Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

do kraja godine ima 5 nedelja, ako ce se vratiti januara, nije idealno, ali nije toliko katastrofa. Je l' imamo nekog beka u akademiji koji moze da uskoci?

Negdje je Tuchel izjavio za Pulisica da se dobro snalazi na poziciji wingbacka, valjda dok su jos obojica bili u Dortmundu.

Iskreno teska situacija, ali treba vjerovati malo i Alonsu, neka igra koliko moze. A vjerujem i Tuchelu upotpunosti. Nasao je veliki broj rješenja za isto toliko problema. Tako ce biti i ovaj put nadam se.

ma moze zamjeniti alonso opet chilija. samo se nadati da se i ovaj uhljeb sad ne povrijedi kad se nikad nije do sad povrijedio.

ako nista moze alonso barem par sljedecih utakmica odigrati kako treba. ekipa je u naletu, sad nas se svi boje.

Ne treba pretjerivat.
Chilwell je bolji igrac znamo svi al mislim da bi tesko mogli imat bolju zamjenu za chilwella.
Alonso je dobro uvijek igrao na wingbacku.

Sumnjam da će Saul igrati na toj poziciji, nije ga previše forsirao ni na zadnjem veznom gdje je koliko toliko provjereniji, zamisli da ga stavi na wingbacka. Prije očekujem da će tu Odoi ili Azpilicueta završiti, naravno nakon Alonsa. U svakom slučaju nadam se da neće predugo Chilwell biti odsutan.

Nije problem što Alonso nije svjetska klasa, problem je što on može da igra kao prvotimac u ekipi kvaliteta Burnleya.

Ne bih imao problema s Emersonom da igra.
A jebem ti, jos ne mogu svariti ovu situaciju, bas najgori moguci scenarij se dogadja. Tako smo krenuli dobar zalet forme hvatati i ostanemo bez Cilvela. Sranje kroz gusto granje.

Mrtvi Alonso je nikakav igrac, ima tu i tamo neke momente, zabio koji eurogol ali inace je talasika sto svi znamo. Tako da osim ako Tuchel kakvu magiju iz rukava ne izbaci, mi smo hebani.
Zašto bi smo krenili s četvorkom iza? Jedina zamjena mu je Alonso, taj još nekako može u ovoj formaciji, a ali s 4 zada nikako

Čovječe kad skontaš da ga nema sigurno do janura ili februara, a u najgorem slučaju možda čak i sezonu. Kad gledaš kako igra Alonso, vidiš koliko je velika i katastrofalna ova povreda za klub.

Mislim da nam je bitniji povratak kantea i kove nego chillia

Ono sto je James na desnoj to je Chilwell na lijevoj tako da je gubitak Chilwella ogroman za nasu ekipu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.