Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Zato jer igrači koji istinski vole klub, kad vide da mu ne mogu više dat, prepuste mjesto mlađima, eto zašto.

Da, ako vidi da klub može i bez njega... nažalost je on trenutno naš najbolji napadač i tko zna šta bi bilo da ga nema. Može on dati šansu mlađima gledajući ih s klupe...

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Autor

Da, ako vidi da klub može i bez njega... nažalost je on trenutno naš najbolji napadač i tko zna šta bi bilo da ga nema. Može on dati šansu mlađima gledajući ih s klupe...

Ali realno ipak nije više dovoljno dobar za prvog napadača, pa konta ako pođe da će Lukaku imat više šanse za razvit se.

Pokazuje naznake da se vraća u formi e sad treba procijenit dal je to bljesak ili je zbilja u dobroj formi.

admini, molim vas maknite ovu anketu, realno nema potrebe za njom :D ;)

moje proslave golova danas u rangu su sa boasevim, ako ne i luđe, jedina razlika je što sam ja na podu :lol:

a za didiera, jednostavno nemam riječi, šta reći koju posluku porati :blink: šaljem poruku onima koji ne vjeruju njega a gledaju ga...

rekao sam već na ovoj temi koju stranicu ispred ili negdje drugdje, ima on još šta za reći, istina, nije i ne može biti na razini prijašnjih godina ali da nam može donijeti još koju ovakvu večer, siguran sam 1000% da može.

i zato mu treba dati doživotni ugovor, pa makar i za samo jednu ovakvu utakmicu, jer kad je najbitnije zna se tko najviše hoće, mora i želi.

ne mogu vam opisati koliko sam uživao kada se orilo bridgeom "didier drogba lalala" i to od ovih kazališnih navijača :D

GRANDE DIDIER

Zapravo njegov agent je rekao da treba i želi otići, to Drogba sam nije rekao... ja ne vjerujem u to dok on to sam ne izjavi. Didier, ako Boga znaš, ostani :(( ostaaaniiiiii

Da hoćemo osvojiti Ligu prvaka ove godine i da to Drogba doživi, pa onda kud koji mili moji.

Tačno. Šteta bi bila kad takva veličina od igrača nebi, osvojila trofej LP, pu pu pu...

Da hoćemo osvojiti Ligu prvaka ove godine i da to Drogba doživi, pa onda kud koji mili moji.

Ajooj, pa dao bi lijevu ruku za to!

Situacija od sinoć:

drogba.gif

Tito!

hahahahha da je još koji došao samo bi ih razgrnuo, kakav otac ;)

strašan je didier, kao vino, što stariji to bolji :D

al urezala mi se u pamćenje ona situacija protiv valencije, kada je sam sve napravio po desnoj strani i onda nažalost fulao, kako se odbio ja mislim rami :D presmješno..

neka samo krči dalje majstor, ko ralica je, sad će počet i bježat od njega ;)

Hahah joj Drogbe sefa, sta im pocini. Al' najjace je kada je zadnjih 7-8 minuta drzao loptu a 3 igraca oko njega, nekako izbiju loptu ali opet aut i opet se Didier zagradi kao bunker a oni samo sto ne zaplacu. :D

Vrati mi se fleš dok sam gledao ovo sinoć, prošle godine protiv Manure skoro sve isto. Oni poveli, mi preokrenuli Lampardovim penalom i onda Drogba držao loptu sam dok nije završilo. B)

Možda je Van Nistelrooy dao toliko i toliko golova, ali to je suhoparna statistika. To nije pokazatelj da je bolji od Drogbe, čak šta više ispod je Drogbe po svim nogometnim kvaliteta, to je činjenica. Ti s IIIIIIIIFHHHHHHHHHHSSSSSSSS-a ili kako se već zovu robotski računaju, bave se suhoparnom statistikom. Po tome je Inzaghi Romario.

• Autor

Možda je Van Nistelrooy dao toliko i toliko golova, ali to je suhoparna statistika. To nije pokazatelj da je bolji od Drogbe, čak šta više ispod je Drogbe po svim nogometnim kvaliteta, to je činjenica. Ti s IIIIIIIIFHHHHHHHHHHSSSSSSSS-a ili kako se već zovu robotski računaju, bave se suhoparnom statistikom. Po tome je Inzaghi Romario.

A da pročitaš članak prije nego što komentiraš? Ovo je samo na internacionalnoj bazi, lige se ne kontaju tako da..

Nistelrooy je bio strasno dobar napadac i davao mnogo golova ali ipak mislim da je Drogba bolji i kompletniji napadac od njega... Cak stavise mislim da je Drogba najkompletniji napadac od svih tu nabrojanih....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.