Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

E i vi znate nekad biti šašavi.

Vidjet ćeš da se nešto krije iza svega ovoga. Imam ja taj osjećaj. Već dugo pratim Chelsea i osjetim kad nešto nije uredu. Ovako je bilo i sa Scolarijem.

[quote name='sturridge' timestamp='1325677359' post='14394']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=5gaHI-FbeMI[/media] evo ga
[/quote]
Haha jaka scena
[quote name='Caeruleus' timestamp='1325975633' post='15290']
[url="http://www.youtube.com/watch?v=3jTpnAZXjBM"]http://www.youtube.c...h?v=3jTpnAZXjBM[/url]

a komentator je najjači xD svršio...
[/quote]

a najjači su mi oni južnoamerički komentatori koji se deru GOOOOOOOOOOOOOOOL minutu, neznam kako do zraka dođe :P
Moram priznat iznenadili su me rezultati ankete. Ja mislim da bi ga trebali zadržat do kraja sljedeče polusezone ili sezone.
Evo, naišao sam na jednu veoma zanimljivu informaciju pa da je podijelim i sa vama. MlaÄ‘i brat Didera, Freddy koji ima 19 godina i igra za mladu repku Obale Slonovače, trenutno igra u Dijonu i to sa mlažim bratom od Florenta M., Lesleyem Maloudom. Zaista ovo je rijetkost, još kada dodam da je i Kakuta otišao na posudbu u ovaj klub, prava mala kolonija ;)
[quote name='drogba 11' timestamp='1326827495' post='18179']
stara viijest brate, pročitah to u "24 sata" ima gro vremena ;)
[/quote]

Ma znam da je ovo još sa ljeta, kada je Freddy prešao u Dijon ali reko pošto nije niko prije stavljao, možda ima onih koji nisu čitali ;)
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1326827033' post='18172']Evo, naišao sam na jednu veoma zanimljivu informaciju pa da je podijelim i sa vama. MlaÄ‘i brat Didera, Freddy koji ima 19 godina i igra za mladu repku Obale Slonovače, trenutno igra u Dijonu i to sa mlažim bratom od Florenta M., Lesleyem Maloudom. Zaista ovo je rijetkost, još kada dodam da je i Kakuta otišao na posudbu u ovaj klub, prava mala kolonija ;)[/quote]

Kakva su klasa njihova braća? Možda bi ih lijepo bilo vidjeti u CFC-u jednog dana ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326840065' post='18298']

Kakva su klasa njihova braća? Možda bi ih lijepo bilo vidjeti u CFC-u jednog dana ;)
[/quote]
Maloudin brat los skroz, 28 godina i vuce se po terenu. Dok ovaj Drogbin je jos uvijek mlad 19 godina, al kad jos uvijek nije presao u prvi team Dijona mozes predpostaviti kakav je :D
[quote name='sisa01' timestamp='1326840649' post='18307']
Maloudin brat los skroz, 28 godina i vuce se po terenu. Dok ovaj Drogbin je jos uvijek mlad 19 godina, al kad jos uvijek nije presao u prvi team Dijona mozes predpostaviti kakav je :D
[/quote]

Znaci los..:)
[quote name='sisa01' timestamp='1326840649' post='18307']
Maloudin brat los skroz, 28 godina i vuce se po terenu. [b]Dok ovaj Drogbin je jos uvijek mlad 19 godina, al kad jos uvijek nije presao u prvi team Dijona mozes predpostaviti kakav je :D[/b]
[/quote]

ma fura se na didiera, to ti je ;) misli si, ako i ja počnem kasnije možda budem kao on :D
btw. ključna riječ je "možda"

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.