Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Declan Rice (Engleska, 1999)

13 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      13
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 133
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Svaka cast, dobar je Rice ali ne zalim sekunde sto smo doveli Caiseda umjesto njega. Btw nikad do sinoc nije dao go iz slobodnog udarca, sinoc je smjestio dva velikom Realu. 

• Mogu probati da ponude 150 miliona ili 80 miliona + RLC + Gallagher i da im se i to odbije.

• ma ja sam gledao sve i svasta ali Kante je stvarno svemirac, makelelea sam gotovio ali Kante je mogu skromno da kazem klasa iznad Jaja Ture je stvarno bio dominantan svojevremeno, tenk Za Ra

https://twitter.com/_CFCLiam/status/1309612698326503424

ma i ovaj dolazi 100% samo da uvalimo nekog za 30 miliona, Rudigera najvjerovatnije

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Ima li neko snimak onog trka protiv Arsenala od juče? Uzeo loptu pred svojim 16-ercem, zaletio se na čitavu odbranu, pretrčao sve i završio pred protivničkim golom. I nije mu prvi put da ima slične prodore gdje prođe pored više igrača bez problema.

https://twitter.com/centarforward/status/1373678733186375689

https://twitter.com/centarforward/status/1373678733186375689

samo zbog ovog suta na kraju ga treba dovesti

bilo koji nas igrac da se nasao u istoj situaciji bi stao i gledao ima li ko iza da mu vrati loptu, odoi bi jedini osutao, ali ne bi dobacio do golmana

samo zbog ovog suta na kraju ga treba dovesti

bilo koji nas igrac da se nasao u istoj situaciji bi stao i gledao ima li ko iza da mu vrati loptu, odoi bi jedini osutao, ali ne bi dobacio do golmana

A sto je propustio priliku da saigrača spoji sa golom jer je bio previše sebican da doda ?

A sto je propustio priliku da saigrača spoji sa golom jer je bio previše sebican da doda ?

u ovakvim situacijama ides do kraja, jebo ti taj prodor od svoga gola do protivnickog i da sut sansu iskoristis za dodavanje

treba nekad biti i sebican, eto ti nasih, sta smo dobili od njihovih nesebicnosti? masu propustenih prilika

Nije mu mogao dati loptu, otisao je previse udesno. Cini se lako kad gledas snimak al ovdje je jako tesko dati dobar pas.

Ako vec analiziramo ključan momenat je negde oko 7e sekunde snimka kad Rajs daje dugacak for lopti. Tad gubi priliku za kvalitetan pas ali i gura sebe previše u stranu.
Na stranu to sad, treba ga na leto uzeti i oformiti stopersku liniju Kristensen--Silva--Rajs.
Uvek bi imali dva igrača vise u kreaciji napada.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.