Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christian Pulisic (2019-2023, 98 nastupa)

Istaknuti odgovori

220px-Christian_Pulisic_2017_%28cropped%

18 septembar 1998, Hershey Pennsylvania

Borrusia Dortmund

krilo, krilni napadac

https://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-transfer-news-who-is-christian-pulisic-what-you-need-to-know-about-the-borussia-dortmund-a3899786.html

Izuzetan talenat, jedan od najboljih mladih igraca Evrope sigurno. 

Mnogo je pisanja po medijima da smo jako blizu njegovog potpisa. 

Iako je i dalje tinejdzer, iako je cira koja se spominje pozamasna podrzavvam ovaj transfer jer vreme je da Celsi pocne da razmislja dugorocno, te da ulaze u buducnost. 

• Odgovori 653
  • Pregledi 38,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Previše posla ima momak, pa zamisli, Fabrizio se žali tamo da ostaje do 3 ujutro budan da prenosi sve tap-inove što prekopira od diabla, zamisli tek kako je diablu koji je uvijek 2 sedmice ispred njeg

• A gdje ces ti mrljo jedan mrljavi ici zadrzavati loptu. Malo jaci povjetarac ga odnese a kamoli ne protivnicki bek. Birvaktile Didier sjecam se protiv Mancestera komplet 4 minute sudijske nadokna

• Zaslužio je da starta iduću. 30% zbog svojih partija, 70% zbog Sterlingovih.

Objavljene slike

posto Willian ostaje, to je to. Nista od dovodenja novog krila, a i to da smo blizu potpisa ne znam gdje si procitao, bilo je samo da smo zainteresirani u slucaju prodaje williana.
  • 5 mjeseci kasnije...
U međuvremenu, dok nije bilo foruma, ovaj potpisao. Dolazi na ljeto za 50-ak miljuna. Šta mislite o njemu?

Po meni ok kupovina ali isto tako i dosta rizična. Još je on daleko od gotovog igrača i tek se treba dokazat. Ima tek 20 i svakako je veliki talent tako da sam s te strane zadovoljan. Ali ne smijemo očekivat od njega da bude instant zamjena za Hazarda. Ako je to razlog njegova dolaska i ne dovedemo na ljeto više nikog u ofenzivi (ako ode Hazard) neće na dobro, jer on sam ne može zamjenit Edena, em je premlad, em nije ta klasa.
  • Autor
Pulisic je jako talentovan igrac. Krase ga odlican dribling i brzina sa loptom u nogama. Prosle sezone su ga mucile neke sitne povredice ali nista kriticno.
Nije kasnije mogao da se ustali u prvom timu jer je trio Sanco, Larsen, Rojs igrao fantastično.
Ima potencijala da bude fudbaler vrhunske klase i ako ga povrede budu zaobisle imacemo jako napadacko oruzje u njemu.
Dugo Celsi nije doveo jedno ovakvo pojacanje, mladog talenta kojem treba usavrsavanje(ok jeste Kepu ali ovom prilikom mislim na igrace u polju), i drago mi je sto se to desilo jer klub mora da menja filozofiju, da dovodi mlade igrace i da planira dugorocno.

Pulisic je jako talentovan igrac. Krase ga odlican dribling i brzina sa loptom u nogama. Prosle sezone su ga mucile neke sitne povredice ali nista kriticno.
Nije kasnije mogao da se ustali u prvom timu jer je trio Sanco, Larsen, Rojs igrao fantastično.
Ima potencijala da bude fudbaler vrhunske klase i ako ga povrede budu zaobisle imacemo jako napadacko oruzje u njemu.
Dugo Celsi nije doveo jedno ovakvo pojacanje, mladog talenta kojem treba usavrsavanje(ok jeste Kepu ali ovom prilikom mislim na igrace u polju), i drago mi je sto se to desilo jer klub mora da menja filozofiju, da dovodi mlade igrace i da planira dugorocno.

Ima ih 40tak na posudbi, tih mladih talenata, cak smo pod istragom zbog tog
  • Autor

Ima ih 40tak na posudbi, tih mladih talenata, cak smo pod istragom zbog tog

Pulisic je doskorasnji prvotimac Dortmunda, seniorski reprezentativac SADa, ima iskustvo igranja u Ligi Sampiona... Mi takvih nemamo na pozajmicama, ni blizu.
  • 3 mjeseca kasnije...
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1130853186359529473?s=20

Mozete ga stavit u prvi tim.
Dosta ruzni dresovi mora se priznat

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1130853186359529473?s=20

Mozete ga stavit u prvi tim.
Dosta ruzni dresovi mora se priznat

isto ko da su dizajnirali dresove sa ovom tehnikom

https://www.youtube.com/watch?v=enFSoiCo-lA

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Nisam znao da ima toliko brzine u sebi, bar u onih par sprintova. Fali mu bolja zavrsnica, nadam se kako ce se popraviti u tom aspektu, ima vremena za njega
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.