19. oktobar 2011.14 god. comment_3766 Novi interview s našim igraÄem kojeg će klub uskoro predstaviti: http://www.sambafoot..._chelsea__.html Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3777 http://www.youtube.com/watch?v=njyym0tpRbI jeste gledali ovo.... momak je probio mrežu :D Stvarno je talentovan igraÄ i volim što smo ga doveli... U budućnosti nećemo aBd brinuti za poziciju plejmejkera jer tu imamo McEachrana, Piazona koja nam se prikljucuje u januaru i Osmanovića. Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3785 http://www.youtube.c...h?v=njyym0tpRbI jeste gledali ovo.... momak je probio mrežu :D Stvarno je talentovan igraÄ i volim što smo ga doveli... U budućnosti nećemo aBd brinuti za poziciju plejmejkera jer tu imamo McEachrana, Piazona koja nam se prikljucuje u januaru i Osmanovića. Samo ako se budu svi ovi talenti nastavili razvijati, mi ćemo kreativaca, napadaÄa, stopera za izvoza imat. Dijelit ćemo ih drugima... Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3791 To je do mreze sut nije bio nesto jak, imam osjecaj da ce se on brzo progurat do prvog tima Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4341 Ljudi malo me Äudi ova slika, pa da li je Lucas Piazon potpisao za Chelsea ?? Da li je ovo on ili netko sasvim drugi ? http://thechels.net/2011/10/piazon-debuts-in-youth-team-friendly/ Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4344 Ovo je sa Ljudi malo me Äudi ova slika, pa da li je Lucas Piazon potpisao za Chelsea ?? Da li je ovo on ili netko sasvim drugi ? http://thechels.net/...-team-friendly/ danaslje utakmice U18 ? Arsenal 1:0 Chelsea ? Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4358 Davno je on potpisao, ali su se Äekale neke proceduralne stvari i da napuni 18 godina. Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4360 Pa jel dosao ili ne ? Trebao je u Januaru ? A ja koliko znam nije jos Januar :) xD Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4361 Vidiš da ti na ovom linku gore (thechels.net) piše da je već debitirao za youth tim. Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4363 Vidiš da ti na ovom linku gore (thechels.net) piše da je već debitirao za youth tim. @Wisey ti si "pametni" i "nacitaniji" od mene sto se tice Chelsea , znam da se pricalo da ce doci tek u januaru a vidim po ovoj slici da je vec igrao dns i to mu je , ako se nevaram prva utakmica za Chelsea :) Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4365 U Januaru ce moci igrati za tim, ovo je u18 prijateljska Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4366 Pa brate, ja tebi Äitam s linka koji si ti postavio. :D Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4368 Pa brate, ja tebi Äitam s linka koji si ti postavio. Brate nisam ja postavio nego Luiz The Killer , Tebi svakako hvala na informaciji , cast mi je diskutovati s tobom xDDD :D :D :D Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4370 Uf fail teški. Kad imate sliÄne avatare... Nemoj se tako postavljati, ja sam ovdje samo forumaš ko i svaki drugi, nebitno je. To što neke stvari znam je Äisto želja da se dobro informišem o klubu za koji navijam. Hvala Bogu sad imamo internet i mogućnost da to uradimo, nažalost prije je bila takva situacija da Äovjek pogleda recimo 15-ak tekmi u Äitavoj sezoni i to ako ima sreće. ;) Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4371 Salim se ba Veliko je zadovoljstvo imati internet i pratiti nas voljeni klub B) Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_4871 Lici na Kaku, al' samo fizicki, igra poziciju krilnog napadaca, to je i sam potvrdio. Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_4876 Pogledaj ovaj klip iznad , pogledaj na transfermarket ili bilo gdje gdje imaju podaci o njemu vidjeces da igra ofanzivnog veznog, playa, cak i poluspica a to sto je na krilu odigrao par utakmica je samo pokazatelj da je svestran i jos korisniji igrac, ali po konstituciji i tehnici se vidi da je onaj pravi brazilski play Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10786 Samo da kazem da jedva cekam da Piazon udje u prvi tim. Nevjerovatno podsjeca na Kaku izgledom, vrlo polivalentan igrac. Vec ste rekli, moze igrati play-a, ofanzivnog veznog i na strani. Jos mu je zelja da igra sa Lukakuom i McEachranom. I bas s nestrpljenjem cekam da prodje januar i da debituje za prvi tim. Ima sve sto ima jedan Brazilac i to je dovoljno za reci. Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10797 On samo izgledom podsjeca na Kaku, momak je krilo, cak i on to govori u svojim intervjuima.http://www.youtube.com/watch?v=Ggfc42rgSEA dokaz"Ja sam krilo, dok je Kaka vezni igrac" Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10828 Mozda on voli vishe igrati krilo il sta vec, ali ako pogledate nastupe u U-17 repki brazila vidit cete da igra prednjeg veznog "AMF" Znaci pljunuti KAKA XD Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10846 Mozda on voli vishe igrati krilo il sta vec, ali ako pogledate nastupe u U-17 repki brazila vidit cete da igra prednjeg veznog "AMF" Znaci pljunuti KAKA XD Da i ja sam to primjetio. U svim utakmicama je bio nekako stalno u sredini, odigravao pasove i pravio visak i gurao loptu prema napadacima... Cak mu i pise pored imena: midfielder, attacking midfielder A evo sa sajta Chelsea-ja sta pise: Chelsea had to fight off interest from a number of the world's leading clubs in order to secure the services of the highly-rated attacking midfielder. Ponavljam, moze igrati i ofanzivnog veznog a i krilo, jer je polivalentan igrac. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10860 Da i ja sam to primjetio. U svim utakmicama je bio nekako stalno u sredini, odigravao pasove i pravio visak i gurao loptu prema napadacima... Cak mu i pise pored imena: midfielder, attacking midfielder A evo sa sajta Chelsea-ja sta pise: Chelsea had to fight off interest from a number of the world's leading clubs in order to secure the services of the highly-rated attacking midfielder. Ponavljam, moze igrati i ofanzivnog veznog a i krilo, jer je polivalentan igrac. A to znaci ? Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10866 Hvala na objasnjenju nisam znao da se to tako kaze ! B) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.