Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christian Pulisic (2019-2023, 98 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 653
  • Pregledi 38,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Previše posla ima momak, pa zamisli, Fabrizio se žali tamo da ostaje do 3 ujutro budan da prenosi sve tap-inove što prekopira od diabla, zamisli tek kako je diablu koji je uvijek 2 sedmice ispred njeg

• A gdje ces ti mrljo jedan mrljavi ici zadrzavati loptu. Malo jaci povjetarac ga odnese a kamoli ne protivnicki bek. Birvaktile Didier sjecam se protiv Mancestera komplet 4 minute sudijske nadokna

• Zaslužio je da starta iduću. 30% zbog svojih partija, 70% zbog Sterlingovih.

Objavljene slike

5 hours ago, reLo said:

Prodati ga u januaru i završiti ovu trakavicu. Jebo igrača koji odigra jednu dobro pa ga 5 tekmi nema nigdje.

image.png.f49c31034e790269a268bd7e43794466.png

Takvi ovde prave sjajne karijere

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

U reprezentaciji skače među protivnike pri punom trku i zamalo da ga obogalje. Dok kad igra za Chelsea skontaš da je na terenu kad vidiš postave na internetu. Kako me ovo nervira.

Isto i za Hakima.

3 hours ago, ker said:

U reprezentaciji skače među protivnike pri punom trku i zamalo da ga obogalje. Dok kad igra za Chelsea skontaš da je na terenu kad vidiš postave na internetu. Kako me ovo nervira.

Isto i za Hakima.

sami smo si krivi...a bit će toga još, identitet otišao u tri mile fadile i iskreno se bojim budućnosti kluba

Bukvalno to, bez identiteta.

Kad se sjetim prije, spomeneš Chelsea i pred očima ti se stvaraju slike igrača Drogba, Lampard, Terry, Cech ma cijeli prvi tim. Ljudi su postali zaštitni znak, a ovo ne znam šta je.

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
21 minutes ago, cobinho said:

Kako je krenulo, vise ni u povrede igraca ne verujem! 

Pulišić je od ranije poznat bolnici tako da mu vjerujem.

34 minutes ago, diablo_bih said:

2 mjeseca opet povreda minimalno. Kakav propali talenat. Ovoga se rijesiti dok se moze.

Šteta što je propao, imao sam velike nade nakon prve sezone. Vrijeme je za rastanak. Ne bih volio da ode u nekog rivala.

To je to, ovo mu je možda i bila prilika da nakon dobrog SP-a, zamijene trenera nekako uđe u prvih 11. Imao je tu priliku kod Lamparda, Tuchela i sad kod Pottera, međutim uvijek dođe do povrede tako da... Treba ga prodati dok još uvijek važi za nekog igrača, da se ne vuče džaba po klupi i posudbama

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.