Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ma većini nas je ta cijena stvorila ružnu možda i pogrešnu sliku o njemu. Što hamćo kaže ne može biti lošiji od Emersona i Alonsa da ga jebeš. Ispade ne zna lik šutnut loptu.

Ako već dolazi, ima moju punu podršku.

pa ne treba ni uzimati svasta samo jer ce eto biti bolji od emersona ili alonsa, pa hrpa takvih bekova koji su bolji od njih na trzistu, ali opet malo onih kvalitetnih.

i ja bih izdvojio max 40 miliona za chillvela, ni peni više.

ja da ce na kraju lester najbolje proci, vjerovatno oni ispipavaju koliko cemo se mi ispruziti za chilvela i onda ga prodati na kraju na toj najvecoj cifri koju izvuku.

Baš, neralni ste, nemoguće je danas ikojeg prvotimaca za 40M a kamoli engleskog reprezentativca koji slovi za jednog od najboljih bekova u ligi i ima smo 23 godine.

Baš, neralni ste, nemoguće je danas ikojeg prvotimaca za 40M a kamoli engleskog reprezentativca koji slovi za jednog od najboljih bekova u ligi i ima smo 23 godine.

Moguce je, itekako, samo da nije Englez.
I Ake je mlad, igra mnogo vise za repku i ima vise iskustva pa je bio mnogo jeftinini a da je englez bio bi 60 milki
Reguilon cak bolji.
A ne znam imal iko da je 5 utakmica pratio ga.

Jebes statistiku.

Ovog gledamo vec par godina znamo njegove prednosti i mane.
Sto kun kaze da biram bez cijene, chilwell prva opcija ali meni je samo zao ako kihnemo 80 miliona a ne dovedemo stopera

Koga briga koliko košta? Najdraže bi mi bilo da dovedu 5 igrača od po 80 miliona. Briga me za cijenu, ako ne dovodimo igrače nema nas nigdje.

vodimo se logikom ak dovedu ovog za 80 manje su sanse da dovedu jos igraca, ako dovedu regikurca za 20, doci ce jos neko.
Da znam da ce dovest pored havertza i chilwell jednog stopera. Ne bi spomenuo regikurca ovdje

Ako će stoper doć/ne doć neovisno o Chilwell-ovoj cijeni onda sam za Chilwella ne ovisno o cijeni. A ako će jeftiniji Reguilon omogućit dolazak stopera (koji ne bi došao u slučaju da dođe Chilwell) onda sam da se rađe dovede Reguilon i stoper.

Ako će stoper doć/ne doć neovisno o Chilwell-ovoj cijeni onda sam za Chilwella ne ovisno o cijeni. A ako će jeftiniji Reguilon omogućit dolazak stopera (koji ne bi došao u slučaju da dođe Chilwell) onda sam da se rađe dovede Reguilon i stoper.

to je to.
Il ima neko da misli da je pametnije regia dovest? (Gledajuci na to da stoper dolazi u oba slucaja)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.