Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

• Autor
Mislim kako nam ga moraju prodati ipak na sreću, jednostavno nisu u dobroj poziciji. Trenutno mogu malo odugovlačiti, ali Kai im je otvoreno rekao da želi kod nas što prije, ima još 2 godine ugovora i još nisu izborili LP. Sve ide na naš mlin doslovno i očekujem da će se ovo završiti.
Samo ovo treba mirno odraditi, Marina je težak pregovarač isto, ali ne sumnjam kako će uspjeti pronaći rješenje u kojem ćemo proći dobro
Prelazni rok u Engleskoj je počeo. Ako vec nije(nisam ispratio), uskoro će i u Spaniji, i ostalim zemljama.
Lever ce da razvlači priču do zadnjeg, samo da bi izvukli više para. To je barem postalo jasno cim transfer nije završen ranije.
  • Autor
Ajmo osvojiti danas taj kup pa završiti i ovaj posao, idemoo
https://twitter.com/goal/status/1289553331426189313?s=19
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1289574067385688074?s=19
  • Autor
Joj nervoze, nikako dočekati. Još će united prije sancha uzet nego mi završiti ovo. Nadam se kako će ovaj tjedan donijeti dobre vijesti

Kai Hulkavertz.

Cuo sam da je jutros u radio emisiji 'Dobro jutro Austrija' na njihovom poznatom ORF radiju potvrdio da dolazi u Chelsea.

• Autor
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1290362797797208066?s=19
Brate koliko više mogu razgovarati, ostarit ću. Marina ne moraš u lipu baš cjenkat se

Brate koliko više mogu razgovarati, ostarit ću. Marina ne moraš u lipu baš cjenkat se

Ovo se oduzilo kao Srbija kad pregovara oko Kosova.

Leverkuzen ce ga izgubiti valjda. :P Još će Havertz postati legenda kluba, a sa njima se nismo dogovorili oko obeštećenja. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.