Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lucas Piazon (2011-2021, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

mislio sam da je bar on pametniji.. samo nek se on puca u teretani em što će prestati rasti em što će postati sterilan od steroida

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 626
  • Pregledi 52,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 mjeseca kasnije...

Šta bi i šta će biti od najveće brazilske nade u Chelseaju  poznatog kao novi Kaka???

Eto odradio je sve moguće posudbe. Hoće li mu dati pravu priliku u nas ili će ga prodati? Još jedna posudba bi bila besmislena, ako se već može zaraditi od njega.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Brazilski fudbaleri Lukas Domingez Piazon i Adrej Da Silva Ventura su glavni osumnjičeni za bludne radnje nad 21-godišnjom osobom u julu mesecu ove godine tokom Panameričkih igara.

Mladi braziski reprezentativci su se prema policijskim izveštajima okomili na devojku u jednom noćnom klubu u Torontu, a potom je krišom praili do stana gde su je seksualno zlostavljali.

Sve se desilo na dan utakmce za treće mesto u kom su mlade 'Karioke' savladale Panamu i osvojile bronzanu medalju.

Piazon ima 21 godinu, igrač je Čelsija i trenutno je na pozajmici u Redingu, dok je ogdinu dana stariji Anderi golman Botafogoa.

Bravo Piazon, nikada igraca od tebe... 
  • 1 godina kasnije...

Gledao sam Fulham jucer, mogli bi biti iznenadjenje ove godine i uci u doigravanje za ulazak u premiership. Piazon igra odlicno, treba obratiti paznju na njega, tip igraca kakav treba klubu.

ne znam šta se dešava sa tim Fulamom, čitam da slave onog Jokanovića, valjda prošle sezone bili pred ispadanjem a sad su nadomak top 6 :D 

jebem li ga, jedino što sam gledao ove sezone jeste Vila a oni su baš očajni bili

Čitao sam neki tekst kako je Jokanović ispizdeo zato što nema nikakvu kontrolu nad transferima nego ima nekog lika koju mu to odobrava i stopira

plus onog našeg Kalasa baš hvale 

inače kažu za Fulam da baš lepo na oko igraju, sad jebem li ga kolko je tačno, ali kako stoje stvari pod takvim ograničenjima on je onda napravio veliki posao, pa one godine je i Votford uveo u Prem

Igraju lijep fudbal za oko sa puno prilika, sad kolko ce moci izdrzati ne znam, ali od konkurenata tu su Newcastle, Brighton, Reading, Birmingham i Norvich. Imaju sansu za izbore doigravanje za ulazak u premiership.

sve je to lepo ali tu ligu je baš teško ispratiti, ima daleko manje direktnih prenosa nego prem, druga stvar i kad prenose to se mahom poklapa sa premom

tako da se svodi na "ili ili" 

tek par termina upada, recimo petkom ali i to se ne prenosi uvek, pa onaj u 16h ako nemaš svih 6 SK kanala, zatim ima termina početkom nedelje i to čak u onim nedeljama kad nema LŠ al fazon je u tome što tad u 99% slučajeva ponovo nema prenosa

imam drugara koji navija za Barnli i on muku muči sa tim uvek, ne ove sezone naravno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.