Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1298663632738439168?s=19
Ovo valjda mora reći svaki igrač koji nam dođe haha
Nema što, unmatching pull power, big Frank
  • Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Dobrododao Bene ovdje je svlacionica, dobit ces ormaric za par dana dok emerson iseli, ovdje ti je wc, ovdje se kupas i pederises s kolegama, eto to je to za sad dobrodosao jos jednom.

Vec se vidi na faci da ga kursc vise ne boli. Ajmooooo
Napisao na twitteru kako je sretan sto je potpisao bla bla bla

Lester nije ni spomenuo nit koji kurac.

Bas mu je dokurcio lester
Ajde napokon je doša taj lijevi bek, pojačanje koje sam najviše priželjkivao i čekao cijelo ljeto. Nadam se da će donit i ofenzivno i defanzivno ono šta nam je potrebno

Trenutno da, jer mu se ne igra, bolikurac ga upalio. Kada je igrao u prvom dijelu sezone i prosle sezone bio je vjerovatno uz robertsona najbolji bek.

Ovdje je hamco rekao sta ce nam takav igrac, sutra kod nas moze upalit bolimekurac

Ne bi trebalo da se to desi, jer nasa ekipa osvaja cesto trofeje, dok Leicester je gotov, a to i on vidi. Uglavnom ako ga ne dovedemo, vidjet ce se opet stari Chilwell, pa cete svi srati sto ga nismo doveli.

Eto chiba. Ugl pricalo je se da je u losoj formi pa je el diablo objasnio zasto je to tako

pa valjda ste ga gledali zadnjih sezona, nije da se pojavio juče prvi put, 

ovog roberstona sa kojim se uporedjuje, njega sam vala gledao u Halu i sećam se da je odskakao isto kao ova taraba Megvajer, 

ovaj je preplaćen dosta samo zato što je jbg iz Lestera i to mu je nabilo cenu, no Lampard je baš njega hteo i sad je gotovo

lično, ne očekujem previše od njega

Ma ja vjerujem da smo vecina zadovoljni ovim transferomm. Mnogi su govorili da nisu za, zbog cijene, ali i ona je niza od one prvobitne, tako da sve je ok.

Svakako da je ogromno pojacanje na lijevom beku(ipak smo morali godinama trpiti Alonsa, Emersona, te Azpija) samo da bude zdrav, bez povreda i to je to.
Neću lagati nikako nije bio među mojim izborima, ali naravno kako ću mu pružiti priliku, volio bih da uspije.
Svakako je pojačanje s obzirom na ono što imamo, ima noge, može dosta trčati gore dolje u sprintu i može napredovati.

Skaro ne da je pojačanje, nego je čovjek najbolji lijevi bek u ligi. :D

Tako da nije zajebancija i opet nisu prevelike pare s obzirom na tu činjenicu, od pozicije gdje smo najtanji dobili smo jednu od jačih nam.

Skaro ne da je pojačanje, nego je čovjek najbolji lijevi bek u ligi. :D

Tako da nije zajebancija i opet nisu prevelike pare s obzirom na tu činjenicu, od pozicije gdje smo najtanji dobili smo jednu od jačih nam.

Pored živog robertsona sigurno nije. Digne je isto tu negdje
  • Autor
Da Cilvel nije zapeo da ide sigurno je da ne bi kostao 50 miliona.
Želeo je u Celsi i potrudio se da to ostvari.
Hoće li postati legenda ili otići za dve godine nije samo do njega.

U periodu otkad je Forum počeo da prati Cilvela, dakle od januara Robertson je u isto tako lošoj formi. Ali to niko ni da spomene. Sta vise i dalje ga se naziva najboljim bekom u PL.

Dobrodošao Ben.
  • Autor

Jel ti Whisp bogati mislis da mi pratimo i znamo za Chilvela od januara?

Naravno da ne. Ali se kao glavni kontra argument uzima njegova forma od polovine sezone.

Naravno da ne. Ali se kao glavni kontra argument uzima njegova forma od polovine sezone.

Ma ja jedva cekam da pocne pruzati one partije iz Lestera (prije Januara), kakva ce to biti nadogradnja u odnosu na ono sto smo imali prije njega.
Chilwell - Pulisic po strani je nesto sjajno na papiru

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.