Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thiago Silva (2020-2024, 113 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 429
  • Pregledi 26,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hvala ti ❤️ Došao je na kraju karijere, ali dovoljno da pokaže mnogo, na kraju krajeva, legenda.

• Kada je došao u klub imao je isto godina kao Terry kad je otišao. Nakon onakvog debija protiv WBA mislio sam da ćemo ga već na zimu zapakovati, staviti mašnu i spremiti u neku Tursku, Kinu ili Brazil.

Objavljene slike

Na stranu sad to sto je debilkusa i sto laje ko kuja ali zar vam nije cudno da supruga fudbalera koji igra za klub i pod tim trenerom ovako izjavi? Znaci 100% vec se tu suska nesko i ona i Silva su oko toga pricali.

55 minutes ago, hamco said:

Na stranu sad to sto je debilkusa i sto laje ko kuja ali zar vam nije cudno da supruga fudbalera koji igra za klub i pod tim trenerom ovako izjavi? Znaci 100% vec se tu suska nesko i ona i Silva su oko toga pricali.

Ovo Diablo usao u tebe ?

2 hours ago, soxx said:

Vrijeme je za novu zenu Thiago. Kasnije ce biti kasno

vjerovatno se namece kao potencijalno rjesenje

xaxaxa

Jedna od rijetkih žena sportista (pored Amre džekine) koju poznajem i generalno mi baš piči po kurcu. Silva je dao klubu što je imao, šteta je što ranije nije došao, jedan od najboljih stopera koji je igrao u ovom klubu, da je ranije došao sigurno bi mogao u legende kluba mada ni po ovome do sada ništa nije isključeno.

• 1 mjesec kasnije...

Čudna situacija, nema mi logike da sjedi na klupi i nikako ne ulazi. Da je svađa vjerovatno bi bio na tribinama, da je povreda isto ne bi bio u protokolu. Ovako ulaze Chalobah i Gilchrist ispred njega.  Čekamo i da se Malang Sarr odnekud pojavi. Otkako grije klupu primili smo 11 golova na 5 utakmica. 

• 3 sedmice kasnije...

Ja mogu da razumijem kad je utakmica odavno izgubljena, recimo gubiš 3-0 na poluvremenu, ili igraš revanš u Ligi Prvaka gdje znaš da nemaš šanse, da nisi totalno utučen poslije poraza i možeš se nasmijati. Ali da se ti boriš do zadnje minute i još ti sudija 20 sekundi prije ovoga svira kraj prije nego što je trebao i prekine ti akciju u kojoj igrač vjerovatno izlazi sam na golmana, pa mene ništa ne bi nasmijalo naredna 2-3 sata, kao što i nije.

Pa ne možeš ti tu crnačku maloumnost da pojmiš uopšte. Evo gledam ovaj Pepov tim, uopšte ovih pravih crnčuga nema jer nema on ni vremena ni živaca na njemu ubacuje u onaj pileći mozak kako da rezonuje neke stvari. Njih treba držati na 50k mjesečno maskimalno dok ne pokaže neku veću inteligenciju pa onda može tražiti neku jaču platu

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

A Madueke se smije iza.

Hvala ti Tiago sto si se odlucio za nas dres. Kamo srece da si dosao odmah iz Milana kod nas, al nikad nije kasno. Iako je tu bio svega par sezona, kao da je bio 10 godina, postovao je klub onako kako profesionalcu dolikuje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.