Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Hmmm, ne ? 

Isko prvo nece nigde, a drugo, 40 miliona funti je minimum ispod kojeg niko zdrav nece ici, kad je on u pitanju, S druge strane OScar moze da nagura 25 miliona, maksimalno.

25M za Oskara dnas je minimum, pa gledaj za koje se panjeve daju te pare jebo te, navuklo bi se za oskara 30 milki
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ode li Mikel ovaj klub ce izgubiti svu onu draž koju je imao dosad, dušu, biće više sterilan, plastičan što donekle i jeste.

Bio bi to veliki gubitak za englesku kad bi mikel otisao, a mislim da on čak ima i englesko državljanstvo

• 2 sedmice kasnije...
'Imam još dvije godine ugovora s klubom i želim ih do kraja odraditi. Sretan sam ovdje i vidjet ćemo šta će se desiti. Želim ostati, a i menadžer želi da ostanem, tako da je sve jasno', rekao je Mikel.

'Menadžer mi je rekao da želi da ostanem. Zbog toga sam veoma sretan što ostajem.

'Ovo će biti moja deseta sezona u klubu, a naredna će biti jedanaesta. Ovdje sam toliko dugo i sviđa mi se da budem ovdje, jer sam sklopio mnogo prijateljstava u klubu.

'Chelsea je sada moja porodica. Svaki put kad dođem u klub, kao da dolazim vidjeti svoju porodicu.

'Poznajem cijelo mjesto i sve ljude koji rade u klubu, te će biti veoma teško otići kad mi ugovor istekne.'

'Imam još dvije godine ugovora s klubom i želim ih do kraja odraditi. Sretan sam ovdje i vidjet ćemo šta će se desiti. Želim ostati, a i menadžer želi da ostanem, tako da je sve jasno', rekao je Mikel.

'Menadžer mi je rekao da želi da ostanem. Zbog toga sam veoma sretan što ostajem.

'Ovo će biti moja deseta sezona u klubu, a naredna će biti jedanaesta. Ovdje sam toliko dugo i sviđa mi se da budem ovdje, jer sam sklopio mnogo prijateljstava u klubu.

'Chelsea je sada moja porodica. Svaki put kad dođem u klub, kao da dolazim vidjeti svoju porodicu.

'Poznajem cijelo mjesto i sve ljude koji rade u klubu, te će biti veoma teško otići kad mi ugovor istekne.'

nooooooo_elf.gif

Prosto ne mogu da verujem,da ce ova konjina i dalje biti igrac Celzija...

ne razumijem čemu vrijeđanje legende kluba, može ti biti drag kao igrač ili ne, može ti se sviđat njegov stil ili ne, ali čovjek je legenda kluba i nemaš ga pravo vrijeđat, vrjeđanjem njega vrijeđaš i klub...

ne znam samo kako možete da ga branite,postao mi je rak rana u Čelziju

prosto je neverovatno kolko se čovek ne trudi,znači sve mogu da progutam al kad neko ne gine na terenu za tim to mi je nešto najgore

gledam onog Terija,krene sa pripremama dve nedelje pre ostatka tima i sa 34 odigra sezonu života a ovaj balvan u najboljim godinama pada u formi i totalno je nezainteresovan da nešto tu popravi

znači to malo što je odigra ni trunke da napravi kakav pomak,osim one utakmice sa Evertonom i to je sve,prokletih 15 min da je mrtav konj mrdnuo

na terenu kao uspavan i nije ni čudo što nam Zuma igra ispred njega,presing je za njega nuklearna fizika,lik čeka loptu dok mu ne padne u krilo

ne znam samo kako možete da ga branite,postao mi je rak rana u Čelziju

prosto je neverovatno kolko se čovek ne trudi,znači sve mogu da progutam al kad neko ne gine na terenu za tim to mi je nešto najgore

gledam onog Terija,krene sa pripremama dve nedelje pre ostatka tima i sa 34 odigra sezonu života a ovaj balvan u najboljim godinama pada u formi i totalno je nezainteresovan da nešto tu popravi

znači to malo što je odigra ni trunke da napravi kakav pomak,osim one utakmice sa Evertonom i to je sve,prokletih 15 min da je mrtav konj mrdnuo

na terenu kao uspavan i nije ni čudo što nam Zuma igra ispred njega,presing je za njega nuklearna fizika,lik čeka loptu dok mu ne padne u krilo

Upravo to ajde sto je krs od igraca,ali bar da se bori nonsalnatno govno koje ne moze da sacuva protivnickog igraca na terenu.

Jeste zahvalan igrac, dobar covjek, pa i nije los igrac, ali LEGENDA ili IGRACINA?

To moze izjaviti nekome kome je sustina igranja fudbala u tome da si zahvalan, da se ne ljutis da sjedis na klupi i da kad-kad udjes u igru da bi dodao prvome do sebe. Pa da jebe rak raka lik ne moze asistirati, golove daje jedino ako ga pogodi lopta na liniji pa se slucajno odbije u gol, a lopte oduzima jedino ako se neki igrac sam zabije u njega, a sreca pa je on grmalj.

Kad god bi on mijenjao Matica igra bi nam vise licila na fudbal na pijesku nego na pravi fudbal, jer je lik operisan od smisla za kreiranje, jedino sto zna je kao razbijati igru, a realnost je kad god je usao da smo primili gol A JEBENI CILJ MU JE BIO DA ZATVORI IGRU.

Nama ne treba jos jedan Matic jer je to pretesko naci, vec neko ko bar malo moze povuci po stilu na Matica, pa hajde i Khedira npr.

Sto se ostatka tice - Mourinho, o nekom cuvanju i poboljsanju igraca, a ima ovakve mozgove koji ne stagniraju, vec idu u minus sto se tice forme, vjerovatno zbog toga i nikad nije osvojio titulu lige kad je bio trecu sezonu u nekome klubu. Mozda to ima veze? Sto misli da moze sa starim timom, a u stvari nema picke da moze.

Mikel nema kvalitet. Mozda ima za neki tim koji se bori na jednom frontu, ali za nas nema. Svi se pojacavaju, dovode masine, a mi gledamo da poboljsamo ovo. Kako mislim tako igrati na svim frontovima? Ne daj boze da se Matic povrijedi jer cemo imati velike probleme.

Znam ja da ga volite (volim ga i ja), ali budite realni, nemojte biti slijepi u toj ljubavi prema njemu, jer je on (recite sta hocete na ovo), NI BLIZU KVALITETAN IGRAC DA BI SE OSVOJILA NEKA EVROPSKA TITULA, a uz to bio kompetentan i u premier leaguei, a samim tim i nedovoljno kvalitetan igrac za tim kao sto je Chelsea.

Upravo to ajde sto je krs od igraca,ali bar da se bori nonsalnatno govno koje ne moze da sacuva protivnickog igraca na terenu.

Sve mozes reci, ali ne mozes reci da ne zaustavlja napade klasno.

Keru, Matic eto asistira, ti ocigledno ne znas za sta je pozicija defanzivnog veznog. Nije da nesto posebno radi u napadu, vec da uspjesno doda onome do sebe (Fabregasu) ili da siri igru po krilu. To Mikel radi, radi i Matic isto potpuno, samo sto je Matic bolji u tim segmentima (u pass igri su tu negdje, Mikel mozda ima bolje duge lopte). Mikel je sasvim dobar squad igrac, a sada govoriti da je krs, nikakve logike nema.

Keru, Matic eto asistira, ti ocigledno ne znas za sta je pozicija defanzivnog veznog. Nije da nesto posebno radi u napadu, vec da uspjesno doda onome do sebe (Fabregasu) ili da siri igru po krilu. To Mikel radi, radi i Matic isto potpuno, samo sto je Matic bolji u tim segmentima (u pass igri su tu negdje, Mikel mozda ima bolje duge lopte). Mikel je sasvim dobar squad igrac, a sada govoriti da je krs, nikakve logike nema.

Matic ne asistira ali zato ima 2-3 starta i brdo presjecenih lopti po mecu. Mikel to nista nema. Sto se tice napada tu da ne govorim koliko je beskoristan.

Vidim da ga konstatno branis, jer je ocigledno da te lozi, ali sta ja tu mogu. Lik je operisan od fudbala i trenutno je kancer naseg kluba.

Matic ne asistira ali zato ima 2-3 starta i brdo presjecenih lopti po mecu. Mikel to nista nema. Sto se tice napada tu da ne govorim koliko je beskoristan.

Vidim da ga konstatno branis, jer je ocigledno da te lozi, ali sta ja tu mogu. Lik je operisan od fudbala i trenutno je kancer naseg kluba.

Sta bolan, a Mikel eto nema, samo stoji na terenu, daj majke ti. DM ne sluzi za napad jebem mu majku, onda je Makelele najgori DM ikada, a ne najbolji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.