3. juli 2022.4 god. comment_330183 Moze igrati i desno ako ocekujes od njega da samo ubacuje. Na lijevom je najopasniji, jer tada moze iskoristiti eksplozivnost, dribling i sve ostalo. Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330184 21 hours ago, Whisper said: Bravo mali, tako se postaje sampion ! ništa ovo ne znaci kad je mali klotz ovo identicno je i lukaku radio Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330192 Najbolji je bio ja lijevom krilu, ubijao je tu. Na RWBa kad ga staviš u redu je ta dužnost u napadu ali u odbrani je on rupa. Ako možemo dovesti onog lika iz francuske za 8-9 miliona nema razloga jebavati CHOa i stavljat ga kao rwba Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330193 15 minutes ago, Kun Aguer0 said: Najbolji je bio ja lijevom krilu, ubijao je tu. Na RWBa kad ga staviš u redu je ta dužnost u napadu ali u odbrani je on rupa. Ako možemo dovesti onog lika iz francuske za 8-9 miliona nema razloga jebavati CHOa i stavljat ga kao rwba I onda kad bi se povezali s nekim, rekli bi e sta ce nam novi bakayoko, popivoda etc. Ima dobrih talenata koji bi se mogli dovest za male pare. Ovog sto je United uzeo je bio cheap, nismo ga ni pogledali, vec spomenuti Malo Gusto iz Lyona bi isto bio jeftin, ne. Navikli smo davat previse za prosjek 🤷♂️ Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330361 Sa ovim dolaskom Sterlinga mislim da je njegova buducnost zabetonirana... Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330364 Duga i nepredvidiva sezona, nema razloga da mu bude zabetonirana, posebno ako ode Werner. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330381 Ja mislim da sva krila, napadači i wing backovi odu on umjesto da igra on bi imao neke povrede i bolio bi ga kurac Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330402 Kako? Kada jedino njega i Chilwella nije bolio kurac, jer su trenirali i kada nisu trebali. Nisu imali odmora. Prijavi
6. august 2022.4 god. comment_331609 Njemu bi najpametnije bilo da ode negdje, ovde ako ostane kod Tuhice može dobiti šansu na kašiku i to da igra kao Wing Back u ekipi koja je napadački sterilna tako da ako želi da napravi nešto treba da ode i to ne na posudbu nego da zatraži transfer request Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331615 Pustiti ga na posudbu, neka se još razvije pa ga ili vratiti, ili uzeti dobre pare za njega. To je trenutno najbolje za sve. Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331622 Posudba u Southampton da vidimo na čemu smo. Neće nikad postati igrač ako bude igrao 10 utakmica po sezoni. Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331644 Blizu je Dortmunda opet. Juve ga isto zeli, ima timova koji ga zele. Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331668 7 hours ago, diablo_bih said: Blizu je Dortmunda opet. Juve ga isto zeli, ima timova koji ga zele. I na kraju ce u Brentfordu zavrsiti Prijavi
8. august 2022.4 god. comment_331672 Bolje da ide negdje gdje će imati slobodu u igri, a ne da u strahu svaku loptu vraća nazad. Prijavi
8. august 2022.4 god. comment_331673 Pa cekajte malo, Odoi je promjenio 3 trenera do sad. Zar je moguce da su sva tri trenera kriva za njegov razvoj? Kakav strah? Nije na liniji i ako napravi gresku da ce poginut. Ma hajte molim vas... Prijavi
8. august 2022.4 god. comment_331720 I Soton i Brentford bi mu legli mislim da bi lako uletio u prvih 11 Prijavi
8. august 2022.4 god. comment_331744 Kakav Brentford? Spominje se koliko znam sa S'thamptonom i Leicesterom iz PLa. Uletio bi on u mnogo ekipa, ali to nije problem, problem je sto cemo mi ostati sa premalo napadaca. Ostat ce nam Pulisic, Sterling, Mount, Havertz i taj novi napadac. Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331750 Odoi nije ni planiran za napadaca nego za RWB kod Tuhela, a izostavio si Brožu a po potrebi moze i Odoi Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331755 Kod Tuchela su sva krila prekomandovana na Wing Backove, pa ako se tu ne snađu onda odjeb. E ako onda nema dovoljno bekova uzimaju se veznjaci koji nisu u prvom planu. Rješenje je dovoditi samo bekove i stopere do kraja roka Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333057 Stigao u Leverkusen da potpiše posudbu bez opcije otkupa ugovora. Već godinu dana zagovaram to da mora otići na posudbu da vidimo šta može. Bayeru je problem desni bek, tu su tanki . Šalim se, prošle sezone su bili izrazito napadački orijentisani. Imaju Schicka u napadu, Wirtza iza, Diabya i Hložeka po krilima i još nekih dodatnih opcija. Vjerujem da će se ugurati u prvih 11, Wirtz je povrijeđen, ovi što su igrali su podbacili. Igrat će Ligu Prvaka, 90% će igrati knock-out fazu nečega na proljeće. Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333063 Koliko smo samo para izgubili na ovome. Ovo je trebalo Bayernu prodati, ili jednostavno u ugovor staviti mogucnost otkupa. Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333064 Hahahahahhahahahahahahhaha, koliko smo moćni da najvećem talentu u zadnjih par godina uspijemo srediti posudbu u Leverkuzenu jebenom u bundesligi. E serem se u tu transfer politiku i pamet. Kurčeva posudba, ne treba se ni zamarati puno. Ako je pametan istrpiće sezonu i otići negdje gdje će igrati krilo a ne beka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.