24. novembar 2014.11 god. comment_193397 Da se zabrinemo ?? Nema razloga, mislim da je oÄigledno da će ÄŒeh otići, ako ne na zimu, onda na leto. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193401 Kad ovaj momak dodje, pa dodju jos dvojica odlicnih igraca, auuu to ce da bude pervezija. Necu da kazem na koje mislim, jer ce odma pocet izlivi mrznje :D ali ako ti momci dodju bicemo cista dominacija, ali za pocetak ovog gospodina u timu da vidim. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193414 Grena, pa Cech ide 100%, previÅ¡e je kvaliteten za klupu, meni je samo bitno da se ne ponovi "sluÄaj Lampard".. Reus ide u Bayern ili Real 99,99%. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193415 U Bayern Reus nece sigurno, e sad Real ili mi jedino preostaje, a nije valjda retardiran da ide u Real da bude samo maneken za prodavanje dresova i da udje svaku 3-4 tekmu :S Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193416 Grena, pa Cech ide 100%, previÅ¡e je kvaliteten za klupu, meni je samo bitno da se ne ponovi "sluÄaj Lampard".. Reus ide u Bayern ili Real 99,99%. Hoću li iakada vidjeti neÅ¡to optimistiÄno od tebe. 10000 puta je viÅ¡e povezan sa nama nego sa Realom i Bayernom i ti opet misliÅ¡ da neće kod nas... Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193441 Hoću li iakada vidjeti neÅ¡to optimistiÄno od tebe. 10000 puta je viÅ¡e povezan sa nama nego sa Realom i Bayernom i ti opet misliÅ¡ da neće kod nas... hahahahah pa Å¡ta ja mogu kad sam optimistiÄan samo u rijetkim situacijama, nije da sam pesimist samo mi ne proradi optimizam za svaku sitnicu. :D To Å¡to je on povezivan sa nama viÅ¡e nego sa Realom, Bayernom ili neki trećim nije niÅ¡ta specijalno i nema neki već znaÄaj. Prvi razlog za to je taj Å¡to do sada nismo imali neku ni jednu relevantnu informaciju ili izvor informacije, a drugi razlog je taj Å¡to se zna da će Reusa dobit onaj ko najviÅ¡e plati ili klub kojeg Reus izabere. Postoji mnogo klubova koji mogu biti atraktivna destinacija za Reusa baÅ¡ kao i mi.. Bar mi koji pratimo Chelsea bi morali znati da silno povezivanje oko dolaska nekog igraÄa ne mora da znaÄi niÅ¡ta. To su dokazali i sluÄaj Falcao i sluÄaj Cavani i sluÄaj Hulk i sluÄaj Shaw itd. Za sada uopÅ¡te ne smatram da smo mi u prednosti u odnosu na ostale klubove kada je Reus u pitanju, jer za to nema ni jednog razloga ili informacije. Kažem opet, bilo bi mi drago kada bi Reus doÅ¡ao kod nas, ali daleko od toga da sam pao u neku euforiju i da sam siguran da on dolazi. Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195555 Zaradio kaznu teÅ¡ku 540 000 evra zbog vožnje bez dozvole. Nikada nije položio test vožnje. To su njegove tri meseÄne plate. Prijavi
18. decembar 2014.11 god. Autor comment_195563 Lik na tim vestima napise. Mogao je Duska Tosica za te pare zaposliti kao sofera :D oplakao sam :D Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195564 a qrac. gdje ce mu toliko naplatit. valjda mu treba ko i svakom normalnom covjeku naplatit, sta ce ne bi meni mogli uzet po miliona. Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195574 Naplatili su mu toliko jer tako kaže zakon u NjemaÄkoj koji gleda situaciju u kojoj je osoba koja je napravila prekrÅ¡aj. Gleda se koliki su mu prihodi itd.. Å to kaže jedan moj kolega, da je takav zakon kod nas oni bi meni morali plaćati Prijavi
19. decembar 2014.11 god. comment_195586 a qrac. gdje ce mu toliko naplatit. valjda mu treba ko i svakom normalnom covjeku naplatit, sta ce ne bi meni mogli uzet po miliona. valjda ga od 2011 zaustavljaju, a tek sad kad su ga zaustavili skontali da uopÅ¡te nema vozaÄku ja mislio naÅ¡a policija glupa.. Prijavi
19. decembar 2014.11 god. comment_195587 evo perez izjavio da nije njegov problem koji igraÄ mora da se odstrani,to treba trener da reÅ¡i(ako dodje Rojs) cirkus Prijavi
19. decembar 2014.11 god. comment_195588 Pa real nije normalan, malo pretjeruju sa tolikim zvjezdama. Prijavi
19. decembar 2014.11 god. comment_195591 Trebao ili ne, bas bih volio da dodje. Ovaj Real je zlo. Prijavi
19. decembar 2014.11 god. comment_195625 Stvarno cu da se zalim sudu u Lozani, ako Real dovede Rojsa, jebote mogu likovi sve kupit i natrpat po 100 miliona igrace, a UEFA se zalaze za neki FAIRPLAY i kurce se nad Balkanskim timovima, smradovi jedni, Real da za tri igraca 350 miliona i to mi je neki fer plej, jebo ih takav fer plej i jebo ih fudbal i svi rekordi koje ce Real oborit. Prijavi
19. decembar 2014.11 god. comment_195631 meni je taj real tolko jebano dosadan klub,i njihovi navijaÄi i igraÄi i sve oko njih mi je tolko kao da gledam kroz jebani prozor u daljinu,ni Å¡ta vidim nit Å¡ta zanimljivo Prijavi
21. decembar 2014.11 god. comment_195753 Ako ode u Real stvarno nije posteno,ekipa svako ljeto trosi 250+ milijuna a uefa nista.Sta nije Reus pricao nesto u stilu iz Dortmunda necu nikad otic? Prijavi
21. decembar 2014.11 god. Autor comment_195771 I tu ce polako poceti krah Galaktikosa III , IV , V ... koji li su vec. Za sada drze konce,ali jednom ce popucati,ubrzo. Ne mozes nagomilati zvezde koje igraju istiu poziciju i ocekivati da ce biti med i mleko. Nisu mi jasni. Ali nema veze. Neka kupuju. Prijavi
21. decembar 2014.11 god. comment_195777 TaÄno ću otići Perezu na vrata i reći mu, de matere ti kad se toliko razbacujeÅ¡ sa tim parama daj meni koji milion da se ne moram jebavati svaki dan i ići na fakultet i da ne moram ba viÅ¡e uÄiti ko ga jebe da mogu da se posvetim drugim sferama života. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.