Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Ziyech u februaru potpisao, a još ga nismo vidjeli na terenu. Ne mogu ga dočekati. Mislim da od svih pojačanja koje smo doveli, na njemu je nekako najmanji pritisak. Sa druge strane, on bi trebao biti veoma bitan igrač iz razloga što je jedino prirodno desno krilo koje imamo (u ovom trenutku).

Sto bi Ziyech bio floo? Ja bas od njega ocekujem da bude najbolji igrac od pridoslica, uz Silvu naravno.

Ne mislim zbog igrackih kvaliteta i meni je gotivan lik i mislim da ce biti dobar, sva mi se pojacanja svidjaju, kao da sam ih ja birao.

Havertz je jedan od najvecih njemackih talenata u zadnjih ne znam ti koliko godina, mlad momak i bez obzira na sve ima vremena da se ukolopi i zaigra kako treba, ako nista moze se prodati i vratiti dobar dio ulozenog. Werner isto tako njemacki reprezentativac i to standardni, nemaju ni blizu spica kao sto je on, mlad i on ako ne bude dobar moze se fino prodati. Chilwell englez, lijevi bek, to mu je dovoljno. Ove sto su free ne treba komentarisati...

E sad, zasto Ziyech? On ima 27 godina i ako za sezonu dvije ne bi napravio nista, kitu bi za njega dobili ali opet nije placen neku preveliku sumu.

Eto to je mozda jedini razlog zasto on moze biti flop ali flop.

Za mene je flop kada je igrac kita i kada ne mozes da ga prodaš za marku. Dakle kada si dobio kitu u usta i jos platio za to.

Zbog toga mi Morata recimo ne spada pod flopove
Ziyech je madjionicar, u svakom trenutku ce izmislit nesto, prodat foru, dribling pas, sjajan sut ima, istina fali mu brzine malo i prodornost, ali on je vise kreativac. Na drugoj strani cemo imati prodorne Pulisica i Odoija, dok desno je Ziyech zaduzen za kreaciju i one njegove lude suteve.

Jedva cekam da ih vidim sutra na terenu, steta samo, sto nema svih prvotimaca.

Ja bih ipak tu doveo jos Benrahmu, nece Ziyech citavu sezonu igrati sam na desnom krilu, a nije posteno prema Havertzu da ga stavljas na poziciju odakle je manje ucinkovit iako bi i tamo Kai bio dobar.

Imamo Caluma za desno krilo. I za njega je ovo jako bitna sezona, najprije da ga zaobiđu povreda, onda da pokaze malo truda i zelja i mogao bi biti veliko 'pojacanje'.
Cho mijenja obojicu. Nekad pulu nekad ziyecha.

Za nedaj boze imas mounta uvijek tu. Il formaciju 4321 sa mountom i havertzom iza napadaca.
Da i Mount ako za treba može na krilo, i Werner također (u špicu i tako može Abraham), pa čak i RLC može na krilo ako baš nema ko drugi kao i Kai
  • Autor
https://twitter.com/CFCDaily/status/1300362669766201345?s=19
Nadam se da su obavili stvari, ne mogu čekati još 10 dana...
https://twitter.com/bayer04fussball/status/1300384122238570496?s=19
Evo Bosz kaže da više ne očekuje Kaia da trenira s njima
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1300393154122743809?s=19
Isto kaže poslije Kaia da idemo po golmana
  • Autor
https://twitter.com/_CFCLiam/status/1300403878081556480?s=19
Ma da, svi doslovno objavili smo se nas čeka
  • Autor

Gotovo je ovo Kai saga je završena.

Zanima me na koga sve tipujemo od tih golmana silnih

Mendy, Maignan, Onana. S tim da je Onana manje vjerojatan
  • Autor
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1300466646998491137?s=19
Ovo bi nas trebalo natjerati da ga prijavimo do četvrtka

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.