Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• reLo mijenja naslov u Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)
  • Odgovori 981
  • Pregledi 52,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Meni je zao lika sto se nije probio.

Vidio se trud, izjave i sve da je momak na mjestu. Sam je izjavio, ne znam sto me podrzavaju navijaci jer ne zabija. Istina je da ni nasa igra nije neka bajna za napadace al treba bit realan i kad je bilo sansi da je to letilo il preko il pored gola il u golmana.

Ovaj gol sto je jucer zabio ni sam ne zna kak je uslo al kad hoce onda ulazi i sto treba i sto ne treba.

Vjerujem da ce u njemackoj opet trpat

Trpaće on u Bundesu opet 20+ to je sigurno, jer rupe one u njihovim odbranama mu daju i prostora pa čak i sa onakvom kontrolom lopte, plus uz to je sigurno i napredovao kod nas iako se nije proslavio. Dobar je to igrač, dobar i za Premier Ligu samo nije dobar za našu igru. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ma nije problem samo u samopouzdanju. Prosto ne zna. Dace on po koji gol, tu i tamo mozda i preko 10 golova ali sveukupna igra je kod njega losa.

• 1 mjesec kasnije...

Šteta, povreda skočnog zgloba čini mi se. Žao mi ga je, bio mi je jako gotivan momak kad je bio u klubu, profesionalan i lijep odnos prije svega za razliku od smeća koje je ostalo tu još uvijek (čitaj Lakake i Ziješi). Baksuz je jebem mu, uvijek je bio otporan na povrede i baš sad pred SP i to kad je uhvatio neku solidnu formu on sjebe zglob. Šteta

• 4 mjeseca kasnije...
  • Popularna objava

Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situacija sa Havertzom, toliko je los da nam fali Werner. Istina je da su svi kurac od napadaca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.