3. august 2022.4 god. comment_331361 4 hours ago, ker said: 4 hours ago, ker said: Ja rekao da je panicna kupovina, i ti kazes da lupam i nego sta ce biti nego panicna kupovina. Razumijem da se lik brani, nekome je ipak drag. Na osnovu onoga sto je pokazao meni nije, ne smeta mi da bude drugo rijesenje u suporotnom smatram da treba da ide lik. jednostavno. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331363 3 hours ago, Spaha said: Ja rekao da je panicna kupovina, i ti kazes da lupam i nego sta ce biti nego panicna kupovina. Razumijem da se lik brani, nekome je ipak drag. Na osnovu onoga sto je pokazao meni nije, ne smeta mi da bude drugo rijesenje u suporotnom smatram da treba da ide lik. jednostavno. Pa panična kupovina jer ne vrijedi tih para, ali nije se imalo izbora pa smo dali koliko smo morali. Nismo ga jedini tražili, bio je na meti i drugih klubova. Bio je sasvim legitimna meta za tu situaciju koja nas je snašla. Bio je ok prvu sezonu, jednu je palo sve po njemu kao glavnom krivcu, a u nastavku je bio dobar kad god je dobio šansu. I morao je da dobija više šansi sa tim što je pokazao. Evo Mendy igra ko kurac godinu dana pa mu se titraju jaja jer klub igra kako tako, nije kompletan raspad kao pod Lampardom. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331366 17 hours ago, Spaha said: Njegov domet Atletik Bilbao. Mi odradili panicnu kupovinu i sami sebe tjesili da je lik neki golman. Treba lika pustiti neka ide spasavati karijeru a najpozeljnija destinacija bi bila opet Spanija. U to vreme je bio veliki potencijal, jako mlad, lako je sad reci da je domet atletik bilbaoa, tad to niko nije mogao, niti je bilo razloga pomisliti da nece ostvariti potencijal. Jbg sta se desilo nzm, ppshicki se sjebao vrv i otisao u drugu stranu Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331389 Panicna kupovina a prelazni rok prije nego sto smo ga mi doveli Bilbao odbio ponudu Real Madrida. Meni je drag Kepa i dobar je golman ali kod nas iz nekog razloga nije uspio, najbolje za obe strane bi bilo da ode, da srecu potrazi negdje drugo. Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332913 Vjerujem da je prije problem u plati, ali neka ti bude. Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332920 Niko ne zeli da mu plati - niko ga ne zeli, a i njemu je ovako ok cim ne bi da pristane na manju platu, sto je i razumljivo. Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332939 Niko ga ne zeli Niko ne zeli da mu plati platu On ne zeli da se odrekne plate To su bukvalno sve moguce opcije. Ti klubovi koji ga zele nece sigurno da placaju nase plate. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_333022 Ne bi bilo loše da zaigra od prve minute u utorak protiv Sotona kad su ga već uvjerili da ostane, mogla bi mu se i pružiti šansa. Budući da će se Soton vjerovatno zatvoriti i da će biti presinga i da će Jorginho startati biće puno lopti za golmana. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_333030 Bit će Kepa opet naša jedinica i ovaj put ide do zlatne rukavice. Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333034 8 hours ago, Kun Aguer0 said: Ne bi bilo loše da zaigra od prve minute u utorak protiv Sotona kad su ga već uvjerili da ostane, mogla bi mu se i pružiti šansa. Budući da će se Soton vjerovatno zatvoriti i da će biti presinga i da će Jorginho startati biće puno lopti za golmana. Možda ako Mendy izgubi ruku u nekoj nesreći, možda tada će Tuchel staviti Kepu na gol. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333153 18 minutes ago, Adi said: Bilo bi fer da brani protiv Dinama za 7 dana. Mislim da će stati na gol u nekom od kupova kad se izvuče neki tim od League One pa naniže. U Karbau neće jer je protivnik City pa će tu Tuhica odmah morati zaziherati Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333429 8 minutes ago, Bari said: Prosla ga sjebala ova ce ga vratiti u zivot. Jao si ga onom koga zena u zivot vraca Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334409 Ponovo sam vidio gol, bukvalno Azpi ga sjebo. Inace dobar, pogotovo u igri sa loptom. Nadam se da ce jos dobiti prilika i da se Mendy nece tek tako brzo oporaviti. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334410 Treba ostati na golu. Nije mogao ništa kod onog šuta. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334411 Jebo je Azpi majku i njemu sa uklizavanjem a i nama sa markiranjem i uklizavanjem Prijavi
15. septembar 2022.4 god. comment_334437 Ma Kepa mi je jedan od sigurnih igraca koji bi trebali imati zagarantovano mjesto u ekipi, nesto kao Reece i Sterling. Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334685 I danas je bio jako dobar, par krucijalnih intervencija, također siguran sa loptom u nogama. Ako se Mendy uskoro ne oporavi biće mu upitno mjesto u prvih 11 Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334687 Pa i da se Mendy sutra oporavi ne treba sad Kepu skidati sa gola. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.