediće ih oni i u Holandiji Vise sam mislio prerasli tu ligu :) znam da je prijateljska bila. Njima trebaju veci izazovi. Prijavi
8. januar 2014.12 god. comment_156866 ma kupiti neki neki klub u spaniji, njemackoj pa tamo slati na posudbu igrace :D Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158762 Napravili smo od Vitesse-a ekipu koja se bori za Titulu pa ja nzm dal to moze biti veci dokaz da nasa akademija dobro radi. :zastava: Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158767 Sretan rodjendan Brazilski wunderkidu.Mislim da ima potencijala nekada u buducnosti biti u prvih 11 Chelsea. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158784 Skoro mu je bio rodjendan,jbt :D ali neka je sa srecom :) Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162758 Nema ni gola ni asitencije u 2014 godina u velikom je padu forme. Nadam se da se pribrati i ostak sezone odigrati na visokom nivou. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162765 pa ceo vitese je u ku... nije samo on Nije samo zbog toga. Uostalom daje Vitesse golove iako ne igraju dobro.Prije 2 kola je Lucas izasao nakon 45 minuta toliko je trener bio zadovoljan s njim. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162768 pa imaju 3 remija i jednu izgubljenu u poslednje 4 utakmice,nije samo piazon kriv a neznam na koje golove mislis kad su u tom periodu dali samo dva komada Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.