23. maj 2013.13 god. comment_124834 Izgleda da ovaj Emenalo nama dovodi smeće iz Liverpoola, a tamo šalje dobro igrače. O neće moći, stat će njemu Mourinho u kraj! Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128396 Cisto da se podsetimo kako mali lomi kicme http://www.youtube.com/watch?v=E5Il24QVWnI Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128644 Cisto da se podsetimo kako mali lomi kicme http://www.youtube.com/watch?v=E5Il24QVWnI Igrom neodoljivo podsjeća na Isca, tj. ima još veći potencijal od toga sjajnog mladog talentiranog Španjolca. Znam da se Iscovo ime vezalo uz Chelsea, ali čovjek se pita ima li potrebe za takvo što pored sjajnog Piazona od kojeg iduće sezone očekujem mnogo. Pogotovo da bude prava zamjena za Matu u sredini terena. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128685 Igrom neodoljivo podsjeća na Isca, tj. ima još veći potencijal od toga sjajnog mladog talentiranog Španjolca Potencijal je priča za malu djecu. ;) Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128697 Potencijal je priča za malu djecu. ;) I ostat će priča za malu djecu, ukoliko dečec ne dobije pravu šansu. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128890 Neka on bude dobar u pripremnom periodu, Mourinhu kvalitet ne promice. Znace on najbolje sta treba s njim. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129059 Premier League: Chelsea's Lucas Piazon open to Premier League loan move http://www1.skysports.com/football/news/11668/8772166/Premier-League-Chelsea-s-Lucas-Piazon-open-to-Premier-League-loan-move Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129248 Premier League: Chelsea's Lucas Piazon open to Premier League loan move http://www1.skysports.com/football/news/11668/8772166/Premier-League-Chelsea-s-Lucas-Piazon-open-to-Premier-League-loan-move Jeste da je jos uvijek jako mlad , ali puno vise sam od ovog igraca ocekivao. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129305 Nikad on neće uspjeti u Chelseaju, u to sam gotovo siguran. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129373 Nikada nije dobio istinsku šansu u prvom timu, a Einstein je za McEachrana i još neke. Dobio jednom šansu sjećam se, za 20 minuta pokazao zašto je fenomen. I na pripremama bio odličan. Šteta što m use ne želi pružit šansa, tj. bar pet utakmica u prvom timu. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129375 Provest će još minimalno 2 sezone na posudbama prije nego ga vrate... A i to pod uslovom da eksplodira na toj poaudbi kao što je pretprošle seezone Danny i prošle Lukaku.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131874 crno mu se piše,ako sledeće sezone ne napravi neko čudo,pravi se gužva u prvom timu,velika je konkurencija,neznam šta će biti sa njim baš sam se poradovao kad sam video da je potpisao sa čelzi(bilo to davno) i to su dobre pare u njega uložene,oko 7.5 miliona ,prošle sezone je odigrao jedva 600 min ,ne računajući utakmice u onoj pl u21 ogroman propust kluba da klinca u koga su uložene tolike pare toliko zapostave,moralo se ranije reagovati malaga plače za njim,još sad kako su prodali ono čudo realu,a nemaju kintu za adekvatnu zamenu jedino što je pozitivno u celoj situaciji je to što ima ugovor do 2017 Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131939 pa zašto jednostavno ne ostane u malagi na pozajmici još jednu sezonu Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134014 "For me, as a young player, my target is always to be with the group, to be with Chelsea, that's where i want to be. Of course if i need to go on loan, to get more experience, i will no problem, but what i want, for my career is playing with Chelsea." Svaka cast na izjavi. btw: Ovo sam pisao kako sam slusao njegove reci, tako da zanemarite eventualne greske :D Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136170 ''To be fair, I think I am too young to be playing at Chelsea. So I'm fine. It's good for me to be going out on loan." ''Last season I stayed half the season at Chelsea and half at Malaga. It was good for me to play in La Liga and the Champions League." ''In this next season I will try to stay in the Premier League and to do a great season and come back stronger." ''It's important for me to stay in England and get used to the league where Chelsea play. English football is different to the Spanish game." ''I have no idea where I will go. I told everyone I would concentrate on this part of pre-season and I will talk about it when I get back to England." ''But I would like to stay in England. The physical side of it is important for me. The Premier League is strong physically, so it would be good for my future to stay in England." ''It is important to find the right club before the start of the season. When I went to Malaga it was in the middle of the season. The manager knew all the players but he didn't know me well. It was a bit difficult. I would prefer to have time to get to know the team.'' -reče on. :smile: Prijavi
27. juli 2013.13 god. comment_136274 Step 1: Loan every youngster to Crystal Palace! Step 2: Buy Crystal Palace,and rename it to Chelsea B! :D Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140519 Sanse da se probije u prvi tim nakon sasvim izvjezjesnog dolaskom Williana postaju jos manje sto je velika steta jer smo svi ujereni da ima kvalitet iako ga ne treba otpisivaiti. Mlad je i talentovan ali to sto smo sjajno popunjeni na njegovoj poziciji mu svakako nece biti olaksavajuca okolnost. Vitesse je po meni ispod njegovog nivoa ali bar ce tamo imati slobu i priliku da igra konstantno svakog vikenda. Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140537 Kdb se nakon posudbe progurao do tima. Moze i ovaj samo neka igra dobroPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.