Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

4 hours ago, ker said:

4 hours ago, ker said:

Ja rekao da je panicna kupovina, i ti kazes da lupam i nego sta ce biti nego panicna kupovina.

Razumijem da se lik brani, nekome je ipak drag.  Na osnovu onoga sto je pokazao meni nije, ne smeta mi da bude drugo rijesenje u suporotnom smatram da treba da ide lik. jednostavno.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

3 hours ago, Spaha said:

Ja rekao da je panicna kupovina, i ti kazes da lupam i nego sta ce biti nego panicna kupovina.

Razumijem da se lik brani, nekome je ipak drag.  Na osnovu onoga sto je pokazao meni nije, ne smeta mi da bude drugo rijesenje u suporotnom smatram da treba da ide lik. jednostavno.

Pa panična kupovina jer ne vrijedi tih para, ali nije se imalo izbora pa smo dali koliko smo morali. Nismo ga jedini tražili, bio je na meti i drugih klubova. Bio je sasvim legitimna meta za tu situaciju koja nas je snašla.

Bio je ok prvu sezonu, jednu je palo sve po njemu kao glavnom krivcu, a u nastavku je bio dobar kad god je dobio šansu. I morao je da dobija više šansi sa tim što je pokazao.

Evo Mendy igra ko kurac godinu dana pa mu se titraju jaja jer klub igra kako tako, nije kompletan raspad kao pod Lampardom.

17 hours ago, Spaha said:

Njegov domet Atletik Bilbao. Mi odradili panicnu kupovinu i sami sebe tjesili da je lik neki golman. 

Treba lika pustiti neka ide spasavati karijeru a najpozeljnija destinacija bi bila opet Spanija. 

U to vreme je bio veliki potencijal, jako mlad, lako je sad reci da je domet atletik bilbaoa, tad to niko nije mogao, niti je bilo razloga pomisliti da nece ostvariti potencijal. Jbg sta se desilo nzm, ppshicki se sjebao vrv i otisao u drugu stranu

Panicna kupovina a prelazni rok prije nego sto smo ga mi doveli Bilbao odbio ponudu Real Madrida. 

Meni je drag Kepa i dobar je golman ali kod nas iz nekog razloga nije uspio, najbolje za obe strane bi bilo da ode, da srecu potrazi negdje drugo. 

• 4 sedmice kasnije...

Niko ga ne zeli

Niko ne zeli da mu plati platu

On ne zeli da se odrekne plate

To su bukvalno sve moguce opcije.

Ti klubovi koji ga zele nece sigurno da placaju nase plate.

8 hours ago, Kun Aguer0 said:

Ne bi bilo loše da zaigra od prve minute u utorak protiv Sotona kad su ga već uvjerili da ostane, mogla bi mu se i pružiti šansa. Budući da će se Soton vjerovatno zatvoriti i da će biti presinga i da će Jorginho startati biće puno lopti za golmana. 

Možda ako Mendy izgubi ruku u nekoj nesreći, možda tada će Tuchel staviti Kepu na gol.

• 2 sedmice kasnije...

Ponovo sam vidio gol, bukvalno Azpi ga sjebo. Inace dobar, pogotovo u igri sa loptom. Nadam se da ce jos dobiti prilika i da se Mendy nece tek tako brzo oporaviti.

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.