Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Declan Rice (Engleska, 1999)

13 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      13
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 133
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Svaka cast, dobar je Rice ali ne zalim sekunde sto smo doveli Caiseda umjesto njega. Btw nikad do sinoc nije dao go iz slobodnog udarca, sinoc je smjestio dva velikom Realu. 

• Mogu probati da ponude 150 miliona ili 80 miliona + RLC + Gallagher i da im se i to odbije.

• ma ja sam gledao sve i svasta ali Kante je stvarno svemirac, makelelea sam gotovio ali Kante je mogu skromno da kazem klasa iznad Jaja Ture je stvarno bio dominantan svojevremeno, tenk Za Ra

• 1 mjesec kasnije...

Mislim da bi trebao da bude jedan od prioriteta na ljeto. Veliki upgrade bi bio u odnosu na Jorginha.

Apsolutno se slazem. Cak mi i Jorginho nije ni mrzak igrac ali stvarno nam treba tu fizicki jaci i brzi igrac. Declan Rice ima sve da posao koji Jorginho obavlja radi bar 2x bolje.

Pitanje je samo da li bi nam trebao tu mozda igrac drugih kvaliteta, neko ko je kreativan i ima dobar sut u nogama. To je ono sto ovoj ekipi fali. Iako nemam nista protiv ni Ricea ali eto..
  • Autor

Nema šta da se reaguje previše, svako ko je gledao Ricea je mogao da vidi o kakvom se igraču radi. Jorginho je jedino tehnički bolje potkovan jer je brazilac i to je to. Lider u sredini terena, siguran sa loptom, diktira tempo, fizički jak čak ima i jako dobar pregled igre.  Što se tog šuta tiče, može se i to lako dodati ali nije to bitno previše, nije presudno.

Također kao klinac je igrao za Chelsea i vjerujem da navija i simpatiše klub što je vrlo bitno. City također zainteresovan za njega to treba biti jedan od dodatnih razloga da ga kupimo prije njih, mater im jebem.

Biće u prvih 11 na Euru ako Southgate ima imalo mozga i  budući da su englezi jedni od favorita očekujem da odigra dobro i da doguraju daleko, to će mu naravno dići cijenu. Zato ga treba završiti što je prije moguće.

Ma Riza u svako doba dana i noci.Em je fizikalac em ima i mozga, a i dijete je kluba.
Ode li u City nece drugi tim vidjeti titule dugi niz godina.

Slažem se da je mogao i bolje ove sezone, ali dobro je odrađivao defanzivu.

Tackles + interceptions:

1. Yves Bissouma 95 + 60 = 155
2. Aaron Wan-Bissaka 88 + 62 = 150
3. Wilfried Ndidi 86 + 58 = 144
4. Ruben Neves 79 + 61 = 140
5. N'Golo Kante 79 + 59 = 138

Ne zalažem se nešto za njegovo dovođenje, samo mi je odgovarao opisu koji si naveo.

Nije sve u statistici. Ima ono nesto sto oko vidi, sto ni jedna statistika ne moze pokazati. Recimo bas Tielemans koji nam je zabio gol jucer, on mi je bas igrac koji bi nam trebao. 

Interesantno kako sam davno tokom sezone spominjao Bisumu iz Brajtona kao mogucu kradju na trzistu, a veze nisam imao o ovim statistikama. Ipak nesto iskusno oko vidi i bez potrebnih brojki.
  • Autor

Ako Tuchelu treba neko ko moze pokriti ulogu Jorginha kao deep playa onda Declan odgovara više od Bissume, on bi mi bio neka zamijena za Kantea recimo. Također i Zambo Anguissa jako dobar u Fulhamu ove sezone, ko god ga dovede neće se zajebati. Dakle Zambo i Bissuma jako dobri igrači.

Neves je odličan također i mislim da bi se dobro uklopio, ne bi loše bilo ni sa njim pokušati. 

Deklanova prednost je to što je englez i to što je dijete kluba 

Sergej kida, iako od njega nema nista, moze i on ako ovog ne zele. Doduse Sergej je malo ofanzivniji, ali je dobar box to box igrac. Ne znam ni sto sam ovo napisao.

Mi prvo treba da rešimo nas picvajz na sredini terena, tj sudbine Bakajoka, RLCa i Barklija...
Naravno da nam treba neko ko bi rasteretio Kantea i Bisuma se idealno uklapa u priču. Zambo takođe.
Ali Deklan Rajs ne. Jer ne možete pričati da želite da Gili dobije sansu da bude prvotimac i tražiti da se dovuce igrac za tu poziciju od 70 miliona.

Bari reaguj

Nemam šta reagovati, dobar je Rice ali nije isti tip igrača kao Jorg. Meni samo nervira kada nego govori da je JOrginho loš igrač i da je zalutao na ovaj nivo fudbala a realnost je da je jedan od boljih veznjaka ove sezone (izvucite statistiku i za njega). 

Ruben Neves od prošle sezone je bolji igrač od Ricea. Ove sezone je dosta pao u formi kao i cijela momčad. Mislim da bi mu cijena bila 30tak miliona manja u odnosu na cijenu od Deklana (englez, dobra sezona, euro...). Prije bi se odlučio za Rubena. 

Također se slažem s Whisperom. Trebamo riješiti svoje probleme na sredini  pa tek onda vidjeti šta i kako dalje, koga dovesti. Tuchel je rekao da računa na RLC , da ga podsjeća na Ballacka (iskreno ja sam izgubio vjeru u njega ali eto Tuchel vidi to nešto) tako da će ga sigurno probati , sigurno u predsezoni pa onda i u nastavku sezone. Upravo zbog toga sumnjam da će žuriti sa transferima prije Eura. 

Dalje tu je Bakayoko, ono što sam ga gledao u Napoliu izgledalo je dobro. Ne znam da li Tuchel računa na njega (ako  se dobro sjećam PSG ga je želio još dok je bio u Monacu i onda poslije prve sezone kod nas, trener je bio Tuchel). Možda i na njega računa kao zamjenu za Kantea. 
Također treba spomenuti i Ampadua. Može igrati kao DMF i kao štoper. Ove sezone je standardan bio u Premiershipu (doduše u najslabijoj ekipi lige).  Barkley do povrede u  Villi fantastičan,poslije toga očajno ( kao i cijena njegova karijera, par kola pokaže da može, pokaže kakav talent posjeduje i onda 15 kola ga nigdje). 

I opet se slažem s Whisperom, nema potrebe lupiti 70-80 miliona na igrača i očekivati da će Billy biti starter, jebati sve po spisku treneru ako ga ne stavi ni na klupu i slično. Ako je Billy takav talenat kao što ga predstavljamo sljedeće sezone treba da dobije šansu u barem 40% utakmica. Uz Kantea, Jorga, Kovacica  RLC (ili bilo koji navedeni s posudbe) plus igrač od 60-70 miliona (bio to Rice,Ruben,Zambo,Bisuma ili neko peti) mislim da je nemoguće.  Da se napravi igrač trebaju određene žrtve, treba klub ali i trener preuzeti određeni rizik. Ove sezone (govorim od dolaska Tuchela) je to bilo nemoguće jer mu je svaka utakmica bila skoro pa must-win. 

• Autor

Što se tiče Rubena nakon onih strašnih sezona u CP-u i kod nas sve do one povrede. I na SP-u je bio dobar.

Tuchel je pokazao da može da vrati igrača u život tako da je moguće da može vratiti Rubena

Barkley mi je baš višak totalni višak, Bakayoko mi je kod nas toliko loše izgledao da tu ne bi pokušavao ništa.

• 2 sedmice kasnije...
U ovom sistemu igre traze se igraci koji su pre svega radilice i koji imaju posten odnos prema treningu, mecu, saigracima i imaju karakter. Ja verujem da ce Tuhel pre svega gledati to pa onda kvalitet. Ne treba nam prelazni rok sa 3 igracine od kojih ce 2 pokvariti svlacionicu!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.