Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

King se vratia..:D Sad cemo da rusimo citavu Europu..:D

• 2 sedmice kasnije...

kako se situacija odvijala ovoga ljeta, ja sam mislio da će otići već ove godine..ali eto srećom ostao je, a toplo se nadam da će na kraju ipak produžiti ugovor i ostati blues..

ako ga zaobiđu ozljede, i ove sezone će biti jako bitan igrač za chelsea,,,siguran sam ;)

kakva kolumna o didieru drogbi,,svaka čast @Wisey....kao da sam ju ja pisao..i opet nije sve rečeno..

malo je reći da mi je najdraži igrač, jednostavno nemam riječi.. btw nisam gay ;)

dao Bog da produži ugovor i završi karijeru na bridgeu..ali moram priznati da bi mi bilo drago i još ga jednom vidjeti u dresu marseillea, i cijeli velodrome na nogama kako mu skandira..i njihova je legenda, ne zaboravite..

didier yves drogba tebily, živio

Ma čovjek je ikona, koliko god se činilo lakim napisati jednu kolumnu o njemu, vjerujte da je to nevjerovatno komplikovano. Prije svega što svi već znamo dosta stvari, a onda meni je bilo teško pisati o Didieru jer sam se sjetio starih vremena, pa sam pola sata gubio vrteći film nekih navedenih golova i utakmica... :)

bojim se da je njegovo zlatno vrijeme prošlo...

Svakako, vidi se da je dosta izgubio na brzini i startnosti. :( Sreća pa imamo Torresa koji se tek treba u potpunosti dokazati i proraditi na zimu. DD ionako može puno pomoći s klupe, također treba nam i da nauči neke stvari Lukakua. ;)

Torres postaje sve bolji i bolji... i ona loša polusezona kad je doso u chelsea... tj. prosla sezona je plod one ozljede i privikavanja na naš stil igre i na nove suigrace... Hvala Bogu pa Torres vec u ovoj sezoni postaje igrac koji je kad god je bio na terenu bio medju najboljima... tako da me njegova buducnost ne brine... kad se samo sjetim kolko je trebalo Gomesu ili Benzemi da se priviknu u novoj sredini u svojim sadasnjim klubovima naravno, onda sam s Torresom itekako zadovoljan... bit ce on itekako vazan igrac u nasoj momcadi...

Uz Luiza, Ramiresa, Lukaku, Sturridgea, Matu bit ce to nova sjajna generacija koja ce nastavit niz generacije 2005-2010... cech, drogba, lampard itd. itd...

chelsea se ne treba bojat za svoju buducnost u vrhu... ;)

Napravio je jucer Drogba sto je napravio, al ne treba ga razapet zbog toga..svima se desi crveni(osim igračima Farcelone), ali jedno je sigurno.. Bio bi dobar joker protiv Arsenala jer ima sjajan rekord protiv njih, al šta je tu je..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.