Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marco Reus (Njemačka, 1989)

Istaknuti odgovori

Da se zabrinemo ?? 

Nema razloga, mislim da je očigledno da će Čeh otići, ako ne na zimu, onda na leto.

• Odgovori 136
  • Pregledi 13,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kad ovaj momak dodje, pa dodju jos dvojica odlicnih igraca, auuu to ce da bude pervezija. Necu da kazem na koje mislim, jer ce odma pocet izlivi mrznje :D ali ako ti momci dodju bicemo cista dominacija, ali za pocetak ovog gospodina u timu da vidim.

Grena, pa Cech ide 100%, previše je kvaliteten za klupu, meni je samo bitno da se ne ponovi "slučaj Lampard"..

Reus ide u Bayern ili Real 99,99%.

Hoću li iakada vidjeti nešto optimistično od tebe. 10000 puta je više povezan sa nama nego sa Realom i Bayernom i ti opet misliš da neće kod nas...

Hoću li iakada vidjeti nešto optimistično od tebe. 10000 puta je više povezan sa nama nego sa Realom i Bayernom i ti opet misliš da neće kod nas...

hahahahah pa šta ja mogu kad sam optimističan samo u rijetkim situacijama, nije da sam pesimist samo mi ne proradi optimizam za svaku sitnicu. :D

To što je on povezivan sa nama više nego sa Realom, Bayernom ili neki trećim nije ništa specijalno i nema neki već značaj. Prvi razlog za to je taj što do sada nismo imali neku ni jednu relevantnu informaciju ili izvor informacije, a drugi razlog je taj što se zna da će Reusa dobit onaj ko najviše plati ili klub kojeg Reus izabere. Postoji mnogo klubova koji mogu biti atraktivna destinacija za Reusa baš kao i mi..

Bar mi koji pratimo Chelsea bi morali znati da silno povezivanje oko dolaska nekog igrača ne mora da znači ništa. To su dokazali i slučaj Falcao i slučaj Cavani i slučaj Hulk i slučaj Shaw itd.

Za sada uopšte ne smatram da smo mi u prednosti u odnosu na ostale klubove kada je Reus u pitanju, jer za to nema ni jednog razloga ili informacije.

Kažem opet, bilo bi mi drago kada bi Reus došao kod nas, ali daleko od toga da sam pao u neku euforiju i da sam siguran da on dolazi.

• 4 sedmice kasnije...

Zaradio kaznu tešku 540 000 evra zbog vožnje bez dozvole. Nikada nije položio test vožnje.

To su njegove tri mesečne plate.

• Autor

Lik na tim vestima napise. 

Mogao je Duska Tosica za te pare zaposliti kao sofera :D

oplakao sam :D

a qrac. gdje ce mu toliko naplatit. valjda mu treba ko i svakom normalnom covjeku naplatit, sta ce ne bi meni mogli uzet po miliona.

Naplatili su mu toliko jer tako kaže zakon u Njemačkoj koji gleda situaciju u kojoj je osoba koja je napravila prekršaj. Gleda se koliki su mu prihodi itd..
Å to kaže jedan moj kolega, da je takav zakon kod nas oni bi meni morali plaćati 

a qrac. gdje ce mu toliko naplatit. valjda mu treba ko i svakom normalnom covjeku naplatit, sta ce ne bi meni mogli uzet po miliona.

valjda ga od 2011 zaustavljaju, a tek sad kad su ga zaustavili skontali da uopšte nema vozačku

ja mislio naša policija glupa..

Nek ide u Real odma'

Stvarno cu da se zalim sudu u Lozani, ako Real dovede Rojsa, jebote mogu likovi sve kupit i natrpat po 100 miliona igrace, a UEFA se zalaze za neki FAIRPLAY i kurce se nad Balkanskim timovima, smradovi jedni, Real da za tri igraca 350 miliona i to mi je neki fer plej, jebo ih takav fer plej i jebo ih fudbal i svi rekordi koje ce Real oborit.

Ako ode u Real stvarno nije posteno,ekipa svako ljeto trosi 250+ milijuna a uefa nista.Sta nije Reus pricao nesto u stilu iz Dortmunda necu nikad otic?
  • Autor

I tu ce polako poceti krah Galaktikosa III , IV , V ... koji li su vec. Za sada drze konce,ali jednom ce popucati,ubrzo. Ne mozes nagomilati zvezde koje igraju istiu poziciju i ocekivati da ce biti med i mleko. Nisu mi jasni. Ali nema veze. Neka kupuju.

Tačno ću otići Perezu na vrata i reći mu, de matere ti kad se toliko razbacuješ sa tim parama daj meni koji milion da se ne moram jebavati svaki dan i ići na fakultet i da ne moram ba više učiti ko ga jebe da mogu da se posvetim drugim sferama života.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.