Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ne znam šta da kažem, možda ga nije trebao rušiti, možda Rodrygo i ne bi zabio, ipak je bolje da imaš Chilya na terenu do kraja utakmice i u revanšu nego ono govno pudlavo kojem je igrač i pobjegao pa ga se moralo onako zaustavljati.

I eto pudlica zasere sve i dobije mjesto u prvih 11 u revanšu

• Autor
Just now, Igi said:

Klasican naduvani Engles, prosek bek, formacija izvukla maksimum iz njega. Alonso nikad ne bi napravio onakav faul

Hide contents

Rodrygo bi bio 15 metara ispred njega

Napravio je, nad Levandovskim. 

Onaj izlazak s terena chilwella mi je toliko zapao za oko. Tu se vidi u kakvom smo kurcu, niko A da progovori. Njemu se na faci vidi da je igracima nekako pun kurac svega. Nijedan igrac mu nije prisao, ne znam jel iko sudiji sta prigovorio. Vidi se da smo se predali prije kraja

3 hours ago, soxx said:

Onaj izlazak s terena chilwella mi je toliko zapao za oko. Tu se vidi u kakvom smo kurcu, niko A da progovori. Njemu se na faci vidi da je igracima nekako pun kurac svega. Nijedan igrac mu nije prisao, ne znam jel iko sudiji sta prigovorio. Vidi se da smo se predali prije kraja

Očigledan crveni karton. Gospodski klub.

• 2 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

"I can run through a wall for Pochettino. I want to win titles & cups not just anywhere in football but with Chelsea." - Ben Chilwell

Ben Cilvel veci Celzijevac od Mounta koji je bio u klubu od 8. godine zivota i prosao sve kategorije do prvog tima. S

• Autor
15 minutes ago, Wisey said:

"I can run through a wall for Pochettino. I want to win titles & cups not just anywhere in football but with Chelsea." - Ben Chilwell

Ben Cilvel veci Celzijevac od Mounta koji je bio u klubu od 8. godine zivota i prosao sve kategorije do prvog tima. S

I izjavio je da bi voleo da bude kapiten. 

I treba da bude. 

• 2 sedmice kasnije...

Mene danas iskreno najviše iznerviro, bio je bolji od Sterlinga, ali čak je i Sterling bio bolji za našu tranziciju iz odbrane u napad. Držao bespotrebno dugo loptu kod sebe iako je imao ispred sebe boljih opcija, ili ide pas na stranu ili nazad. Morao je izaći oko 60. Minute i da umjesto njega Maatsen uđe.

Leti frajer po terenu. Izuzetna fizicka sprema nakon onakvih teskih povreda. Primjetio sam i novu ulogu na terenu. Ovako ofanzivno dosad jos nije igrao a pozadi se opet nije previse osjetilo. 

Nadam se da moze sastaviti jednu sezonu zdrav.

• Popularna objava

Chilly mi je možda i najdraži igrač u ekipi. Tačno se vidi razlika u igri, intenzitetu kada je on tu i kad je odsutan. Trci momak, ne staje 90 minuta, a i vidi se da mu puno znači klub i da srcem igra svaku utakmicu. 

Samo da ga te povrede konacno zaobiđu, njega i Jamesa i ja se ne sikiram za sezonu. Ali to je naravno teško za očekivati. Vidjeti cemo koliko ce potrajati. Valjda mogu izdržati igranje jednom sedmično.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.