Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ja sam siguran da se moze napraviti formacija koja ce ukljuciti wing backove, obicne full backove i tri stopera. Tako da mozemo staviti sve defanzivce koje smo kupili.

LWB LB LCB CB RCB RB LWB

Chilwell Cucurella Koulibaly Silva Fofana James Azpilicueta (ili neko drugi)

To bi bio sjajan 7-stepeni blok ispred Mendyja, ispred staviti neka tri vezna da vracaju nazad i guraju na krilo i to je to.

• 1 mjesec kasnije...

Treba mu utakmica. Zaboravljate kakvu je covjek povredu imao, nije trcao skoro pola godine. Ne brinem se ja za Cilija, bice to sve ok. Samo polako, strpljenja dok podize i fizicku spremu i formu. Psihicki da uopste pocne bez rasterecenja igrati je jako bitno.

Iskreno mi je zao ovog igraca, ali imam utisak da je bas izgubio na eksplozivnosti. Danas nije mogao onog maloumnika daloa da prodje u par navrata. Razumem da je teska povreda, ali valjda je timski uspeh preci. Steta!

• 2 sedmice kasnije...

Ako u svim ovim povredama ima nesto dobro je sto se gadjaju sa WC om. Ali imamo jako bitna i jebena 2 meca u PL bez pola odbrane. 

Sad bar znamo da ce morari da igra sa 3 pozadi i to sa rovitim stoperom bez zamene na klupi. 

Ne znam jel se meni samo pričinja ili smo prije imali manje ozljeda?

Ne znam jel to do zadnjih par trenera, do liječničke službe (odnosno do odlaska Eve), do toga šta je utakmica sve više i raspored u nogometu nikad natrpaniji ili svega pomalo? Možda me i osjećaj vara, bilo bi fino izvući kakve podatke na ovu temu.

Ili je ipak do igraca ovih danasnjih? Pa bogts mazo prije ti igraju Cole, Terry, Alex, Ivanovic, Essien, Balack, Lampard, Drogba... pa prije ce protivniku kramponi ns kopackama puci nego sto ce se ovi povrijediti. Da se sami povrijede je ravno naucnoj fantastici.

Realno kad poredis fizicki spremu tih igraca i ovih sad kao sto su Pulisic, Ziyech, Sterling, Chilwell i slicni... ono sta dalje pricati.

57 minutes ago, ja13 said:

Ne znam jel se meni samo pričinja ili smo prije imali manje ozljeda?

Ne znam jel to do zadnjih par trenera, do liječničke službe (odnosno do odlaska Eve), do toga šta je utakmica sve više i raspored u nogometu nikad natrpaniji ili svega pomalo? Možda me i osjećaj vara, bilo bi fino izvući kakve podatke na ovu temu.

Boehly je iz tog razloga doveo nove fizio i doktore, a otpustio stare. Zato je Drogba npr. govorio kako klub gubi identitet :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.