Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

U periodu otkad je Forum počeo da prati Cilvela, dakle od januara Robertson je u isto tako lošoj formi. Ali to niko ni da spomene. Sta vise i dalje ga se naziva najboljim bekom u PL.

Pa je li nije Robertson bio najbolji čak i u tom periodu kad je bio loš? Ne vidim razlog zašto bi to neko spominjao, ne zanima nas Robertson nego igrači koje možemo dovesti.

Kviz o Chilwellu

https://www.chelseafc.com/en/news/2020/08/27/ben-chilwell-quiz--how-well-do-you-know-the-new-man-?cardIndex=0-0

Ja 6/8
  • Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Slažem se kako nema potrebe uspoređivati Chilwella sa Robertsonom, barem ne u ovom stadiju karijere, očito je tko je bolji trenutno.
Može se uspoređivati sa Digneom koji je vrlo solidan.
Tierney isto obećaje dosta

Pa je li nije Robertson bio najbolji čak i u tom periodu kad je bio loš? Ne vidim razlog zašto bi to neko spominjao, ne zanima nas Robertson nego igrači koje možemo dovesti.
Kviz o Chilwellu

https://www.chelseafc.com/en/news/2020/08/27/ben-chilwell-quiz--how-well-do-you-know-the-new-man-?cardIndex=0-0

Ja 6/8

5/8

Ma gotovo je sad, ko god da bio bolji, Chilwell je nas igrac i nadati se da ce biti dobar. I ja sam zelio nekog drugog beka al sta sad. Nije Chilwell los bek, a svakako je veliki upgrade u odnosu na Emersona i Alonsa.

Sto se tice usporedbe sa Robertsonom, suvisno je bilo sta reci.

Ja sam svoje rekao, kada bih od svih opcija koje su se povezivale sa nama, od svih tih bekova uzeo bi Chilwella (kada ne bi morao da obracam paznju na cijenu)

Jednostavno najbolji lijevi bek koji je dostupan na trzistu i dobro je sto smo ga ugrabili jer je to veoma deficitarna pozicija u danasnjem fudbalu
  • 3 sedmice kasnije...
  • Autor
Prvi put posle dugo vremena videli smo upotrebljiv centarsut sa leve strane. Imamo napadace koji dobro igraju glavom, samo da se Lamps ne zajebava vec da pusti bekove u širinu dobili bi novu napadacku dimenziju.

upravo tako, konačno upotrebljiv centaršut od beka a da nije od malog jamesa..

ova njegova frkana kifla iz pekare na glavu girouda mi je melem za oči nakon onih projektila poglavito alonsa ali i azpija..aleluja, samo naprijed tako, mogli bi se nadavati tako golova jer ima dobrih skakača naprijed uz wernera, i tammy i profesionalčina giroud...sretno   

• 2 sedmice kasnije...
Odličan, sve je odradio danas kako treba. Mislio sam da je cena prevelika za njega, međutim, ako ovako nastavi, biće da je premala.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.