30. septembar 2021.5 god. comment_319654 Njega treba vratiti u Njemačku ili poslati u Španiju jer ovo više nema smisla, prodati ga dok se može zaraditi na njemu, jebo ti igrača koji u tri sezone odigra 20 utakmica... Prijavi
1. oktobar 2021.5 god. comment_319717 Njega treba vratiti u Njemačku ili poslati u Španiju jer ovo više nema smisla, prodati ga dok se može zaraditi na njemu, jebo ti igrača koji u tri sezone odigra 20 utakmica... Problem je što se on sam od sebe povrijedi. I u ligi sa slabijim intenzitetom bi isto bio svako malo out. Dobro je što neće ići za reprezentaciju, treba nam se što prije oporaviti jer je napad ponovo u kanalu. Prijavi
2. oktobar 2021.5 god. comment_319732 Džaba to sve kad će njemu trebati utakmica i minuta da se vrati u ritam i formu i taman kad se to desi odigrati će nekoliko dobrih tekmi, mi ćemo opet početi svršavati na njega i onda je opet out jedno mjesec dana... Prijavi
2. oktobar 2021.5 god. comment_319774 koliko mu je ugovora ostalo? moglo bi mu vrlo vjerovatno biti zadnja sezona kod nas. Prijavi
2. oktobar 2021.5 god. comment_319780 Više u na bolovanju nego u radnom odnosu. Haha. Talenat jeste ali zbog čestih povreda treba ga prodati. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319815 koliko mu je ugovora ostalo? moglo bi mu vrlo vjerovatno biti zadnja sezona kod nas. Ugovor do 2024. "There is still a lot of pain that he has to get used to and it's too much to start training with us, so he's still in individual rehabilitation." TT Prijavi
17. novembar 2021.4 god. comment_321048 Random neka misao. Gledam neku kompilaciju poteza i golova njegovih u onom periodu kada je nosio ekipu nakon odlaska Hazarda, i ne mogu da se otmem utisku da bi nas napad mozda najbolje funkcionisao da igraju on Mason(neki free roam) i Lukaku(kada su spremni sva trojica) , pa mi dodje misao da onda werner, havertz i odoi bi grijali klupu. Bas imamo sirinu u napadu ali bez neke pretjerane hemije i zanima me koja udarna trojka bi vas najvise zadovoljila i za koji trojku mislite da bi najbolje funkcionisala? Prijavi
17. novembar 2021.4 god. comment_321049 Udarna da, ali toliko meceva ima i povreda tokom sezone da se mora imati sirina, a to je minimalna sirina, za svakog igraca 1 zamjena samo. Ziyecha ne mogu racunati, jer jednostavno ne zelim. Prijavi
17. novembar 2021.4 god. comment_321056 Kad sam vidio da se aktivirala tema, mislio sam da se opet povrijedio. U zadnje vrijeme je i on počeo puno da promašuje, ali nije još dostigao nivo Wernera. Prijavi
18. novembar 2021.4 god. comment_321059 Slazem se za zyecha diablo. Ma ne vjerujem da ce nikada biti kao werner, da ce samo da popravlja formu i zavrsnicu ako se ne povrijedi Prijavi
18. novembar 2021.4 god. comment_321061 Nije baš neka udarna postava ako će igrat zajedno 10 utakmica u sezoni. Pulišić je jednostavno staklen, nešto kao Sturridge, i đabe mu sav kvalitet i talent kad ne može odigrati više od 3 utakmice u kontinuitetu. Treba ga ili prodat ili eventualno da pristane na smanjenje plaće (koliko znam među plaćenijma je) pa kao nekakav backup kad je zdrav možda i posluži... Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321109 Podsjetili ga žuti dresovi na Borussiu pa počeo zabijati. Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321116 Nije se ni u Dortmundu nazabijao. Samo da ga zdravlje posluzi, izbacit ce i Havertza i Odoija i Wernera iz prvih 11. Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321117 Pulisic je suhim talentom nas najbolji igrac. Samo da ga zdravlje posluzi. Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321121 Ide gol protiv Juventusa i onda ga nema u protokolu protiv Uniteda. Prijavi
1. decembar 2021.4 god. comment_321638 Mijenio bih ga za Hazarda u kakvoj god da je lošoj formi. Prijavi
1. decembar 2021.4 god. comment_321654 Njemu veceras nista ne zamjerim, promjenio je 4 pozicije na terenu, dobio je batina kao Hazard svojevremenu. Ne bi me iznenadilo da se negdje i povrijedio. Bukvalno su ga ubili, posebno onaj Nigerijac Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321823 Ovaj momak nista naucio nije od prelaska u Englesku. I dalje iste naivne poteze radi, zalijece se bezveze, nije poradio na fizickoj snazi niti na sutu. Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321829 Po meni su pare bačene na njega, a ne na Lukakua. Treba još vremena da se kaže da su na Lukakua pare bačene. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_321997 Stvorio je dobru šansu za Wernera, samo ovaj ne zna glavom. Nekako se izgubi kad nabacamo napadača na teren i ganjamo rezultat. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322019 Niti on, niti CHO nemaju više šta tražiti na wing backovima. Igrali su eto nekoliko utakmica na tim pozicijama, ne sjećam da su se ijednom proslavili. Slabog učinka u napadu, propuh u odbrani. Neka se bore za minutažu na krilima, tj. koliko Tuchel bude imao milosti prema njima dvojici. Od sada samo gledam učinak na terenu, koliko neko doprinese toliko ima i kredita. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322026 Sad se i od Pulisica pravi bek. Covjek nikakvog doprinosa s te pozicije ne moze imati, samo steti timu jer se zaigra i izgubi nekad loptu u opasnoj situaciji. Naravno momak je najopasniji iza napadaca, na malom prostoru, kad moze ici direktno prema golu. Tu je pokazivao najbolje od sebe, stvarao sanse i davao golove. Sad sve vise propada jer trener misli da je isti ko u Dortmundu, pa ga gura uz desnu aut liniju. Bukvalno je beskoristan. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322041 Vidio sam ponovo golove, asistirao je za treći, dobra akcija je bila. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.