Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Declan Rice (Engleska, 1999)

13 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      13
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 133
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Svaka cast, dobar je Rice ali ne zalim sekunde sto smo doveli Caiseda umjesto njega. Btw nikad do sinoc nije dao go iz slobodnog udarca, sinoc je smjestio dva velikom Realu. 

• Mogu probati da ponude 150 miliona ili 80 miliona + RLC + Gallagher i da im se i to odbije.

• ma ja sam gledao sve i svasta ali Kante je stvarno svemirac, makelelea sam gotovio ali Kante je mogu skromno da kazem klasa iznad Jaja Ture je stvarno bio dominantan svojevremeno, tenk Za Ra

• 4 sedmice kasnije...
Evo da citiram Diabla sa fb stranice :D
To sto je Rajs odbio da produži ugovor daje nam izuzetnu priliku da mi diktiramo uslove transfera, uglavnom slicna situacija kao sa Cilvelom.
  • 2 sedmice kasnije...
Bas je odlican bio sinoc. Iznosio loptu, lijepa dodavanja, siguran na lopti, super utakmica, osim onog momenta kad mu je Chiesa pobjegao, ali to je bio jedini propust cini mi se. Ne bih se bunio kad bi dosao, a mislim da i on ima zelju da se vrati. Samo se nadam da cijena nece biti paprena.
Do nekog 40og minuta najsporiji igrač na terenu. Lose otvaranje prostora, spore kretnje i jos sporiji pasovi. Posle se značajno popravio i igrao odlično. Mada i dalje mislim da mora da ubrza igru.
  • 4 sedmice kasnije...

Nisam pretjerano pratio desavanja vezano za transfere u proteklo vrijeme. Kakve su nam sanse potpisati ovu momcinu? Po meni bolje da smo se borili za Grealisha ako cemo vec potpisivati veznjaka.

• 3 sedmice kasnije...

Saul na posudbu ove godine, vidjet kakav je i onda dati do znanja West Hamu da nam Declan nije jedini izbor.Apsolutno ZA.

Nema sanse da ce ga poslati na posudbu, pa nije Alen Halilovic.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.