Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thiago Silva (2020-2024, 113 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 429
  • Pregledi 26,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hvala ti ❤️ Došao je na kraju karijere, ali dovoljno da pokaže mnogo, na kraju krajeva, legenda.

• Kada je došao u klub imao je isto godina kao Terry kad je otišao. Nakon onakvog debija protiv WBA mislio sam da ćemo ga već na zimu zapakovati, staviti mašnu i spremiti u neku Tursku, Kinu ili Brazil.

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

U zadnje vrijeme i pegla previse loptu, ne rjesava je se brzo nego uvijek je pegla. Kako god, i to mu trener moze skrenuti paznju. 

Uz duzno postovanje treba na klupu, spor je u napadu, spor je u odbrani, svako malo napravi neki cudan pas ili ispad. Svakako nam ne treba tri stopera, a njega bih prvog izbacio.

Igrali su s 4 nazad ali je lijevog beka igrao stoper. A ostali su bili nabacani tako da se nije znalo ko pije a ko placa.

Thiago bolje da se poklopi usima a ne filozofira po drustvenim mrezama.

Što se njih trojice tiče ne vidim da je tu neko posebno bolji ili lošiji od nekog. Imaju i neke slične karakteristike. Sva trojica su dobri u zračnim duelima i sva trojica znaju sa loptom, ali i sva trojica mi nisu skroz pouzdani u branjenju kontri.

Mi smo od starta igrali sa 5 nazad, ili sa 3 - zovite to kako hoćete. Samo što je Gusto igrao kao RWB, a Chilwell više kao LW. Prosječne pozicije Chilwella i Gusta nisu u ravnini, kao što nisu ni pozicije Gusta i Colwilla. Pošto je Chilwell igrao visoko Colwill je morao da igra bliže aut liniji, ali to i dalje nije 4 nazad. I da jest 4 nazad bolje im je da šute o tome da ne bi ispalo da pored 3 lijeva beka i Halla kojeg su se riješili, na lijevog beka stavljaju štopera. Sa 4 nazad smo igrali zadnjih pola sata nakon izmjena. 

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Vrijeme je da mu neko od trenera skrene pažnju da ne pegla loptu previše. Bespotrebno totalno. Ti misliš sad će jednim dodavanjem izbaciti komplet tim, a ustvari doda prvom do sebe. Gubitak vremena.

• 1 mjesec kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

I dalje je nas najbolji stoper. Reakcije i brzina su mu jos uvijek na najvisem nivo, fantastican je.

Nema razloga da mu ne produze ugovor jos godinu dana ukoliko to zeli.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.