1. oktobar 2022.4 god. comment_334692 8 minutes ago, hamco said: Pa i da se Mendy sutra oporavi ne treba sad Kepu skidati sa gola. Pa ja se sa time slažem ali opet i dalje mislim da je manja vjerovatnoća da Mendya klupiraju još pogotovo kad ti diablo kaže da mu je Kepa siguran u prvih 11 Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334694 Mislim da je Mendy svoje završio što se tiče prvog golmana. Ne zna on s loptom kao Kepa, a jasno je Potter od golmana pravi 5. stopera. Mendy dok ustopa loptu to je već pola primljenog gola. Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334814 Znal ko jel se senegalsko drvo oporavilo? Meni se cini da on nece uskoro zabraniti osim ako Kepa ne krene sa svojim starim bravurama. Dobra odbrana Kepe danas na 1:0 u 45. minuti. Ono je bas znacajno bilo da je skinuo a i da ni odbijanac nije usao. Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334815 Oporavio se, ali ocigledno vidi Potter kako Mendy dodaje i na treningu Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334819 Nije puno pokazao, što je puno bolje od onoga što je Mendy pokazao. Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334823 Odradio posao. Na to dodao jako dobru odbranu u bitnom momentu i to je to. Sigurno djeluje i pun samopouzdanja. Prijavi
6. oktobar 2022.4 god. comment_334833 Ma dok god barem pristojno brani bit će ispred Mendya, Potteru je igra nogom vrlo bitna a to je Kepa jači. Prijavi
6. oktobar 2022.4 god. Popularna objava comment_334834 Hvala Allahu pa je opet prvi golman. Mendy je svoje odradio, sad nek čeka šanse u kupovima. Ako ništa, Kepa je nekako uljudniji, što bi Cae rekao. Ljudskije izgleda. Prijavi
6. oktobar 2022.4 god. comment_334839 Neka ga na golu. Dovoljno je Mendy zasrao. Zasluzio je malo grijati klupu. A i Kepa mi daje neku sigurnost kad je na golu. (Nisam mislio da cu ovo ikad napisati.) Prijavi
6. oktobar 2022.4 god. comment_334862 3 hours ago, apeiron said: Neka ga na golu. Dovoljno je Mendy zasrao. Zasluzio je malo grijati klupu. A i Kepa mi daje neku sigurnost kad je na golu. (Nisam mislio da cu ovo ikad napisati.) Upravo to, sjećam se kad je onda bio u kurcu bukvalno vidiš i na njemu i na odbrani da je u kurcu da nema povjerenja ni sigurnosti. Prijavi
6. oktobar 2022.4 god. comment_334870 Da ga i ja pohvalim, ne moram vise da strepim kad se vraca lopta nazad(citaj Mendi protiv Lidsa). Meni je jos fascinantnije da kod Tuhela nije dobio sansu dok je Medni "briljirao" u par navrata. Prijavi
7. oktobar 2022.3 god. comment_334890 16 hours ago, Emcomne said: Da ga i ja pohvalim, ne moram vise da strepim kad se vraca lopta nazad(citaj Mendi protiv Lidsa). Meni je jos fascinantnije da kod Tuhela nije dobio sansu dok je Medni "briljirao" u par navrata. Pa to ti je ono, kod Tuchela kad jednom dobiješ mjesto možeš mu jebat ženu neće te klupirati, jedino da umreš. Ili obratno jednom kad te klupira možeš biti Messi, nema veze klupiran si Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334945 Well done Kepa, malo odbrana, ali su od izuzetne vaznosti za dalji tok utakmica, kako ove tako i protiv Milana. Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334947 Vala od kako je našao ovu novu ženu strašan je Šta mu radi boga pitaj Prijavi
12. oktobar 2022.3 god. Popularna objava comment_335065 Da se vratimo pola godine unazad, ko bi rekao da će Kepa pored Mendy-a živog i u ekipi biti među stativama. Kod Tuchela je branio samo kad je Mendy na AFCON-u ili kad se igra protiv nekih ojebina i to je to. Sjećam se, Mendy se vraća sa AFCON-a i odma sledeći dan u prvoj u kupu iako je Kepa sve do tad branio... Ali eto, momak strpljiv, dugo se sralo po njemu, čekao šansu i evo izgleda da je opet dočekao, veoma sigurno izgleda među stativama, samo treba sačekati i neku jaču tekmu gdje nećemo biti toliko dominantni gdje će biti više opasnosti po gol pa da vidimo šta će biti. Prijavi
12. oktobar 2022.3 god. comment_335073 Sve zasluge idu onoj maloj što ga je vratila u normalu. Što ti je žensko... Prijavi
12. oktobar 2022.3 god. comment_335085 3 hours ago, apeiron said: Sve zasluge idu onoj maloj što ga je vratila u normalu. Što ti je žensko... To i ja kažem, mala svaku tekmu prati, ako je u Londonu onda je na tribinama, samo ga snima i loži. Još je uz to dobra pička Prijavi
16. oktobar 2022.3 god. comment_335188 kakve mi specijalce imamo u ekipi. prvo jorginho pa sad ovaj. Prijavi
16. oktobar 2022.3 god. comment_335201 Igrac utakmice. Da je Mount hatrick zabio opet bi Kepa bio igrac utakmice. Prijavi
16. oktobar 2022.3 god. comment_335202 Kakva partije Kepe danas, spasio je odbranama 2-3 gola sigurna i to sve u prvom poluvremenu. Prijavi
16. oktobar 2022.3 god. comment_335203 Jedna od najboljih njegovih partija u klubu, sve je odbranio što se moglo, ponekad i u serijama. Novi clean sheet, vidi se koliko samopouzdanja ima, poigrava se sa protivnicima kad ima loptu. Ponovo je davao instrukcije saigračima. Jedina problematična stvar su bili izlasci kod prekida, to još mora da popravi. Prijavi
16. oktobar 2022.3 god. comment_335209 Sta mislite, ima li nekog uticaja novi trener golmana koji je dosao sa Potterom? Well done Kepa! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.