18. septembar 2012.14 god. Autor comment_78947 Hahahaha, večerašnja proslava ostanka na klupi Reala: [img]http://i.minus.com/iJXKWsYALZhyD.gif[/img] Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_78964 Ovo je bio sukop tradicionara i plačenika.... i normalno da ovako slavi kad su u zadnjim trenutcima utišali plačenike... Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_78987 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1348037459' post='78964'] Ovo je bio sukop tradicionara i plačenika.... i normalno da ovako slavi kad su u zadnjim trenutcima utišali plačenike... [/quote] Može i ovaj momački izvaliti pa ostati živ.. Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_78998 [quote name='Wisey' timestamp='1348046352' post='78987'] Može i ovaj momački izvaliti pa ostati živ.. [/quote] a šta sam možda nešto krivo rekao?!?! Real... klub sa 100-godišnjom tradicijom, jedan od najuspjesnijih ako ne i najuspjesniji klub u povijesti protiv City-a koji se je prije 10-15 godina borio za ulazak u 2 ligu... ajde molim te... malo se zapitaj tko šta izvaljuje... ti ili ja?!? Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79000 ok vaša visosti... ispricavam se...nadam se da će vam ovo podic ego... Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79004 Real nije nista bolji od citya sto se tice kupovine igraca.. Jedina razlika je sto ovi rade vec 100 godina dok ovi 3. Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79009 Real je ime stekao šezdesetih godina i oni već tradicionalno kupuju sve što valja u svetu fudbala. Zanimljivo je da nikome ne smeta kad Real baca milione, a smeta im kad to drugi rade. Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79022 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1348037459' post='78964'] Ovo je bio sukop tradicionara i plačenika.... i normalno da ovako slavi kad su u zadnjim trenutcima utišali plačenike... [/quote] hoćeš li tako reći i kad ćemo mi igrati protiv Reala? Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79033 [quote name='chelseathebest' timestamp='1348058704' post='79022'] hoćeš li tako reći i kad ćemo mi igrati protiv Reala? [/quote] sorry... ali kad je abramovic dosao u klub chelsea je bio medju 5-6 najjacih klubova u engleskoj ligi... imali smo europski super cup i imali smo odlicnu momcad... dok npr. jedan city se borio po drugim ligama ili za opstanak u prvoj ligi... izmedju city-a i chelsea je itekako veeeeeeeelika razlika.... Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79041 To bi bilo kao kada bi sada npr. Everton ili Newcastle napali titulu. Sa druge strane, Sitijev slučaj bi bio kao kada bi sada Crystal Palace počeo da gazi sve redom. Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79046 [quote name='Igi' timestamp='1348064650' post='79041'] To bi bilo kao kada bi sada npr. Everton ili Newcastle napali titulu. Sa druge strane, Sitijev slučaj bi bio kao kada bi sada Crystal Palace počeo da gazi sve redom. [/quote] pa o tom ja i pricam... Everton i Newcastle nisu sama elita nogometa, ali su uvijek tu negdje u vrhu i s takvim jednim ulagacem bi postali sama elita... a uostalom oni imaju zavidnu tradiciju iza sebe... dok jedan Šiti došao je odnikud i postao odjednom nešto.Pravi primjer kako je City nastao je ovaj tvoj primjer s crystal palace... i to je evo pravi primjer kolko ne možemo i ne smijemo uspoređivat chelsea i city... jer mi smo miljama daleko ispred njih... ali opet i miljama daleko od jednog statusa kao što imaju real, united, liverpool (koji su uništili u zadnjih par godina), barcelona itd... i toga moramo bit svjesni... ali nitko nam ne ograničava da uz još kojih desetak godina pravilnog rada nećemo i mi stat uz bok jednog uniteda i tih klubova barem što se "tradicije" tiće... Prijavi
19. septembar 2012.14 god. Autor comment_79049 Ovako je slavio Ronadov gol sinoć: http://www.youtube.com/watch?v=WQlh0RrzBds Posljednji put je tako slavio još dok je bio u nas i kada je Drogba zabio Barci: http://www.youtube.com/watch?v=5FEvvNhh5zk Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79051 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1348065290' post='79046'] pa o tom ja i pricam... Everton i Newcastle nisu sama elita nogometa, ali su uvijek tu negdje u vrhu i s takvim jednim ulagacem bi postali sama elita... a uostalom oni imaju zavidnu tradiciju iza sebe... dok jedan Šiti došao je odnikud i postao odjednom nešto.Pravi primjer kako je City nastao je ovaj tvoj primjer s crystal palace... i to je evo pravi primjer kolko ne možemo i ne smijemo uspoređivat chelsea i city... jer mi smo miljama daleko ispred njih... ali opet i miljama daleko od jednog statusa kao što imaju real, united, liverpool (koji su uništili u zadnjih par godina), barcelona itd... i toga moramo bit svjesni... ali nitko nam ne ograničava da uz još kojih desetak godina pravilnog rada nećemo i mi stat uz bok jednog uniteda i tih klubova barem što se "tradicije" tiće... [/quote] pa sigurno da smo mi veći klub od City-a, ali ne možeš svejedno tako gledati na stvari... mi smo uvijek bili tu negdje i prije Abre, ali isto tako smo mi sigurno imali više novaca nego City to je tako gotovo uvijek u nogometu - kolko para, tolko muzike uvijek ima nekih iznimka kao APOEL u ligi prvaka, ali svejedno to je stvarno rijetkost kako će klub postat velik ako se ne ulaže u njega? City na isti način postaje "velik" kao i mi - velikim prilijevom novaca od strane bogatog vlasnika vidiš šta je Chelsea danas, klub sa TOP5 brojem navijača u svijetu, misliš da bi to bili da nije bilo Abre? klub nikad neće postat velik ako se ne dogodi nekakva financijska injekcija, i nakon toga naravno kontinuirano ulaganje u taj isti klub za primjer si možeš uzeti i HNL Dinamo je godinama prvi zbog financijske nadmoći koju imaju nad ostatkom lige vidiš šta se desilo s Hajdukom kad su se našli u financijskim problemima? propadaju evo pojavio se Split u prvoj ligi prije 2-3 godine i uvijek su u vrhu zato što imaju više novaca od većine klubova u ligi ima i Slaven Belupo, nešto kao hrvatski Everton, uvijek su tu u vrhu zato što imaju dobre sponzore (naravno imaju i sposobnu upravu), ali opet nemaju tolko novaca ko Dinamo i to je jedini razlog što ne mogu napasti naslov prvaka Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79055 [quote name='chelseathebest' timestamp='1348066156' post='79051'] pa sigurno da smo mi veći klub od City-a, ali ne možeš svejedno tako gledati na stvari... mi smo uvijek bili tu negdje i prije Abre, ali isto tako smo mi sigurno imali više novaca nego City to je tako gotovo uvijek u nogometu - kolko para, tolko muzike uvijek ima nekih iznimka kao APOEL u ligi prvaka, ali svejedno to je stvarno rijetkost kako će klub postat velik ako se ne ulaže u njega? City na isti način postaje "velik" kao i mi - velikim prilijevom novaca od strane bogatog vlasnika vidiš šta je Chelsea danas, klub sa TOP5 brojem navijača u svijetu, misliš da bi to bili da nije bilo Abre? klub nikad neće postat velik ako se ne dogodi nekakva financijska injekcija, i nakon toga naravno kontinuirano ulaganje u taj isti klub [/quote] slažem se sa tobom.. ali za city se s pravom može reć da su umjetni klub dok za nas ne... jer prije nego što nas je Abramovic uzeo mi smo bili netko i nešto dok city je bio u rangu norwicha... xD Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79057 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1348066571' post='79055'] slažem se sa tobom.. ali za city se s pravom može reć da su umjetni klub dok za nas ne... jer prije nego što nas je Abramovic uzeo mi smo bili netko i nešto dok city je bio u rangu norwicha... xD [/quote] slažeš se sa mnom i onda opet nastaviš svoju spiku umjetni klub mogao bi se nazvati eventualno neki klub koji služi za pranje novca ili nekakve kriminalne radnje... sve ostalo su priče za malu djecu koja se tješe tim terminima "umjetni klub" kada ih taj "umjetni klub" izdominira... Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79064 [quote name='chelseathebest' timestamp='1348066787' post='79057'] slažeš se sa mnom i onda opet nastaviš svoju spiku umjetni klub mogao bi se nazvati eventualno neki klub koji služi za pranje novca ili nekakve kriminalne radnje... sve ostalo su priče za malu djecu koja se tješe tim terminima "umjetni klub" kada ih taj "umjetni klub" izdominira... [/quote] pa dobro mišljenja su nam slična... Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79860 U Engleskoj bih mogao trenirati bilo koji klub. Ja sam "plavi". Ja sam londonski "plavi", ali sam profesionalac. Jose Mourinho pa tko te nebi zelio natrag kralju [img]http://www.24sata.hr/image/mourinho-nakon-reala-opet-premiership-zna-se-da-to-zelim-504x335-20080313-20101019005307-76863.jpg[/img] Prijavi
1. oktobar 2012.14 god. Autor comment_81257 http://chelseabalkan.com/index.php/item/2498-trenerska-legenda-plavaca-jose-mourinho-otvorio-dusu-za-cnn.html Prijavi
1. oktobar 2012.14 god. comment_81259 Ovo apsolutno nikakve veze nema s Chelseajem, zašto je onda objavljeno na portalu? Prijavi
1. oktobar 2012.14 god. Autor comment_81270 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1349116130' post='81259'] Ovo apsolutno nikakve veze nema s Chelseajem, zašto je onda objavljeno na portalu? [/quote] Zato što se spominje povratak u Englesku i gle ovo - ne želi u United po ovome. I zato što je Mou legenda Plavaca, svaka njegova izjava je relevanta i zanimljiva većini navijača. Prijavi
2. oktobar 2012.14 god. comment_81356 [img]http://www.dodaj.rs/f/42/Iv/4W7qcOkv/256061485075811512252760.jpg[/img] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.