17. maj 2023.3 god. comment_345050 Nama je prijeko potreban ovakav tip igrača. Imamo razne vrste veznjaka, ali nemamo fizički dominantnog zadnjeg veznog. To nam nedostaje još od Matića. Ne mora to nužno biti Rice. Prijavi
17. maj 2023.3 god. comment_345054 Pa imamo i boljeg od njega - Kantea. Pa imamo i boljeg od njega - Kantea. Prijavi
17. maj 2023.3 god. comment_345058 Da je 20 cm viši Kante bi bio to. To su igrači kao Rodri, Casemiro, Fabinho, Tchouameni, Partey pa i naš Zakaria. Prijavi
17. maj 2023.3 god. comment_345064 ma ja sam gledao sve i svasta ali Kante je stvarno svemirac, makelelea sam gotovio ali Kante je mogu skromno da kazem klasa iznad Jaja Ture je stvarno bio dominantan svojevremeno, tenk Za Rajsa mislim da je to previse novca, jeste on dobar ali Kante ima mnogo bolji osecaj za prostor od gore navedenih, dobar mi je taj iz Reala, bas zivotinja, mislim da ce tek biti dobar Prijavi
17. maj 2023.3 god. comment_345066 Kante je toliko dobar da bi trebali zvati po njemu poziciju kao nekad za makelele role Prijavi
9. april 2025.1 god. comment_363485 Igrač koji je svake sezone bolji nego prethodne. Svake godine u svoju igru doda nešto novo. Prošle sezone centaršut, ove sezone slobodnjaci, a i ranijih sezona je konstantno napredovao u kontroli i iznošenju lopte, šutu i drugim stvarima. Prijavi
9. april 2025.1 god. comment_363486 Svaka cast, dobar je Rice ali ne zalim sekunde sto smo doveli Caiseda umjesto njega. Btw nikad do sinoc nije dao go iz slobodnog udarca, sinoc je smjestio dva velikom Realu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.