Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

pratio sam ,tj naleteo sam u više navrata ne vesti iz Afrike i onako ,prilično sam bio iznenadjen,fino mi je to sve izgledalo

poslednje ovo,tako da sam malo lagao  :D  da nisam čuo za africanfootball.com @-)  

http://africanfootball.com//news/536910/QPR-Brentford-want-Omeruo-loan?

medjutim ono što meni ne pije vodu to je da MIkel ima ugovor do 2017,ajd ne igra on nešto al moral bi ovi nešto da iskeširaju za njega,a ja se stvarno ne sećam kad su ti arapi nekog kupili,jer uglavnom kod njih igrači idu kao free,onda sam malo kopao i video da miroslav stoch(da onaj naš iz akademije) kod njih na posudbi iz Fenera,možda im je on baksuz pričao za Mikela i ajd to nego vidim da su oni za ovog kpaitena Gane plaitil 6 miliona funti Sanderlendu

ps:igrao je i za njih Odita prekaljeni as iz partizana

Kako ovaj eden trazi ban, ja bih ti ga zauvijek dao za vrijedjanje legendi konstantno.

Ova konjina da bude legenda,ovo je najjadniji fudbaler kojeg su moje oci videle,veliko je ponizenje sto on nosi plavi dres.

To sto ti ne postujes nikoga to je druga stvar. Haj boli te kita, ni tebe niko ne postuje, pa se moras tako ponasati, nije lahko :D

Mikel je nizerazredni fudbaler,uvreda za sam sport fudbal...

John Obi Mikel dogovorio je prelazak u katarski Al Ain, tvrde nigerijski mediji.

Mikel je prošlu sezonu većinom presjedio na klupi, a nakon što je dobio britansko državljanstvo odlučio se na odlazak iz kluba.

Al Ain još uvijek nije dogovorio s Chelseajem koliko će transfer koštati, ali je njegov odlazak U Katar pitanje vremena.

Kako tvrde nigerijski mediji, Mikel je već dogovorio lične uslove ugovora s novim klubom. Transfer je potvrdio i njegov agent Mohammed Babawaro, koji je rekao: 'Sada je na Chelseaju i Al Ainu da dogovore visinu transfera.'
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201506145092/vijesti/transferi/agent-potvrdio-mikel-pronasao-novi-klub.html

Samo novinama je logicno da se dogovore igrac i klub, prije nego sto maticni klub dozvoli to :D Smjehurija.

Biće smjehurija kad bude službena vijest :D

To se uvijek radi - klub stupi u kontakt s agentom igrača i dogovore se koliku bi plaću primao. Onda igrač pošalje zahtjev za transfer iz kluba, klub dogovori odštetu s kupcem i stvar se završi.

Nešto sumnjam da će se Mourinho plaho protiviti njegovom odlasku, posebno jer Katari plaćaju mašala.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.