28. oktobar 2011.14 god. comment_4815 Bojim se da nas na kraju sezone napušta, a bilo je fino to doba dok je igrao za nas i bio ikona kluba: Lik je BIO zvijer , steta sto je BIO , sto nije i sada ali jbg godine cine svoje :P Prijavi
28. oktobar 2011.14 god. comment_4827 Bojim se da nas na kraju sezone napušta, a bilo je fino to doba dok je igrao za nas i bio ikona kluba: Bio je bog i batina u klubu, kazio je sve pred sobom i nitko mu nije bio ravan, kada skoči zakloni sunce Jedan jedini Didier Drogba Prijavi
8. novembar 2011.14 god. comment_6107 ae bar još jednom ovako nek bude..grande drogba :) rano je još za odlazak didiera Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6966 Drogba bi da ostane "Plavac" I pored unosne ponude Rusa, ali i interesovanja Milana, Drogba bi da završi karijeru u Čelsiju. Anži mu nudi 12 miliona po godini, ali Afrikanac nije baš zainteresovan za odlazak u Rusiju. Milan je jedna od opcija, ali Drogba bi da ostane u Čelsiju. Jedino što traži je dvogodišnji ugovor, jer namerava da završi karijeru u dresu "Plavaca". To je i kamen spoticanja, pošto Čelsi smatra da bi sjajni napadač iz Obale Slonovačke trebalo da pristane na produženje od 12 meseci. Ugovor Didijea Drogbe ističe narednog leta. Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6990 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/the-times-drogba-odbio-12-miliona-eura-godisnje-od-anzhija/111118093 evo i link.. Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6993 a cicija majko mila kao podložan ozljedama ovo ono, ma je li majke ti, eto torres je bio ko od stijene odvaljen, čak ni kozice nije imao je li pa su lupili 50 milja za njega..a vidimo svi kako ih vraća čovjek hoće završiti karijeru u chelseaju i tako će biti ;) Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7250 još uvjek na visokoj razini, puno opasniji od torresa. velik doprinos igri . Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7272 još uvjek na visokoj razini, puno opasniji od torresa. velik doprinos igri . Pa i nije baš opasan danas bio, tačnije ove sezone. Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7281 Pa i nije baš opasan danas bio, tačnije ove sezone. čovjek je bio nokautiran, vidjeli smo svi prizor, dobro da je živ ostao..33 godine, godinama na visokoj razini. lako meni za njega, šta je torresu čeka ga se od kad je došao da dođe na pravu razinu, i branio sam ga dosta dugo, al ovo je brate sada već previše al realno. inače mislim da drogba još nije gotov, ne znam, možda sam što se njega tiče previše subjektivan, al tako mislim iskreno pa sad kako bude, vrijeme će pokazati. Prijavi
20. novembar 2011.14 god. Autor comment_7283 Imam osjećaj da će Obala Bjelokosti ove godine osvojit Afrički kup nacija, na čelu sa Drogbom i Doumbiom, taman da se njih dvojica uigraju pa da Seydou dođe u Chelsea :wub: Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7321 Drogba je skroz pao u formi, mi više nemamo goalgatera. Torres - van forme, Drogba - njegovo je odzvonilo, Lukaku - premala minutaža da bi ušao u formu. Jedino rješenje je naći zamjenu za Drogbu. Ja vjerujem da je to Lukaku, ali mu AVB ne daje pravu šansu zato jer je premlad. Ali trebat će nam jedan privremeni drogba od siječnja do lipnja. Možda posudba neka. Ne znam ni sam. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7353 Drogba je skroz pao u formi, mi više nemamo goalgatera. Torres - van forme, Drogba - njegovo je odzvonilo, Lukaku - premala minutaža da bi ušao u formu. Jedino rješenje je naći zamjenu za Drogbu. Ja vjerujem da je to Lukaku, ali mu AVB ne daje pravu šansu zato jer je premlad. Ali trebat će nam jedan privremeni drogba od siječnja do lipnja. Možda posudba neka. Ne znam ni sam. Nije još Lukaku zreo, treba ga dat u primeru jednu sezonu pa neka postepeno sazrijeva, tako je najbolje... Dotad, u januaru kupit Doumbiu, to im je treći dvojnik :D Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7565 Za njega se ubio neki ameriÄki klub... Smatram da treba uzeti neku lovu za njega, jer i Henry je otišao i u Barcu i u Ameriku ali je i dalje "Bog" Arsenala. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7572 Za njega se ubio neki američki klub... Smatram da treba uzeti neku lovu za njega, jer i Henry je otišao i u Barcu i u Ameriku ali je i dalje "Bog" Arsenala. Ne znam šta bih ti rekao. Što se napada tiče prije bih se riješio Anelke i Kaloua, nego Drogbe. Mislim dva napadača ćemo sigurno prodati. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8147 Podsjetio na stare dane pogotkom Leverkusenu pred kraj utakmice vidno šepao nadam se da nije ništa ozbiljnije. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8165 Podsjetio na stare dane pogotkom Leverkusenu pred kraj utakmice vidno šepao nadam se da nije ništa ozbiljnije. drogba je ostaria i to se vidi ali on nas jos uvik moze izvlaciti na utakmicama samo je problem sta vezni nije onako agilan kako bi treba bit Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8167 DA - veliko kao kuca! Drogba nas moze izvuci nekada kao dzoker, stari je to lisac, samo sto nemamo vezni pa je dosta tesko davati golove. Njegov ostanak a ni odlazak, nam nece popraviti tj. ugroziti igru. Ima drugih parazita kojih se treba rjesiti. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8171 Podsjetio na stare dane pogotkom Leverkusenu pred kraj utakmice vidno šepao nadam se da nije ništa ozbiljnije. Odlučni trenutak pokazao da se radi o napadaču ne svjetske, nego svemirske klase. A ostatak utakmice pokazao da je taj isti igrač ostario. Ali da je Chelsea u boljoj formi, bio bi i on. Mislim da on nije rekao svoju zadnju riječ. Proigramo li do proljeća i Drogba će zabijati puno češće. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8179 Ima drugih parazita kojih se treba rjesiti. U potpunosti se slažem... Po meni Malouda više nema što tražiti ovdje, dobro odigra 1,2 od 10 utakmica,nema nikakvu konstantu,radije kupiti nekog mladog krilnog igrača(De Bruyne, pozvati Kakutu) , Ferreira također(ali očito mu ne smeta sjedenje na klupi pa OK), Anelku bi prije zadržao od Maloude ali on vjerojatno odlazi..., zatim Mikela bi stavio na klupu i davao mu ograničene prilike dok se ne sredi malo i ponovi formu od prije 2 god. Kaloua isto tako(možda bi ga eventualno poslao na posudbu ako je moguće). Što se tiče Drogbe,volio bi da ostane ali isto tako da Torresu ipak daje puno više prilika nego njemu. Vjerujem da može vratiti staru formu. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8516 Prosle sezone, bilo je najbolje vreme za njegovu prodaju... Svima je vec poznat scenario sa Higuainom. Kad vec tad nije otisao, moja zelja je da ostane i zavrsi karijeru u plavom dresu. Medjutim, on je, vise puta izjavio da karijeru zeli zavrsiti u Marseju, tako da, ako je to ono sto stvarno zeli, klub bi trebalo da mu izadje u susret, toliko mu duguju ;) Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8554 Nije mi jasno zašto se toliko vezao za Marseille, pa bio je tamo svega godinu dana. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.