Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thiago Silva (2020-2024, 113 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 429
  • Pregledi 26,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hvala ti ❤️ Došao je na kraju karijere, ali dovoljno da pokaže mnogo, na kraju krajeva, legenda.

• Kada je došao u klub imao je isto godina kao Terry kad je otišao. Nakon onakvog debija protiv WBA mislio sam da ćemo ga već na zimu zapakovati, staviti mašnu i spremiti u neku Tursku, Kinu ili Brazil.

Objavljene slike

I ovaj u zadnje vrijeme zna izgubiti kompas i dobro zasrati. Protiv Brightona je on taj koji je zasrao odmah na pocetku i dao im krila i vjeru da mogu do pobjede. 

• 2 sedmice kasnije...

Najjace mi je u jednom trenutku protiv Arsenala Silva odlucuje da sam probije naprijed trkom i prakticno dodje pred protivnicki gol. Vjerovatno se i njemu smucilo cekajuci da se ostali izdodavaju.

Ja nemam srca da napišem sad bilo šta loše o njegovoj igri, ok, kroz analizu celokupne utakmice treba ali pojedinačno ne

Ne mogu ja da "krivim" igrača od 38 godina pored celog tima mladih babuna (čast izuzecima) koji treba da nose ekipu

Sami smo sebi krivi kao klub što smo doveli sebe u situaciju da nam stub odbrane bude igrač pred penziju i to je neoboriva činjenica, da je to neka normalna situacija majstor bi ulazio sa klupe, eventualno igrao pod jakog igrača a ne Čalobe

Samo da mu jebem mamu i onu njegovu zenu zbog toga sto je galamio na malca Halla. Ako neko nije vidio, nakon jedne kontre Newcastle Silva je zagalamio na Halla uz rijeci "Stay here". Nakon toga malac vise nije presso centra a do tad nam je bio najbolji igrac na terenu.

Kakav si ti lider jebem ti zenu onu retardiranu picko jedna, zbog ovog bi ga otjero iz kluba.

Nadam se da mali nece sad prestati igrati kao sto je igrao.

Hamco malo si se utripovao, mozda je mali grijesio nesto u taktici ko zna. Lako je tako suditi i jebavat majke. 🙂

1 hour ago, Emcomne said:

Hamco malo si se utripovao, mozda je mali grijesio nesto u taktici ko zna. Lako je tako suditi i jebavat majke. 🙂

Kakvoj kurčevoj taktici, kad krenu da grade napad ne mogu iznijeti loptu 30 metara od svog gola, napad organizovati ne znaju. Malac stvorio jedinu šansu u prvom poluvremenu, kakve greške kurčeve

11 hours ago, Kun Aguer0 said:

Kakvoj kurčevoj taktici, kad krenu da grade napad ne mogu iznijeti loptu 30 metara od svog gola, napad organizovati ne znaju. Malac stvorio jedinu šansu u prvom poluvremenu, kakve greške kurčeve

Sto ti je druze 🙂 na kraju krajeva boli me kurac ionako se rapadamo nek se pobiju svi.

• 2 mjeseca kasnije...
11 minutes ago, ker said:

Igrač utakmice danas ako mene pitate. U 90. minutu trči i stiže Nunesa dok ostale svaku utakmicu iznose na nosilima.

I zvanicno je igrac utakmice. 

Vanserijski stoper ali kojom se brzinom uklopio u sam fudbal u engleskoj i kako se uklapa u svaku formaciju i taktiku to je priča za sebe iako je veoma kasno došao kod nas sigruno će biti zapamćen kao jedan od boljih stopera koji je nastupao u klubu (bazirano naravno na partijama koje je pružio u istom a ne kroz citavu karijeru)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.