12. april 2022.4 god. comment_326646 Šteta što nije bio povrijeđen, izgleda da je i takav nekada korisniji. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326649 Bukvalno steta sto je izasao Werner a on usao. U dvije prilike se nasao u obje bio traljav. Spor, nikakav, nista pokazao nije Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327937 Kao sto je Wisey spomenuo na temi utakmice, Pulisic je stvarno dobar bio na poziciji 10-ke. Istina, Wisey vec 2 godine priziva prvo Lamparda a onda i Tuchela da ga tu stave. Medjutim Pulisic je bio fizicki mnogo spremniji i eksplozivniji ranije nego sto je trenutno tako da i nije bilo smisla maknuti ga s krila. Sad vec ima i volio bih ga vidjeti jos utakmica na toj poziciji. Kad smo kod njegove fizicke spreme i eksplozivnosti koju je izgubio, mislim da je okodac tome bila povreda u finalu FA kupa protiv Arsenala. Od tada on vise nije isti igrac. Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327960 Neću sad polagati neka prevelika očekivanja nakon jedne dobre utakmice i asistencije. Nije konstantan od momenta kada je došao. Ne možeš se osloniti na njega jednostavno ili ga povrede odstrane sa terena ili jednostavno pruža loše partije. Ova sezona mu je bila loša, jako, skroz ispod očekivanja Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328217 Ovaj decko operisan od suta izgleda. Kako utakmica odmice, on sutura sve dalje od gola. Mislim da je vreme za promenu, decko katastrofa. Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328220 Nekad je baš dobru realizaciju imao, a sad ima sve sem nje, dobro igra ali mu je dati gol misaona imenica. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328291 Nevjerovatno je da je ovaj decko svaki put choker u odlucujucim utakmicama. Sve radi dobro, kontrola lopte, distribucija, nudi se, trci, kombinuje, svuda ga ima.. medjutim kada treba zabiti ili nspraviti odlucujuci pas on svaki put usere. U oba finala kupova protiv Liverpula on je masio zicere. Protiv Citya prosle godine sreca pa nas njegov promasaj nije sjebo, protiv Real ove godine u uzvratu njegovi promasaji takodjer uticali na rezultat. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328334 Izgleda da ga unistise povrede silne, bio je mnogo ubitacniji i eksplozivniji nekad. Ako se pojavi neka dobra ponuda, ne bi mi smetalo da se proda. Jbg. kad bas ne ide, ne ide. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328619 Ove sezone je uglavnom bio zdrav, što je pozitivno, ali svejedno se nije puno istakao. Dosta ga je Tuchel selio po pozicijama tako da se mogao naći i na beku i kao lažna devetka i na svojoj prirodnoj poziciji. Često je znao biti nevidljiv. Ne znam zašto je to slučaj kod svakog našeg napadača, jesmo li toliko loše birali te igrače ili je igra takva da ne samo da ne zabijaju nego ništa ne rade. Pamtit će se njegove nagrade za igrača utakmice u oba duela u osmini finala, ali i česti promašaji sa kojima je nadmašio i Wernera. Tri godine je u klubu, prva sezona mu je bila daleko najbolja. Ja se još uvijek nadam da će ponoviti takve igre i dao bih mu još jednu godinu da se dokaže. Mlađi je 5 godina od Ziyecha i donosi više energije. Američki vlasnici sigurno ne bi tako lako pustili najveću zvijezdu njihove reprezentacije. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328623 Razocarenje ove sezone, mozda i najvece. Promasio je ogroman broj mrtvih zicera, neki su nas kostali i trofeja. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328652 Ne vidim na osnovu cega ne bi prodali Pulisica. Jedino ako bas vlasnici budu to htjeli. Ovako, frajer je totalno podbacio, i zbog povreda a i kad je igrao los je bio. Igra kao da je operisan od fudbala. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333144 Najgora opcija za WB svih vremena. Uzme loptu, zaleti se, dođe do igrača, okrene se, udvoje ga i padne. Danas tako 2-3 puta, a i ranije je bio slučaj. Ili krilo ili nikako, daleko od gola je beskoristan. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333146 Smiješan lik bio na terenu, pola sata se borio sa svojim nogama da ostane na njima i uglavnom to nije uspio, stalno je padao. Šta god je pokušao nije ga išlo, pas, dribling, hodanje, bilo šta. Toliko je loš bio da mi ga je žao tako da nemam šta više napisati Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334952 I mene je podsjetio na azara. Nego onu sezonu kad smo s frankiem dosli do finala kupa je bio strasan. Mislio sam da ce bit bolji od azara kako je bio neko vrijeme igrao Mozda s potterom proradi. Strasan upgrade bi to bilo Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334953 Dobar je on, ali tek za 10 utakmica očekujem neki novi gol. Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334955 37 minutes ago, hamco said: Zato što smo prvi put od Hazarda odigrali dupli pas na tom dijelu terena Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334960 Solidan je bio, imao dobrih poteza ali fali mu još. Odavno nije na onom nivou na kojem se očekuje da bude. Toplo-hladno igra, ne znam, nemam neka prevelika očekivanja od njega Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335473 Evo ja ne mogu smislit Pulisica već duži period, al' evidentno je da je jedan od boljih igrača u zadnje vrijeme. Što mu ne da šansu od prve minute. Daje mu 10 minuta vremena da ga izvuče iz govana. Jebo to, ništa Sterling nije trenutno bolji od njega, ni Havertz pogotovo koji se dobro naigrao kako je Potter tu. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. Popularna objava comment_335491 Zaslužio je da starta iduću. 30% zbog svojih partija, 70% zbog Sterlingovih. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335495 E jebem ti trenersko umece, kad se odabir igraca svodi na to, da od 2 zla biras ono manje. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335503 Pa kad je Tuchel otjerao sve igrace. Ostali na pulisicu, sterlingu, mountu i havertzu za krila. Ziju necu ni da brojim. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335506 Koje igrace je oterao? Jedino je CHO otisao u Leverkusen da tamo ne igra. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.