Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lucas Piazon (2011-2021, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 626
  • Pregledi 52,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Elao' timestamp='1359068159' post='104104']
Dobio 10tak minuta protiv Barcelone, nisam siguran da li je dotakao loptu.
[/quote]

[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543877_590841597609292_10034472_n.png[/img]

Evo dotako je :P

bitno je da je debitovo, valjda će igrati još
mi u nedostatku igraca saljemo svoje na pozajmice,znalo se da ce Moises u Afriku,da Marin nije u formi ili sta vec,na stranu da stavimo slucaj oko Hazarda. Pa jbm mu zivot Romane i upravo,jer moramo svakog mladog.slati na kaljenje,umesto da ih zadrzimo i da se ne rasipamo milionima? Zasto ovaj decko nije dobio sansu kakvu zasluzuje,debitovao je i odigrao za svojih 10-tak minuta vise nego dobro,nije mogao dobiti drugu sansu da se pokaze da ono nije slucajnost... Vazno da nam igra Benayoun i Bertrard ...bem te robijo...Napravis od ovih klinaca vodje koji ce gurati tim za 10 godina,a mi ih dajemo,posle se pitamo zasto nece da se vrate,stvarno zasto?
Danas ni minute u remiju Malage sa Zaragozom .
2 prinudne izmjene je morao izvrsiti trener Malage , mozda je to razlog sto nije dobio priliku danas .
  • 2 sedmice kasnije...
Jebem ti upravu koja posalje ovakvu igracinu da donosi bodove drugim ekipama a vrati u ekipu limitiranog Benayouna.

Bravo Luks !
  • 2 sedmice kasnije...

gledao sam prvo poluvreme nesto malo, ali znam da je komentator rekao da je bio veoma dobar :D Voleo bi da se vrati sledece sezone. 

gledao sam ja utakmicu protiv atl.madrida, bio je veoma dobar ali vidi se da je mlad i ova mu je pozajmica baš trebala, ne vjerujem da će i sledeću sezonu moći igrati za chelsea..

bilo je par dobrih poteza,pokoja peta

lol tek sam sad skonto da sam napisao protiv malage

Uređeno , autor izmjene: Kalouda

medju boljim je bio sinoc,savrseno se uklopio u ekipu Malage zeljan je igre vidi se,moglo bi se reci i da je ova posudba pun pogodak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.