5. decembar 2011.14 god. comment_9626 Zato jer igrači koji istinski vole klub, kad vide da mu ne mogu više dat, prepuste mjesto mlađima, eto zašto. Da, ako vidi da klub može i bez njega... nažalost je on trenutno naš najbolji napadač i tko zna šta bi bilo da ga nema. Može on dati šansu mlađima gledajući ih s klupe... Prijavi
5. decembar 2011.14 god. Autor comment_9636 Da, ako vidi da klub može i bez njega... nažalost je on trenutno naš najbolji napadač i tko zna šta bi bilo da ga nema. Može on dati šansu mlađima gledajući ih s klupe... Ali realno ipak nije više dovoljno dobar za prvog napadača, pa konta ako pođe da će Lukaku imat više šanse za razvit se. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9793 Pokazuje naznake da se vraća u formi e sad treba procijenit dal je to bljesak ili je zbilja u dobroj formi. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9876 Pokazuje naznake da se vraća u formi e sad treba procijenit dal je to bljesak ili je zbilja u dobroj formi. Nakon ovog večeras mogu samo reći: Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9895 admini, molim vas maknite ovu anketu, realno nema potrebe za njom moje proslave golova danas u rangu su sa boasevim, ako ne i luđe, jedina razlika je što sam ja na podu a za didiera, jednostavno nemam riječi, šta reći koju posluku porati šaljem poruku onima koji ne vjeruju njega a gledaju ga... rekao sam već na ovoj temi koju stranicu ispred ili negdje drugdje, ima on još šta za reći, istina, nije i ne može biti na razini prijašnjih godina ali da nam može donijeti još koju ovakvu večer, siguran sam 1000% da može. i zato mu treba dati doživotni ugovor, pa makar i za samo jednu ovakvu utakmicu, jer kad je najbitnije zna se tko najviše hoće, mora i želi. ne mogu vam opisati koliko sam uživao kada se orilo bridgeom "didier drogba lalala" i to od ovih kazališnih navijača GRANDE DIDIER Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9921 pokazao da se vraća onaj stari Didier, možda ga to potakne na ostanak :) Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9922 Zapravo njegov agent je rekao da treba i želi otići, to Drogba sam nije rekao... ja ne vjerujem u to dok on to sam ne izjavi. Didier, ako Boga znaš, ostani ostaaaniiiiii Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10067 Da hoćemo osvojiti Ligu prvaka ove godine i da to Drogba doživi, pa onda kud koji mili moji. Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10079 Da hoćemo osvojiti Ligu prvaka ove godine i da to Drogba doživi, pa onda kud koji mili moji. Tačno. Šteta bi bila kad takva veličina od igrača nebi, osvojila trofej LP, pu pu pu... Prijavi
9. decembar 2011.14 god. comment_10238 Da hoćemo osvojiti Ligu prvaka ove godine i da to Drogba doživi, pa onda kud koji mili moji. Ajooj, pa dao bi lijevu ruku za to! Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10735 Situacija od sinoć: Tito! hahahahha da je još koji došao samo bi ih razgrnuo, kakav otac strašan je didier, kao vino, što stariji to bolji al urezala mi se u pamćenje ona situacija protiv valencije, kada je sam sve napravio po desnoj strani i onda nažalost fulao, kako se odbio ja mislim rami presmješno.. neka samo krči dalje majstor, ko ralica je, sad će počet i bježat od njega ;) Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10755 A poglej Zabalete, hoće vrat slomit, jadna majko :lol: Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10759 Hahah joj Drogbe sefa, sta im pocini. Al' najjace je kada je zadnjih 7-8 minuta drzao loptu a 3 igraca oko njega, nekako izbiju loptu ali opet aut i opet se Didier zagradi kao bunker a oni samo sto ne zaplacu. :D Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10765 Vrati mi se fleš dok sam gledao ovo sinoć, prošle godine protiv Manure skoro sve isto. Oni poveli, mi preokrenuli Lampardovim penalom i onda Drogba držao loptu sam dok nije završilo. B) Prijavi
15. decembar 2011.14 god. Autor comment_11001 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/van-nistelrooy-je-najbolji-golgeter-desetljeca/111215056 Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11033 http://www.sarajevo-...ljeca/111215056 Možda je Van Nistelrooy dao toliko i toliko golova, ali to je suhoparna statistika. To nije pokazatelj da je bolji od Drogbe, čak šta više ispod je Drogbe po svim nogometnim kvaliteta, to je činjenica. Ti s IIIIIIIIFHHHHHHHHHHSSSSSSSS-a ili kako se već zovu robotski računaju, bave se suhoparnom statistikom. Po tome je Inzaghi Romario. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. Autor comment_11063 Možda je Van Nistelrooy dao toliko i toliko golova, ali to je suhoparna statistika. To nije pokazatelj da je bolji od Drogbe, čak šta više ispod je Drogbe po svim nogometnim kvaliteta, to je činjenica. Ti s IIIIIIIIFHHHHHHHHHHSSSSSSSS-a ili kako se već zovu robotski računaju, bave se suhoparnom statistikom. Po tome je Inzaghi Romario. A da pročitaš članak prije nego što komentiraš? Ovo je samo na internacionalnoj bazi, lige se ne kontaju tako da.. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11064 A da pročitaš članak prije nego što komentiraš? Ovo je samo na internacionalnoj bazi, lige se ne kontaju tako da.. Bez obzira ;) Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11095 Nistelrooy je bio strasno dobar napadac i davao mnogo golova ali ipak mislim da je Drogba bolji i kompletniji napadac od njega... Cak stavise mislim da je Drogba najkompletniji napadac od svih tu nabrojanih.... Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11105 Ma tu se pikalo ko je bolji golgeter, ne ko je kompletniji napadač. I morate priznati da je Ruud mašina za davanje golova. Prijavi
16. decembar 2011.14 god. Autor comment_11122 Ma tu se pikalo ko je bolji golgeter, ne ko je kompletniji napadač. I morate priznati da je Ruud mašina za davanje golova. točno tako Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.