Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Declan Rice (Engleska, 1999)

13 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      13
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 133
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Svaka cast, dobar je Rice ali ne zalim sekunde sto smo doveli Caiseda umjesto njega. Btw nikad do sinoc nije dao go iz slobodnog udarca, sinoc je smjestio dva velikom Realu. 

• Mogu probati da ponude 150 miliona ili 80 miliona + RLC + Gallagher i da im se i to odbije.

• ma ja sam gledao sve i svasta ali Kante je stvarno svemirac, makelelea sam gotovio ali Kante je mogu skromno da kazem klasa iznad Jaja Ture je stvarno bio dominantan svojevremeno, tenk Za Ra

Samo da nasi budu spremni kesirati. Mislim da kad bi isli rame uz rame sa timovima iz Manchestera da bi ipak nas izabrao.

Nadam se da uprava nece uprskati sa njim.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Imamo li mi novac za povratak ovog decka u klub?

Excl: Declan Rice has turned down third contract offer at West Ham. There's still no agreement - Rice has always been committed, but he's now open to move this summer. 

West Ham insist he's untouchable as Davis Moyes said - but Declan Rice won't sing new deal.

- Fabrizio Romano

Mislim da su realne destinacije za njegov transfer Chelsea i Manchester United. Arsenalu je potreban, ali oni nemaju te pare. Cityu treba neka jeftinija varijanta da bude zamjena za Rodrija. Liverpoolu ne treba.

U Unitedu bi imao zagarantovano mjesto u startnoj postavi, 38 utakmica po 90 minuta u ligi, ali Ligu Europe može igrati i sa West Hamom. Kod nas ne bi imao zacementirano mjesto, ali su naši aduti igranje u Ligi Prvaka i to da je naše dijete. Problem je što ne znamo hoćemo li biti spremni za tako velika ulaganja. Ako on dođe Jorginho može da se pakuje.

Pored Kante i Kovačića da počinje skoro svaku? To ne može niko.

Sudbina Kantea nije bas toliko izvesna sto se ostanka u klubu tice.
A uz Vest Hema su poruculi da ga ovog leta nece prodati iako je odbio da produzi ugovor.
Oni se najvise uzdaju u to da ce mozda osvojiti LE i tako se dokopati Lige Sampiona, te produziti njegov ostanak u klubu.
Nama to donekle i ide na ruku, jer mozemo ovog leta recimo samo Zorzinja zamenuti Tilmansom ili Nevesom, za pristupacnu cenu, i opet ce biti mesta za njega.

Pred sutraÅ¡nju utakmicu Tuchel je malo pričao o Riceu. Vidi se iz priloženog da bi ga silno želio dovesti ovo ljeto. Bukvalno bi nam pao kao kec na desetku. Pored Å¡to je vrhunski fudbaler, odličnih karakteristika, momak je već u ranim godinama pravi lider a pritom i dijete kluba. NaÅ¡a uprava ako je iole pametna i ozbiljna, svim silama bi trebali krenuti po njega. Pa koliko koÅ¡ta da koÅ¡ta. 

https://twitter.com/Blue_Footy/status/1517988110948208640

• 2 sedmice kasnije...

Pa sad ako nam odu dva štopera, teško da će se ovaj dovoditi, pa posle ti vidi zašto je bitno da zadržiš igrače

zapravo, kod njega će WH siguran sam uzeti veće pare pa makar otišo i u zadnjoj godini ugovora, a ne čini mi se da će ga uhvatiti neki scenario kao Berahino svojevremeno kad su ga klupirali i na kraju je nestao

Na drugu stranu i ne vidim šta se Mojes tolko zainatio oko njega (ako su te priče istinite), nije on nezamenljiv, jeste im bitan deo tima ali ne vidim ništa loše u tome da ga prodaju za neke veće pare, čak šta više, za klub kao što je WH ja bih oberučke prihvatio da npr. za te pare kupe zamenu i plus jednog napadača jel su tu baš tanki sa brojem igrača

• 3 mjeseca kasnije...
  • 8 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.