Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thiago Silva (2020-2024, 113 nastupa)

Istaknuti odgovori

Vidi se da je nekad bio klasa i WC stoper. Svaka čast za partiju sinoć.

Moguće da je naučio ove naše panjeve od stopera kako se igra pa su odjednom i proigrali :D

Da te ispravim, on je i sad svetska klasa.
  • Odgovori 429
  • Pregledi 26,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hvala ti ❤️ Došao je na kraju karijere, ali dovoljno da pokaže mnogo, na kraju krajeva, legenda.

• Kada je došao u klub imao je isto godina kao Terry kad je otišao. Nakon onakvog debija protiv WBA mislio sam da ćemo ga već na zimu zapakovati, staviti mašnu i spremiti u neku Tursku, Kinu ili Brazil.

Objavljene slike

Vrhunski igrac, u rangu s Terryem. Vidi se iskustvo, ne znam da li ste upratili ali cesto kad Christensen ili Rudiger imaju loptu na strani, pomjeri se malo naprijed kako bi im omogucio bolji ugao za laksi pas, eto samo ta sitnica govori o tome kako lik rwzmislja.

Vidi se da je nekad bio klasa i WC stoper. Svaka čast za partiju sinoć.

Moguće da je naučio ove naše panjeve od stopera kako se igra pa su odjednom i proigrali :D

Spojit ću vaše dvije izjave u jednu. To što je hamco rekao da Silva radi, u posljednje vrijeme je počeo i Christensen raditi. Kad je u prvoj utakmici ušao umjesto Silve zbog povrede, samo je stajao na jednom mjestu i krio se iza protivničkih igrača. Kako je vrijeme odmicalo počeo se otvarati i igrati sve bolje. Tu dolazimo do ovog što je Aguer0 rekao. Neko mu je pokazao kako se to radi.

Spojit ću vaše dvije izjave u jednu. To što je hamco rekao da Silva radi, u posljednje vrijeme je počeo i Christensen raditi. Kad je u prvoj utakmici ušao umjesto Silve zbog povrede, samo je stajao na jednom mjestu i krio se iza protivničkih igrača. Kako je vrijeme odmicalo počeo se otvarati i igrati sve bolje. Tu dolazimo do ovog što je Aguer0 rekao. Neko mu je pokazao kako se to radi.

Znao sam da onaj mentoring sa FM-a ima smisla i u pravom životu :D

Skidam kapu. Kralj u zadnjoj liniji. Pored njega Ridiger i Christensen izgledaju kao Terry i Carvalho.
Čovjek koji nam je donio sigurnost i stabilnost u odbrani a ovoj dvojnici mamlaza vjeru u sebe.
Da je samo mlađi.

Inteligencija, citanje igre, razumijevanje, postavljanje. Toliko potcijenjeni kvaliteti u modernom fudbalu. Thiago Silva ih posjeduje sve i izgleda vrhunski cak i u poznim fudbalskim godinama.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

A uskoro stiže i novi ugovor. Potpuno zasluženo. Eh da smo te ranije klepili, prije nego li je otišao u Pariz, sad bi već pričali o statusu legende 100%

Korektno zamenio Christensena u ovih par utakmica, mozemo da se oslonimo na njega povremeno protiv debilnih ekipa, nesto kao Alonso.

• 2 sedmice kasnije...
Jest mi se popela na kurac ta zena od silve. Bas prava seljanka. Ko one nase seljankure kad se udaju u njemacku pa glavne u selu kad se vrate
  • Autor

Eto ga majstoreeee, nakon toliko godina i čekanja. Baš mi je drago, kakvo je pojačanje ispao na kraju, sad idemo jaku u sljedeću sezonu pa ko zna možda i osvoji Premiership. Samo treba vjerovati!!

Primjer Thiaga Silve, pa i Girouda, je dokaz velicine ovog kluba. Dati i onim starijim igracima na zalasku karijere ovakve trenutke je sjajan osjecaj. Zbog takvih stvari vecina igraca koji igraju za vise klubova, ukljucujuci i Chelsea, obicno kad zavrse karijeru najvise vole i najradije se prisjecaju perioda u Celziju. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.