Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Mah, ne planira klub na njega, ne mogu ni ja planirati. Nije sigurno bez razloga toliko povreda i ne igranja ove sezone za Lever. Na pocetku igrao svaku i onda presusilo. Losa posudba drama, toliko da mora traziti novi klub gdje ce igrati konstantno. Vjerujem i dalje da ce biti neki igrac od njega, jer je samo 2 mjeseca stariji od Mudryka, pa nije da je ohrndali starac.

• 5 sedmica kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Popularna objava
7 hours ago, Spaha said:

a mogli ga bayernu lagano prodati za 50 miliona. a sad ne mozes ni 8 miliona dobiti za njega.

Hajde rekoh da uđem na prve stranice Odoijeve teme kad tamo Spaha protivnik prodaje Bayernu, hvali ga čovjek, a sad kaže što ga nismo prodali. Pa cijeli forum siktio kad je bila priča da pređe u Bayern, a sad kad se ispostavilo da je flop onda "što ga nismo prodali".

2 hours ago, ker said:

Hajde rekoh da uđem na prve stranice Odoijeve teme kad tamo Spaha protivnik prodaje Bayernu, hvali ga čovjek, a sad kaže što ga nismo prodali. Pa cijeli forum siktio kad je bila priča da pređe u Bayern, a sad kad se ispostavilo da je flop onda "što ga nismo prodali".

Pa skontaj sad jel bolje sto me se poslusalo ili sto smo ga zadrzali.

2 hours ago, Spaha said:

Pa skontaj sad jel bolje sto me se poslusalo ili sto smo ga zadrzali.

Zaradili 8 miliona i jednog forumaša učinili srećnim jer je sve ovo vrijeme bio naš igrač. Mislim da je dovoljno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.