Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christian Pulisic (2019-2023, 98 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 653
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Previše posla ima momak, pa zamisli, Fabrizio se žali tamo da ostaje do 3 ujutro budan da prenosi sve tap-inove što prekopira od diabla, zamisli tek kako je diablu koji je uvijek 2 sedmice ispred njeg

• A gdje ces ti mrljo jedan mrljavi ici zadrzavati loptu. Malo jaci povjetarac ga odnese a kamoli ne protivnicki bek. Birvaktile Didier sjecam se protiv Mancestera komplet 4 minute sudijske nadokna

• Zaslužio je da starta iduću. 30% zbog svojih partija, 70% zbog Sterlingovih.

Objavljene slike

Po meni najvece razocarenje ove sezone. Proslosezonske igre dali su mi dojam da ce nadjebat hazarda al ove godine ni blizu toliko dobrih partija. Nadat se da ce sljedece sezone ga povrede zaobic.

Imao je dosta problema ove sezone. Ne samo sa povredama, nego i sa formom. Previše je oscilovao. Odigrao je nekoliko Hazard utakmica, pa je odigrao nekoliko utakmica na kojima ne može ni čunj da predribla. Mora to sve puno bolje da bude i vjerujem da će biti. Uz Havertza je najtalentovaniji igrač kojeg imamo i prije ili kasnije će se razviti u igrače najviše klase. Ne zaboravimo da Pulišić ima samo 22 godine. Bitno je da Tuchel nastavi fino raspoređivati minutažu svim igračima. Ofanzivni igrači su nam žrtve promjene formacija i sada igra jedan manje ofanzivac. Zato će im se za sljedeću sezonu broj smanjiti.

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1401790456934055937?s=20

Sinoc osvojio nesto s Americkok reprezentacijom.
Ispade mu po trofejima najbolja sezona u karijeri.
  • 2 mjeseca kasnije...

Pa ne znam koliko ste upuceni, ali Pulisic je kao "right-wing" u Americi, u nekom intevrjuu rekao da je konzervativac i onda ga ovi napadaju na svakom cosku, Trump supporter, bigot, bla bla.

• 3 sedmice kasnije...
Povrijedio se sinoc opet.

USMNT coach Gregg Berhalter: “Christian Pulisic has a slight ankle injury. We’re going to get more info on it when he goes back to London, the severity of it.”

Ljudino, okani se ti fudbala na vrijeme.

Što je uopšte išao tamo koroniziran?

Valjda je razlog da odigra što više minuta da uhvati ritam. Svejedno mislim da on neće imati neku zapaženu karijeru kod nas. Previše je to povreda u 2, 3 sezone koliko je kod nas. Ne može uhvatiti ritam niti povezati značaj broj utakmica u cugu, da ne govorim o konkurenciji u ekipi.

Šteta.

Iskreno volio bih da ode. Više štete nego kotisti od njega. Non stop povrede, kad se vrati i on i njegov agent i američki mediji smaraju što ne igra od prve svaku. Onda kad mu daš priliku, nema nikakav značajni utjecaj na terenu 10 utakmica po neki gol tu i tamo. 11 utakmicu ga ubaci s klupe zabije,asistira, igra ko Messi i onda opet u začarani krug zašto ne igra non stop.
ma za njega je njemacka liga maksimum. treba se rijesiti na vrijeme sto kaze bt, ne praviti istu gresku kao sa odoijem. kad dodje dobra ponuda odmah prihvatiti i prodati.
Ma on i kad nije povređen najbolje odigra kad ulazi sa klupe, valjda na tu svoju brzinu i svježinu jednostavno postaje problem za odbranu koja je odigrala vec 60+ minuta. Povrede da se i ne spominju, na neku njegovu konstantnost se ne moze računati, svjestan je i sam da se povredi čim malo jače vjetar puhne i opet igra svaki minut za reprezentaciju ganja se sa nekim Salvadorima i Hondurasima, i sad je opet otisao na okupljanje reprezentacije nespreman..
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.