Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pa dovest ce se novi bek sigurno, samo se nadam kako neće ovaj precijenjeni. To se zove "english tax" popularno, duplo platiš igrača samo što je englez.
Nije da ne postoje drugi bekovi, pa ovaj Digne što kaže Kun po meni nije lošiji od chilwella
  • Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ne znam vala, meni taj kurac mi se Digne nije sad wow bek. Dobar u Evertonu, rasulo bio u Barceloni.

Daleko bolji Ben iako je u 'padu' forme. Ne znam da li je to zbog zasicenja, ili sto zeli ici ili cega vec.
Kakva golcina Bena danas protiv Watforda, vrijedna 3 boda. Steta mogli se pribliziti Lesteru.

Kakva golcina Bena danas protiv Watforda, vrijedna 3 boda. Steta mogli se pribliziti Lesteru.

EDIT: Ipak Dawson duboko u nadoknadi izjednacio rezultat.
  • Autor

Sto bih bio na aparatima :D skaro je dobro objasnio, sveukupno odigrao bezveze, osim gola nista.

Ma znam, salim se.
Nego ne pamtim kad se zadnji put taj izraz ovde upotrebio :D
Realno jako se tesko nalazi odlican levi bek a tek neki koji je dobar i napred i nazad. Desni jos teze. Ko god da dodje imace neku falinku. Dobar levi bek se pravi i raste zajedno sa timom. Ko god da dodje nece biti pa nesto strahovito bolji od Emersona.
Nije poenta samo kupiti instant kvalitet vec napraviti igrace boljim nego sto i oni samu mogu da pomisle.
Pa i real i barsa bi kupili bolje leve bekove al nema pa su ih napravili.

Ko je bolji levi bek kog možemo dovesti?

Tagliafico, telles, gosens, digne,.. Niti jedan nije lošiji od ovog što ovaj trenutno pokazuje a svaki je duplo jeftiniji.
Sigurno ih ima još, ne pratim baš previše ekipa i tko bi mogao biti dostupan.
Ugl za 60 mil funti koliko bi minimalno platili za ovog, možeš kupiti skoro bilo kojeg beka koji je na tržištu.
Za tu cijenu očekuješ klasnog braniča, a ovaj je trenutno solidan samo. Pa havertz je tu negdje cijena kao ovaj pobogu, s tim da havertz ima točno duplu vrijednost od njega na transfermarktu

Licno meni Chilwell nije los bek, ali smatram da je preskup za ono sta nudi. Kada bih licno mogao izabrati nekog beka a da instant pruzi veliki upgrade to bi bili:

1. Theo Hernandez (Milan) - cca 40-50 miliona max
2. Raffael Guerreiro (Dortmund) - cca 40 - 50 miliona max
3. Alaba (Bayern) - cca 20 - 30 miliona max

Sve trojica su bolji bekovi od Chilwela a bili bi i jeftiniji. 

Licno meni Chilwell nije los bek, ali smatram da je preskup za ono sta nudi. Kada bih licno mogao izabrati nekog beka a da instant pruzi veliki upgrade to bi bili:

1. Theo Hernandez (Milan) - cca 40-50 miliona max
2. Raffael Guerreiro (Dortmund) - cca 40 - 50 miliona max
3. Alaba (Bayern) - cca 20 - 30 miliona max

Sve trojica su bolji bekovi od Chilwela a bili bi i jeftiniji.

Apsolutno se slažem, nije loš bek ali daleko od neke klase velike,a za tu cijenu očekuješ instant klasu.
Pa hakimi je ošao za 45 mil, a po meni nisu za usporedit po kvaliteti. Je da je desni bek ali nije tolika razlika

Guerreiro više i ne znam šta igra, čas beka, čas wing-back-a, čas u sredini nekog DMF-a, ne vjerujem da bi bio toliko dobar

Theo Hernandez, ukoliko Milan izvisi za Evropu mogao bi biti dostupan za manje para nije loša opcija

Alaba, šta znam prije je bio odličan, sad je na stoperu, ne znam da li se isplati rizikovati

Za Gosensa dati 100 miliona odma (iako nije igrao na poziciji lijevog beka dvije godine)

Digne je fina opcija

ÄŒudi me da nisi napisao Gosens

Spavalo mi se, nisam bio u elementu, sjebo sam

To što Leicester traži za Chilwella 80 miliona eura to ne znači da je to njegova realna cijena. Ta procjena da bi Guereiro npr. bio 40 - 50 miliona u praksi ne mora ništa da znači. Može Borussija reći da ne da ispod 100 miliona, pa ko hoće nek plati.

Tagliafico nije bolji od Chilwella.

To što Leicester traži za Chilwella 80 miliona eura to ne znači da je to njegova realna cijena. Ta procjena da bi Guereiro npr. bio 40 - 50 miliona u praksi ne mora ništa da znači. Može Borussija reći da ne da ispod 100 miliona, pa ko hoće nek plati.

Tagliafico nije bolji od Chilwella.

Pa upravo cijelo vrijeme i objašnjavamo kako to nije njegova realna cijena i zato bismo i trebali odustati.
50 je plafon za njega, ali nećemo ga dobiti za te pare sigurno.
A to za tagliafica ne znam, i ako je lošiji nije nešto puno lošiji. Iako većina čak i misli da nije nimalo lošiji.
Svakako kad uzmeš u obzir 25 mil za tagliafica mi zvuči bolje nego 60+ za chilwella.
Njega sam samo naveo kao primjer, a i bili smo zainteresirani
https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1277552674205024257?s=19
Ne želi ga bayern pustiti, ali morat će jer izgleda da neće produžiti. Sumnjam kako će ga pustiti besplatno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.