Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Odlicno ako se tako brzo vrati. Samo bojim se da cemo do tad izgubiti sve sanse za titulu. To takodjer implicira da vjerovatno necemo dovoditi ljevog beka u januaru.
Iskreno, ja bih opet krenuo po lijevog beka u januaru. Vidjeli smo i gledamo sta znaci igrati bez Chilwella. Neka normalna zakrpa na toj poziciji je pod obavezno.

Alonso je dao sta je imao.

Iskreno, ja bih opet krenuo po lijevog beka u januaru. Vidjeli smo i gledamo sta znaci igrati bez Chilwella. Neka normalna zakrpa na toj poziciji je pod obavezno.

Alonso je dao sta je imao.

Svako normalan bi, ali eto Alonso povremeno nosi traku, Alonso smjenjuje trenere, Alonso je kao neko ime negdje nekome

Ponajviše komentatorima Sport Kluba..

Za njih je Roberto Carlos lično.

"Najbolji igrac koji nikada nije debitovao za svoju reprezentaciju. " - Komentatori SK-a do unazad par mjeseci.

"Najbolji igrac koji nikada nije debitovao za svoju reprezentaciju. " - Komentatori SK-a do unazad par mjeseci.

To je bila neizostavna rečenica u svakom prenosu kao i ona da su mu se otac i deda zvali Marcos Alonso.

Najbolje mi je kad igra Leicester pa nabraja koliko je ostalo igrača iz čuvene šampionske ekipe.

• 2 sedmice kasnije...

Što ga nisu odmah operisali, šta su čekali mjesec dana?

Idemo Lucas Digne ili neko sličan.

Glupost, dragocjeno vrijeme izgubljeno. Dosad je mogao biti na rehabilitaciji vec.
Kakva fizikalna terapija, a vidjelo se iz aviona da su ligamenti koljena nastradali. Ne shvatam kakvo konzervativno lijecenje tu pomaze.

Ali sada najveci problem nije samo kako cemo izgurat do kraja sezone, vec se postavlja pitanje kakav ce Cilvel uopste biti nakon ovakve teske povrede, operacije i odsustva skoro godinu od fudbala. Teska situacija stvarno. Alonso je neke carke bacio na ovaj klub, nemam drugog objasnjenja.
Steta za Bena, narocito je steta kada je igrac u sjajnoj formi i onda ovako nesto.
Nikada se to nebi dogodilo Alonsu, Azpiju ili Willianu dom je igrao tu, uvjek su stradali oni koji su u najboljoj formi.

Njemu brz oporavak, a Chelsea mora ici dalje, sada moraju dovesti lijevog beka, nadam se sto boljeg.
Trazit novo rjesenje. Gotovo je chilwelovo.
Kad ce se vratit, kakav ce biti, ne bih da me to sikira. Dovest novog lijevog beka za prvih 11 a chilwell nek se bori kasnije

Ma bice Chilwell dobro ovakvu povredu i operaciju je imao i Van Dijk. Steta za njega, a i nas, sada moraju pronaci rjesenje u januaru za tu poziciju jer je Alonso uzasan. 

Ja sam optimista i ne bih ga otpisivao.

Za drugu polovinu sezone nam treba neko ko će odraditi posao. Digne se nameće kao daleko najbolja opcija. Možemo ga dovesti na posudbu do kraja sezone, a nismo ga obavezni zadržati nakon toga. Može odmah da unaprijedi ekipu, provjeren je igrač, navikao na Englesku. Nije neki u odbrani svog gola, ali ipak je manje loš od Alonsa u tom dijelu. Ako ništa, barem je brži. Kako igra u napadu to svako zna, to ga je i proslavilo.

E sad problem je šta sljedeće sezone. Alonsu ističe ugovor 2023. i trebalo bi ga prodati nekome idućeg ljeta. Idealno bi bilo kada bi Maatsen (jer ne vidim ko bi drugi mogao iz akademije) došao na taj nivo da može biti zamjena i malo po malo se probijati. Ako ne, doveo bih alternativu Chilwellu za nekih 20-30 miliona, npr. Cucurella iz Brightona. Naravno može i neko iskusniji kao Digne ako se može uzeti po akcijskoj cijeni. Ne bih dovodio nekog superstara Guerreira ili T. Hernandeza jer nema potrebe za tim.

Rezervni lijevi bek u Liverpoolu je Tsimikas, u Bayernu je Omar Richards, a u Cityu je Zinchenko. Nema niko 2 vrhunska.

Zinchenko je odlican bek.

Ja bih pokusao Theo Hernendeza, gofanzivno mozda i najbolji bek. Milan je i dalje u finansijskim problemima tako da im i pare trebaju.
Theo i takvi u slucaju da Chilwell ne bude vise na svom nivou, a to ne znamo da li ce biti. Nebi bio prvi koji se upotpunosti oporavi.

Sada u Januaru moramo dovesti nekoga, naravno boljeg od Alonsa.

Digne je najrealnija opcija u ovom trenutku. Ima iskustva u ligi, zna sa loptom, ima brzinu. 

Bilo ko da dođe, bit' će upgrade u odnosu na Alonsa. Osim onog Tagliafica iz Ajaxa. Njega nikako ne bih. Dovoljan nam je jedan Alonso.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.