26. oktobar 2022.3 god. comment_335727 Ali fakat kad ovdje nije vrat slomio ili barem neku kost, neće nikad. Očekivao sam da neće moći nastaviti, ali neće kraljina da ga se zamijeni. Mislim da polako ali sigurno postaje legenda kluba. Prijavi
26. oktobar 2022.3 god. Popularna objava comment_335732 4 hours ago, Bari said: Ojjjj Brazilka napise soccer, Pele se u grobu okrece. Sahrani ti čovjeka živog Prijavi
27. oktobar 2022.3 god. comment_335759 Gledam i ja, googlam Pele reko jel moguće da živim u nekoj stijeni ispod kamena na dnu mora pa da ne znam da je Pele umro Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335856 I ovaj u zadnje vrijeme zna izgubiti kompas i dobro zasrati. Protiv Brightona je on taj koji je zasrao odmah na pocetku i dao im krila i vjeru da mogu do pobjede. Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335865 Počeo sa dvije dobre intervencije i onda se unakazio. Jedna od rijetkih loših partija od njega. Prijavi
7. novembar 2022.3 god. comment_336240 Thiago Silva made more successful attacking third passes (7/10) than any other Chelsea player in the first 45 minutes against Arsenal. Zar smo ušli u attacking third Prijavi
7. novembar 2022.3 god. comment_336241 Najjace mi je u jednom trenutku protiv Arsenala Silva odlucuje da sam probije naprijed trkom i prakticno dodje pred protivnicki gol. Vjerovatno se i njemu smucilo cekajuci da se ostali izdodavaju. Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336272 Ja nemam srca da napišem sad bilo šta loše o njegovoj igri, ok, kroz analizu celokupne utakmice treba ali pojedinačno ne Ne mogu ja da "krivim" igrača od 38 godina pored celog tima mladih babuna (čast izuzecima) koji treba da nose ekipu Sami smo sebi krivi kao klub što smo doveli sebe u situaciju da nam stub odbrane bude igrač pred penziju i to je neoboriva činjenica, da je to neka normalna situacija majstor bi ulazio sa klupe, eventualno igrao pod jakog igrača a ne Čalobe Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336479 Samo da mu jebem mamu i onu njegovu zenu zbog toga sto je galamio na malca Halla. Ako neko nije vidio, nakon jedne kontre Newcastle Silva je zagalamio na Halla uz rijeci "Stay here". Nakon toga malac vise nije presso centra a do tad nam je bio najbolji igrac na terenu. Kakav si ti lider jebem ti zenu onu retardiranu picko jedna, zbog ovog bi ga otjero iz kluba. Nadam se da mali nece sad prestati igrati kao sto je igrao. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336488 Hamco malo si se utripovao, mozda je mali grijesio nesto u taktici ko zna. Lako je tako suditi i jebavat majke. 🙂 Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336498 1 hour ago, Emcomne said: Hamco malo si se utripovao, mozda je mali grijesio nesto u taktici ko zna. Lako je tako suditi i jebavat majke. 🙂 Kakvoj kurčevoj taktici, kad krenu da grade napad ne mogu iznijeti loptu 30 metara od svog gola, napad organizovati ne znaju. Malac stvorio jedinu šansu u prvom poluvremenu, kakve greške kurčeve Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336500 Ako je taktika bila da se ne stvaraju šanse, onda jeste griješio. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336529 11 hours ago, Kun Aguer0 said: Kakvoj kurčevoj taktici, kad krenu da grade napad ne mogu iznijeti loptu 30 metara od svog gola, napad organizovati ne znaju. Malac stvorio jedinu šansu u prvom poluvremenu, kakve greške kurčeve Sto ti je druze 🙂 na kraju krajeva boli me kurac ionako se rapadamo nek se pobiju svi. Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338238 Kakvo jebeno cudoviste! Steta sto ima 38 godina. Ja ne mogu da vjerujem da postoji ovako dobar stoper. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338526 Igrač utakmice danas ako mene pitate. U 90. minutu trči i stiže Nunesa dok ostale svaku utakmicu iznose na nosilima. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338535 11 minutes ago, ker said: Igrač utakmice danas ako mene pitate. U 90. minutu trči i stiže Nunesa dok ostale svaku utakmicu iznose na nosilima. I zvanicno je igrac utakmice. Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338619 Vanserijski stoper ali kojom se brzinom uklopio u sam fudbal u engleskoj i kako se uklapa u svaku formaciju i taktiku to je priča za sebe iako je veoma kasno došao kod nas sigruno će biti zapamćen kao jedan od boljih stopera koji je nastupao u klubu (bazirano naravno na partijama koje je pružio u istom a ne kroz citavu karijeru) Prijavi
23. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_338811 Ako idu Azpi i Jorginho, stavit ga za kapitena, a James ko zamjena. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338812 Sto bi rekao jedan pametan covjek, sad u zatvoru doduse, godine su samo broj. Zasluzeno. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338820 48 minutes ago, ker said: Sto bi rekao jedan pametan covjek, sad u zatvoru doduse, godine su samo broj. Zasluzeno. I celija je samo prostorija. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338825 1 hour ago, ker said: Sto bi rekao jedan pametan covjek, sad u zatvoru doduse, godine su samo broj. Zasluzeno. Zar su zatvorili Željka Samardžića? A Silvi ponuditi ugovor, nek sam napiše do koje godine. Prijavi
24. januar 2023.3 god. comment_338833 Nevidjen igrac. Nemam rijeci da opisem klasu, posvecenost i profesionalizam ovog covjeka. Jedino sta mozemo zaliti i mi i on, jeste to da nije zaigrao s onom nasom prethodnom generacijom . Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338920 Svaki drugi komentar je suvisan. Kakva legenda postade covek za kratko vreme. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.