Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lucas Piazon (2011-2021, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 626
  • Pregledi 52,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

http://www.youtube.com/watch?v=njyym0tpRbI

jeste gledali ovo.... momak je probio mrežu :D :D

Stvarno je talentovan igraÄ i volim što smo ga doveli... U budućnosti nećemo aBd brinuti za poziciju plejmejkera jer tu imamo McEachrana, Piazona koja nam se prikljucuje u januaru i Osmanovića.

http://www.youtube.c...h?v=njyym0tpRbI

jeste gledali ovo.... momak je probio mrežu :D :D

Stvarno je talentovan igraÄ i volim što smo ga doveli... U budućnosti nećemo aBd brinuti za poziciju plejmejkera jer tu imamo McEachrana, Piazona koja nam se prikljucuje u januaru i Osmanovića.

Samo ako se budu svi ovi talenti nastavili razvijati, mi ćemo kreativaca, napadaÄa, stopera za izvoza imat. Dijelit ćemo ih drugima...

Vidiš da ti na ovom linku gore (thechels.net) piše da je već debitirao za youth tim.

@Wisey ti si "pametni" i "nacitaniji" od mene sto se tice Chelsea , znam da se pricalo da ce doci tek u januaru a vidim po ovoj slici da je vec igrao dns i to mu je , ako se nevaram prva utakmica za Chelsea :)

Pa brate, ja tebi Äitam s linka koji si ti postavio. :D

Brate nisam ja postavio nego Luiz The Killer ,

Tebi svakako hvala na informaciji , cast mi je diskutovati s tobom xDDD

:D :D :D :D :D :D

• Autor

Uf fail teški. Kad imate sliÄne avatare... :lol:

Nemoj se tako postavljati, ja sam ovdje samo forumaš ko i svaki drugi, nebitno je. To što neke stvari znam je Äisto želja da se dobro informišem o klubu za koji navijam. Hvala Bogu sad imamo internet i mogućnost da to uradimo, nažalost prije je bila takva situacija da Äovjek pogleda recimo 15-ak tekmi u Äitavoj sezoni i to ako ima sreće. ;)

Pogledaj ovaj klip iznad , pogledaj na transfermarket ili bilo gdje gdje imaju podaci o njemu vidjeces da igra ofanzivnog veznog, playa, cak i poluspica a to sto je na krilu odigrao par utakmica je samo pokazatelj da je svestran i jos korisniji igrac, ali po konstituciji i tehnici se vidi da je onaj pravi brazilski play

• 1 mjesec kasnije...

Samo da kazem da jedva cekam da Piazon udje u prvi tim. Nevjerovatno podsjeca na Kaku izgledom, vrlo polivalentan igrac. Vec ste rekli, moze igrati play-a, ofanzivnog veznog i na strani. Jos mu je zelja da igra sa Lukakuom i McEachranom. I bas s nestrpljenjem cekam da prodje januar i da debituje za prvi tim. Ima sve sto ima jedan Brazilac i to je dovoljno za reci.

Mozda on voli vishe igrati krilo il sta vec, ali ako pogledate nastupe u U-17 repki brazila vidit cete da igra prednjeg veznog "AMF" Znaci pljunuti KAKA XD

Mozda on voli vishe igrati krilo il sta vec, ali ako pogledate nastupe u U-17 repki brazila vidit cete da igra prednjeg veznog "AMF" Znaci pljunuti KAKA XD

Da i ja sam to primjetio. U svim utakmicama je bio nekako stalno u sredini, odigravao pasove i pravio visak i gurao loptu prema napadacima... Cak mu i pise pored imena: midfielder, attacking midfielder

A evo sa sajta Chelsea-ja sta pise:

Chelsea had to fight off interest from a number of the world's leading clubs in order to secure the services of the highly-rated attacking midfielder.

Ponavljam, moze igrati i ofanzivnog veznog a i krilo, jer je polivalentan igrac.

Da i ja sam to primjetio. U svim utakmicama je bio nekako stalno u sredini, odigravao pasove i pravio visak i gurao loptu prema napadacima... Cak mu i pise pored imena: midfielder, attacking midfielder

A evo sa sajta Chelsea-ja sta pise:

Chelsea had to fight off interest from a number of the world's leading clubs in order to secure the services of the highly-rated attacking midfielder.

Ponavljam, moze igrati i ofanzivnog veznog a i krilo, jer je polivalentan igrac.

A to znaci ?

A to znaci ?

Kad moze igrati na vise pozicija. ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.