Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

jel itko ikada na jutjubu vidio onu proslavu drogbinu (u fazonu ladno mi je, i onako se rukama trljajući kao grije), mislim da je protiv livera, al nisam siguran??

nikako da nađem, a htio bi baš, pa eto ako tko zna nek ostavi ovdje link :D

• Autor

jel itko ikada na jutjubu vidio onu proslavu drogbinu (u fazonu ladno mi je, i onako se rukama trljajući kao grije), mislim da je protiv livera, al nisam siguran??

nikako da nađem, a htio bi baš, pa eto ako tko zna nek ostavi ovdje link :D

Ja sam vidio, u jednom od klipova baš o njemu, nešto u stilu Drogba Unforgettable, al jebiga ne znam ti točno reć jer sam ih pregledo mali milijun..

Drogbino "Zlatno stopalo"
  •  

drogba-2-velika133678020131017084243.jpg
Radi se o nagradi za najboljeg fudbalera Evrope u konkurenciji iznad 28 godina. Nagrada se dodeljuje u Monte Karlu, ovo je bilo 11. izdanje, bivši pobednici su između ostalih i Ronaldinjo, Zlatan Ibrahimović, Toti, Roberto Karlos.

Drogba je odneo nagradu u konkurenciji Kristijana Ronalda, Pirla, Inijeste, Lamparda, Kasiljasa, Klozea, na neke od njih će doći red u sledećim sezonama.

Inače, tokom specijalne svečanosti legende svetskog fudbala Karlos Valderama, Ozi Ardiljes i Žan Pjer Papen su utisnuli svoje stope u čuvenu Promenadu, svojevrsnu fudbalsku kuću slavnih.

NAJVEĆI IKADA !!!! GRANDE DIDIER !!!!

i ne znate koliko sam samo sretan što sam ga imao prilike gledati (iako je to bilo samo na tv-u), što sam imao prilike navijati za klub u kojem on igra, što sam onu jednu sezonu ga mogao pratiti dosta puta i na RTL-u dok su prenosili premiership vikendom, što sam se masu puta jebavao sa strimom (tipa neka prijateljska obale i žnj ekipe, kup nacija obavezno, itd da ne nabrajam one humanitarne i sl.) samo da bi gledao opet ovog oca, mog idola kako igra...zbilja sam sretan što sam živio i pratio nogomet intenzivno u vrijeme kada je naš didier bio najjači...

čovjek je jebeno visoko postavio letvicu i što se tiče chelseaja i što se tiče reprezentacije obale bjelokosti, bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga itko ikada u te dvije ekipe uspjeti nadmašiti, po rezultatima samo, znači surovoj statistici naravski, jer po svemu ostalom didy je jebeno nenadjebiv...

ne znam, toliko bih toga rekao, al ne mogu, puca u meni kad god se sjetim svega u svezi s njim, chelseajem..za mene je najveći ikada i boli me kurac šta drugi mislili, najbolji igrač ikada za mene je ronaldinho, ali NAJVEĆI ZA MENE IKADA JE DIDIER YVES DROGBA TEBILY :D

za kraj samo da jednu izjavu fergusona prenesem ovdje (iako ste već i vidjeli naravski) :

nisam uspio naći onu u fazonu "samo je drogba mogao zabiti onakav gol u onakvoj situaciji" (cilja na gol bavarcima u finalu LP)

"He scored that fantastic goal in the final with two minutes to go and his goal scoring record in the big games, in big finals, is incredible.

"As far as I was concerned, he won the Champions League for Chelsea."

didier drogba-chelsea legend

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.