4. februar 2024.2 god. comment_352407 Na stranu sad to sto je debilkusa i sto laje ko kuja ali zar vam nije cudno da supruga fudbalera koji igra za klub i pod tim trenerom ovako izjavi? Znaci 100% vec se tu suska nesko i ona i Silva su oko toga pricali. Prijavi
4. februar 2024.2 god. comment_352408 Ma nebitno je. Nema ona sta pametovat dabogda je silva sutnuo za neku mladju Prijavi
4. februar 2024.2 god. comment_352409 Just now, soxx said: Ma nebitno je. Nema ona sta pametovat dabogda je silva sutnuo za neku mladju Izgleda da je Silva papučić, nema od šut karte ništa. Prijavi
4. februar 2024.2 god. comment_352410 Ne znam je li ona njegov megafon ili ima svoj stav koji će reći bez obzira na njegovo mišljenje. Vjerovatno je nešto između. Prijavi
4. februar 2024.2 god. comment_352411 55 minutes ago, hamco said: Na stranu sad to sto je debilkusa i sto laje ko kuja ali zar vam nije cudno da supruga fudbalera koji igra za klub i pod tim trenerom ovako izjavi? Znaci 100% vec se tu suska nesko i ona i Silva su oko toga pricali. Ovo Diablo usao u tebe ? Prijavi
4. februar 2024.2 god. comment_352422 2 hours ago, soxx said: Vrijeme je za novu zenu Thiago. Kasnije ce biti kasno vjerovatno se namece kao potencijalno rjesenje xaxaxa Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352424 Belle je jedna od nas. Vjerovatno toliko slobodnog vremena ima da čita i naš forum. Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352425 Jedna od rijetkih žena sportista (pored Amre džekine) koju poznajem i generalno mi baš piči po kurcu. Silva je dao klubu što je imao, šteta je što ranije nije došao, jedan od najboljih stopera koji je igrao u ovom klubu, da je ranije došao sigurno bi mogao u legende kluba mada ni po ovome do sada ništa nije isključeno. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353966 Već neko vrijeme na klupi, očito se pokušava naći i uigrati neki tandem za budućnost Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353996 Čudna situacija, nema mi logike da sjedi na klupi i nikako ne ulazi. Da je svađa vjerovatno bi bio na tribinama, da je povreda isto ne bi bio u protokolu. Ovako ulaze Chalobah i Gilchrist ispred njega. Čekamo i da se Malang Sarr odnekud pojavi. Otkako grije klupu primili smo 11 golova na 5 utakmica. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_354000 Jedino objasnjenje je da ga je trener maknuo zbog zeninih objava na drustvenim mrezama. Vremenski to korelira. Morao bi igrati vise jer nam je i dan danas najbolji stoper. Prijavi
22. april 2024.2 god. comment_354473 Pogleda ti onog crnoafričkog roba iza, poletio odma svome vlasniku da se smije i baca crnačke fore, baš me zanima o čemu su pametnome njih dvojica pričali. Protjerati iz kluba što prije Prijavi
22. april 2024.2 god. comment_354477 Ja mogu da razumijem kad je utakmica odavno izgubljena, recimo gubiš 3-0 na poluvremenu, ili igraš revanš u Ligi Prvaka gdje znaš da nemaš šanse, da nisi totalno utučen poslije poraza i možeš se nasmijati. Ali da se ti boriš do zadnje minute i još ti sudija 20 sekundi prije ovoga svira kraj prije nego što je trebao i prekine ti akciju u kojoj igrač vjerovatno izlazi sam na golmana, pa mene ništa ne bi nasmijalo naredna 2-3 sata, kao što i nije. Prijavi
22. april 2024.2 god. comment_354479 Pa ne možeš ti tu crnačku maloumnost da pojmiš uopšte. Evo gledam ovaj Pepov tim, uopšte ovih pravih crnčuga nema jer nema on ni vremena ni živaca na njemu ubacuje u onaj pileći mozak kako da rezonuje neke stvari. Njih treba držati na 50k mjesečno maskimalno dok ne pokaže neku veću inteligenciju pa onda može tražiti neku jaču platu Prijavi
9. maj 2024.2 god. comment_354894 Tačno bih kupio njegov dres, od svih igrača, čisto da imaš neku uspomenu. Ko bi reko da će igrač pred kraj karijere ostaviti neki trag, da ga navijači tolko zavole. Prijavi
19. maj 2024.2 god. Popularna objava comment_355179 Legenda. Steta sto u nasem klubu nije ostavio jos dublji trag i da smo ga imali sa svojih 30 ak godina. Svaka cast majstore! Sa svojih 39 godina igrati na ovom nivou je za primer. Prijavi
19. maj 2024.2 god. Popularna objava comment_355190 Hvala ti ❤️ Došao je na kraju karijere, ali dovoljno da pokaže mnogo, na kraju krajeva, legenda. Prijavi
19. maj 2024.2 god. Popularna objava comment_355193 A Madueke se smije iza. Hvala ti Tiago sto si se odlucio za nas dres. Kamo srece da si dosao odmah iz Milana kod nas, al nikad nije kasno. Iako je tu bio svega par sezona, kao da je bio 10 godina, postovao je klub onako kako profesionalcu dolikuje. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355196 On 2/4/2024 at 9:22 PM, soxx said: Vrijeme je za novu zenu Thiago. Kasnije ce biti kasno Poch - Belle 1:0 Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355203 Hvala legendi na svemu. Kakav lider, kakav igrac, ko bi rekao da ce ostati ovoliko godina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.