Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

Tesko, pretesko je porediti igrace iz Premirshipa i Primere. Meni je Premiership daleko ozbiljnija i bolja liga od Primere. Laicki receno lakse je biti dobar u Primeri nego u PL.

Da li je Chilwell daleko bolji igrac? DA
Da li je cijena debelo previsoka? DA
  • Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Slazem se sa skarom, nema potrebe za takvim komentarima u fazonu "ne mislis svojom glavom". Pa ja pljujem Kepu na svakom koraku, to opet nema veze sa skarom ili nekim drugim. Samo kazem da nema potrebe za tim.

• Autor

Ne znam zašto to misliš i što ti smeta što se ne slažem s tobom, kada ti i ne pratiš dotičnog igrača. Nisi pružio niti jedan argument da podržiš svoje mišljenje

A sta si ti pružio?
Tabelu sa brojkama koje je napravio neko drugi.
I to je.
Kao što rekoh kvalitet igraca ne možes odrediti na osnovu jedne sezone.
Ili zašto onda ne određujes na osnovu prošle?
Aa daa, niko se nije potrudio da napravi tabelu umesto tebe.

A sta si ti pružio?
Tabelu sa brojkama koje je napravio neko drugi.
I to je.
Kao što rekoh kvalitet igraca ne možes odrediti na osnovu jedne sezone.
Ili zašto onda ne određujes na osnovu prošle?
Aa daa, niko se nije potrudio da napravi tabelu umesto tebe.

Prošle sezone reguilon i nije igrao skoro, ne razumijem te. Što da usporedimo, ako misliš da je Chilwell iskusniji, to je jer je ovo prva sezona skoro Reguilona.
Ova tablica su brojke sa opte koja vrši službenu statistiku od 2003. čini mi se, sumnjam da lažiraju brojke

Meni ocjena sa whoscored, opte, sofescorea ili bilo čega nikad neće biti neki bitan argument. Po tim ocjenama je Willian igračina.

Koga bih radije doveo Chilwella ili Reguilona? - Chilwella

Koga bih radije doveo Chilwella za 80 ili Reguilona za 20? - Reguilona za 20

Na kraju krajeva, uskoro kreće LE i gledat ćemo Reguilona sa posebnom pažnjom.

Meni ocjena sa whoscored, opte, sofescorea ili bilo čega nikad neće biti neki bitan argument. Po tim ocjenama je Willian igračina.

Koga bih radije doveo Chilwella ili Reguilona? - Chilwella
Koga bih radije doveo Chilwella za 80 ili Reguilona za 20? - Reguilona za 20

Na kraju krajeva, uskoro kreće LE i gledat ćemo Reguilona sa posebnom pažnjom.

Mislim da nitko ne gleda po tim ocjenama

Trenutno da, jer mu se ne igra, bolikurac ga upalio. Kada je igrao u prvom dijelu sezone i prosle sezone bio je vjerovatno uz robertsona najbolji bek.

Pa sta ce nam takav igrac? Sutra mu se opet moze upaliti bolikurac i da ne igra kod nas?!
Pitali ste za Chiwell-ove brojke prošle sezone? Jako su slične, jedino bolje dribla :)

36 nastupa
4 gola
1.5 tackles per game
1.3 key pass per game
1.4 dribbles per game
72% pass accuracy

Takve brojke ima i jednu sezonu prije, znači već 3 sezone ima te brojke, to govori da ima konstanu da s njim dobijamo igrača koji sigurno tu razinu isporučuje.

S druge strane, Reguilon ima tek jednu sezonu, možda je one hit wonder? Ne dovoljno da bude sigurna kupovina, ali je jeftiniji.

Zaključio bih da je Ben sigurnija kupovina, ali skuplja. Reguilon je veći rizik po pitanju kvalitete ali i jeftiniji...
Kako stvari stoje?

Chilwell je kvalitetniji, bolji i navikao je na Englesku ligu. Problem jenta cijena, koja je bas ali bas pretjerana, za te pare ocekujes vrhunskog igraca koji ce dici cotav tim za jedan nivo.

Regulion, po meni cijena oke, realna ali problem je prilagođavanje na Premiership i to sto je i on jedan od onih ofanzivnih bekova

Pa sta ce nam takav igrac? Sutra mu se opet moze upaliti bolikurac i da ne igra kod nas?!

Ne bi trebalo da se to desi, jer nasa ekipa osvaja cesto trofeje, dok Leicester je gotov, a to i on vidi. Uglavnom ako ga ne dovedemo, vidjet ce se opet stari Chilwell, pa cete svi srati sto ga nismo doveli.

mene samo zanima odakle ove informacije diablu :D
Ima smisla sve sto govori diablo.

Leicester ne moze da parira Chelsea-u nikako. Ni finansijski, ni po toj borbi za trofeje ni po samom renomeu i popularnosti kluba. Makar ne u skorijoj buducnosti. Tako da i Leicester predstavlja samo taj prelazni period u karijeri jednog igraca.
Naravno ukoliko on ima ambicija i zeli da napravi bolju karijeru.
Sergio Reguilion je too igrac. Lik je prebrz, cak nije ni nizak, 178 visina. Izuzetnk dobra kontrola lopte i po meni izuzetno fizicki mocan igrac. Ajd sto je jeftiniji 4x od Chilwela nego je vec i bolji od njega.

Evo već pola godine govorimo aktivno o tome kako nam treba novi lijevi bek i Reguilona niko nije spomenuo. Sad kad je spomenut, odjednom je bolji od Chilwella i sve što ide uz to.

Ispada kako je chilwell prekucao sezonu, a zapravo imao pološu.
A da to je samo zato što mu se ne igra za Leicester xd

Ispada kako je chilwell prekucao sezonu, a zapravo imao pološu. A da to je samo zato što mu se ne igra za Leicester xd

To zadnje da mu se ne igra isto bajka. Ekipa u top 3, bore se za ligu sampiona, oni su od tebe napravili igraca i plus boris se za mjesto u repki za EURO.

I ne ti neces igrati, to nema smisla. Ima smisla da forsiras transfer kada dodje do prelaznog roka ako te trazi klub kao sto smo mi jer ti je to sledeci korak u karijeri.

Ima i Benrahma kompilaciju bolju nego Messi, pa to ne znači da je bolji

Nema. I ne razumijem te Adi, jel imas neki fetis da ides redom i svakom na njegov post da udaris kontru posto je to poprilicno ucestalo?!

Polako, znam i ja da YT highlights nije mjerilo, cak sta vise namjerno sam stavio jer sam ocekivao od par osoba da se upecaju al eto.

Kako god, ja iskreno mislim da je Reguillon odlican bek a bio bi 4x jeftiniji. Zar vi mislite da je Chilwell 4x bolji igrac od njega?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.