2. oktobar 2013.13 god. comment_146480 Drogba jebe ne vadi :http://www.dailymotion.com/video/x15gw7w_dyu_sport#from=embediframe Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146483 Braaavoo Drole, jebi jebi .. jest sjebo sve na kladionici Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146498 sjajna većeras utakmica drogbe, gol i asistencija, e da ga je mou sad ga imat... Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146499 Bravo Drogba care, donio mi pogodak na kladionici zasad, još Betis i Perutnina sutra, ja igrao X2 na Galatu Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146510 Možda našim napadačima ne ide, ali neki izgleda još uvijek zabijaju...u drugim klubovima. Čovjek koji je u boljoj formi nego naš trojac Ba-Torres-Eto'o zajedno. Bravo kralju! http://www.klix.ba/sport/nogomet/drogba-godine-nista-ne-znace-zelim-jos-da-se-dokazujem/131002140 Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146617 Da je ovaj lijevi plavac, desni nije ni najmanje potreban. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146927 Najveci uspijeh Ivana Sesara(povremeni BiH reprezentativas) u njegovoj karijeri , definitivno ! Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147072 Drogba, Malouda, Meireles, Bosingwa, Boulahrouz i...??? Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147301 jel itko ikada na jutjubu vidio onu proslavu drogbinu (u fazonu ladno mi je, i onako se rukama trljajući kao grije), mislim da je protiv livera, al nisam siguran?? nikako da nađem, a htio bi baš, pa eto ako tko zna nek ostavi ovdje link :D Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. Autor comment_147370 jel itko ikada na jutjubu vidio onu proslavu drogbinu (u fazonu ladno mi je, i onako se rukama trljajući kao grije), mislim da je protiv livera, al nisam siguran?? nikako da nađem, a htio bi baš, pa eto ako tko zna nek ostavi ovdje link :D Ja sam vidio, u jednom od klipova baš o njemu, nešto u stilu Drogba Unforgettable, al jebiga ne znam ti točno reć jer sam ih pregledo mali milijun.. Prijavi
13. oktobar 2013.12 god. comment_147608 I dan danas je uz Ibrahimovića, Falcaa i Rooneya najbolji napadač na svijetu. Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147706 Legenda u posjeti sirotištu u rodnom Abidjanu u ObalI Bjelokosti. Idol.http://instagram.com/p/fc9qWEOjEi/ http://instagram.com/p/fc8w1DOjDD/ Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147837 Sigurno najbolji centarfor zadnjeg desetljeća .... Bog isus mesija sve. Grande didier Prijavi
17. oktobar 2013.12 god. comment_147857 Drogbino "Zlatno stopalo" Radi se o nagradi za najboljeg fudbalera Evrope u konkurenciji iznad 28 godina. Nagrada se dodeljuje u Monte Karlu, ovo je bilo 11. izdanje, bivši pobednici su između ostalih i Ronaldinjo, Zlatan Ibrahimović, Toti, Roberto Karlos. Drogba je odneo nagradu u konkurenciji Kristijana Ronalda, Pirla, Inijeste, Lamparda, Kasiljasa, Klozea, na neke od njih će doći red u sledećim sezonama. Inače, tokom specijalne svečanosti legende svetskog fudbala Karlos Valderama, Ozi Ardiljes i Žan Pjer Papen su utisnuli svoje stope u čuvenu Promenadu, svojevrsnu fudbalsku kuću slavnih. Prijavi
17. oktobar 2013.12 god. comment_147860 NAJVEĆI IKADA !!!! GRANDE DIDIER !!!! i ne znate koliko sam samo sretan što sam ga imao prilike gledati (iako je to bilo samo na tv-u), što sam imao prilike navijati za klub u kojem on igra, što sam onu jednu sezonu ga mogao pratiti dosta puta i na RTL-u dok su prenosili premiership vikendom, što sam se masu puta jebavao sa strimom (tipa neka prijateljska obale i žnj ekipe, kup nacija obavezno, itd da ne nabrajam one humanitarne i sl.) samo da bi gledao opet ovog oca, mog idola kako igra...zbilja sam sretan što sam živio i pratio nogomet intenzivno u vrijeme kada je naš didier bio najjači... čovjek je jebeno visoko postavio letvicu i što se tiče chelseaja i što se tiče reprezentacije obale bjelokosti, bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga itko ikada u te dvije ekipe uspjeti nadmašiti, po rezultatima samo, znači surovoj statistici naravski, jer po svemu ostalom didy je jebeno nenadjebiv... ne znam, toliko bih toga rekao, al ne mogu, puca u meni kad god se sjetim svega u svezi s njim, chelseajem..za mene je najveći ikada i boli me kurac šta drugi mislili, najbolji igrač ikada za mene je ronaldinho, ali NAJVEĆI ZA MENE IKADA JE DIDIER YVES DROGBA TEBILY :D za kraj samo da jednu izjavu fergusona prenesem ovdje (iako ste već i vidjeli naravski) : nisam uspio naći onu u fazonu "samo je drogba mogao zabiti onakav gol u onakvoj situaciji" (cilja na gol bavarcima u finalu LP) "He scored that fantastic goal in the final with two minutes to go and his goal scoring record in the big games, in big finals, is incredible. "As far as I was concerned, he won the Champions League for Chelsea." didier drogba-chelsea legend Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.