16. decembar 2011.14 god. comment_11146 Situacija od sinoć: Tito! Ovo mi dosta, za zivota gledati Nikako nisu ispala obojica Tito je majstor fudbala, sta god pisalo u statistikama, on je JEDAN JEDINI !!! Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11147 Ovo mi dosta, za zivota gledati Nikako nisu ispala obojica Tito je majstor fudbala, sta god pisalo u statistikama, on je JEDAN JEDINI !!! I neponovljivi ! Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11148 Ma tu se pikalo ko je bolji golgeter, ne ko je kompletniji napadaÄ. I morate priznati da je Ruud mašina za davanje golova. Znam, citao sam proceduru, samo sam dodao par rijeci poredjenja, iz mog vidjenja... Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11156 Znam, citao sam proceduru, samo sam dodao par rijeci poredjenja, iz mog vidjenja... Ma uredu. I ja se slažem da je DD kompletniji ne samo od Ruuda, ali ta statistika nije za to i zdraO. Idemo dalje.. Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13145 Nešto gledam ovo njegovo zadržavanje igre protiv Citya i kontam taÄno bi trebalo jednom zabiti gol u prvih deset minuta i pustiti Didieru da drži loptu do kraja tekme... Najveći 'zadržavaÄ vremena' ikada. B) Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13155 http://www.youtube.com/watch?v=tkaL01N1ubQ znaÄi utakmica kojom je otvoreno prvenstvo, lunchtime game, hull povede iz neke gluposti, didy izjednaÄi iz slobodnjaka prije kraja prvog poluvremena... a onda 92.min u tijeku, king primi loptu, odigra dupli s kalouom, trÄeći ju povuÄe koji metar naravno sa nekim indijancem na leÄ‘ima, odigra pass decu i trÄeći mu pokazuje rukom gdje da mu dadne loptu..a ostalo je prevelika perverzija da bih uopće komentirao (znam, znam rekao je sam da je htio ubaciti al opet ) sjećam se i u LP, protiv bordeauxa, mislim da mu je to bila isto prva tekma nakon isteka suspenzije, joe coleu je dodao i isto ovako pokazao rukom gdje da mu doda, naravno loptu je opet zavukao iza golmana.. nevjerojatni didier, MORA ostati u chelseaju do kraja karijere... btw ima li netko video kako je Äuvao loptu protiv shitija, osim onoga kad je izje bao zabaletu i milnera valjda, to sam vidio, tnx unaprijed ;) Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13163 Jedan je Didier. Stvarno će biti tužan dan, kada odluÄi prestati igrati fudbal ili nas napusti. Živio nam 300 godina, Didier naš. ;) Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13213 Protiv Ville ako zabije bice mu to 150. gol u dresu Chelsea B) Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13283 btw ima li netko video kako je Äuvao loptu protiv shitija, osim onoga kad je izje bao zabaletu i milnera valjda, to sam vidio, tnx unaprijed da, ima li neko link toga dok je držao loptu? Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13285 ljudiii drogba je kralj nego mogli ste kakvu temu o ufc-u otvoriti veceras ima to sranje pa da je gledati kako ...zna li neko stream kakav za to :D Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13286 ljudiii drogba je kralj nego mogli ste kakvu temu o ufc-u otvoriti veceras ima to sranje pa da je gledati kako ...zna li neko stream kakav za to http://forum.chelseabalkan.com/index.php/topic/278-ufc/ Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13809 nije malo zabiti 150 golova u jednom klubu - drogba legena legenda* Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14040 Jel to Drogba u svađi s AVB-om zbog Anelke ili je samo neka ozljedica u pitanju pa danas nije bio ni na klupi? :/ Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14067 Jel to Drogba u svađi s AVB-om zbog Anelke ili je samo neka ozljedica u pitanju pa danas nije bio ni na klupi? :/ Svi koji su falili danas, su ozlijeđeni. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14068 Svi koji su falili danas, su ozlijeđeni. je li to potvrđeno Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14072 Jel to Drogba u svaÄ‘i s AVB-om zbog Anelke ili je samo neka ozljedica u pitanju pa danas nije bio ni na klupi? :/ sumnjam da je ozljeÄ‘en kao što kaže kako da ne, a ako je i u svaÄ‘i s avb-om ima potpuno pravo..i zbilja me nebi Äudilo da je, pa možda i da to utjeÄe na pregovore koji se vode tj. da se suradnja ne produži, zna se kakav je didier... naravno, sve u sluÄaju da je uopće i došlo do konflikta.. P.S. lijepu šansu ima sada da osvoji taj kup, sjajna ekipa, dosta ih je formi, zdravi na Äelu s didierom a i neke velike afriÄke države se nisu uspjele kvalificirati za to natjecanje pa bi im put mogao biti lakši, ali ne mora znaÄiti.. ww see Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14083 je li to potvrÄ‘eno Kako ja znam, jeste. Mada ko će ti znati šta se muti po svlaÄionicama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.