Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marco Reus (Njemačka, 1989)

Istaknuti odgovori

Bilo bi dobro da ovaj dodje vec u januaru :D ionako ce tamo ispasti iz lige skoro, LS ce preskociti pola godine, igrace FA kup. :D :D

Ako bude dolazio najbolja opcija je da službena potvrda transfera bude u januaru tj. da se u januaru dogovore, a da on dođe na ljeto..

Puno je lakše za igrača da pređe u drugi klub u ljetnom prelaznom roku jer prođe pripreme sa ekipom i ima prostora da se prilagodi, dok je teže u pola sezone mijenjat klub i ligu.

Opet govorimo kao da je gotova stvar, a daleko je od toga. :D

• Odgovori 136
  • Pregledi 13,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Malo statistike koja govori o kakvoj igracini se radi!

Marco Reus: Has created more chances (239) than any other player in the Bundesliga in the last 4 seasons.

Marco Reus: No player has scored more goals from outside the box in the Bundesliga in the last 6 seasons than (15) .

Malo statistike koja govori o kakvoj igracini se radi!

Marco Reus: Has created more chances (239) than any other player in the Bundesliga in the last 4 seasons.

Marco Reus: No player has scored more goals from outside the box in the Bundesliga in the last 6 seasons than (15) .

Bolji Sterling od njega ba...

Bolji Sterling od njega ba...

I meni se svidja Sterling, pogotovo jer vec igra u PL i ne povredjuje se svako tri utakmice..

I meni se svidja Sterling, pogotovo jer vec igra u PL i ne povredjuje se svako tri utakmice..

Ironično sam to rekao, dok još nisi bio na forumu cae je napisao da je stering bolji od Reusa što je meni smiješno, ne kažem ja da je Sterling loš ali od Reusa nije bolji

Ironično sam to rekao, dok još nisi bio na forumu cae je napisao da je stering bolji od Reusa što je meni smiješno, ne kažem ja da je Sterling loš ali od Reusa nije bolji

Aha, ok.

Sto se tice spremnosti sigurno nije bolji, kad smo vec kod tog, doduse iako uzmemo da ga krse ko budalu

Definitvno ga ni ja ne bih volio kao to famozno pojacanje desnog krila nakon njegovih ucestalih povreda.Slazem se u potpunosti sa gornjim postom.

Jarane nije to učestalost povreda, pa ko se ne bi povrijedio kad ga ovako skrše jarane, ko bi ostao čitav, drugo su staklene noge k'o što je Robben imao potrči i povrijedi se ovo je brate kad te čovjek isfreza, mada mislim da nije toliko strašno kao što se čini, izdrži Marko do januara i onda Evi u ruke :D

Mislio sam prvenstveno na broj povreda u zadnje vrijeme.To ne moze da ne ostavi traga na njemu.Njegov talenat je neosporan ali vodjen iskustvom od ranije,ne treba nam jos jedna "plavusa" iako se takav slucaj tesko moze ponoviti.

Mislio sam prvenstveno na broj povreda u zadnje vrijeme.To ne moze da ne ostavi traga na njemu.Njegov talenat je neosporan ali vodjen iskustvom od ranije,ne treba nam jos jedna "plavusa" iako se takav slucaj tesko moze ponoviti.

Potpisujem.

Jucer opet postigao gol, nije problem u tim povredama jer on je glavni igrac u Dortmundu i svaku utakmicu se forsira i mora doci do povreda, mislim da nam je on jedini igrac koji potreban u ovom trenutku.

• Autor

dobro je, pricalo se da ce biti out 4 meseca, ovo je dobra vest,za mesec,nesto vise eto ga nazad.

dobro je, pricalo se da ce biti out 4 meseca, ovo je dobra vest,za mesec,nesto vise eto ga nazad.

Ma treba ga opet kupiti, povreda bi jos vise natjerala Borusiju da ga pusti. Plus, promasaj za nas nikako ne moze biti, jer je sigurno tata igrice za Wiliana.

na pitanje novinara da li je ÄŒelzi zainteresovan za Rojsa Murinjo je odgovorio NE

dal mu treba verovat  :-?

Mata and Luiz are important players, they're not going anywhere.

Nakon što je došao Drogba sredinom jula: Za nas je prelazni rok završen.

Svi znamo šta se dešavalo.

hi-res-106619644-real-madrid-manager-jos

U prijevodu, Reus je na putu za London

Jeste da u sredu B. Dortmund igra na Emiratima, ali Rojs se povredio i ne putuje sa ostatkom tima.

• Autor

Mata and Luiz are important players, they're not going anywhere.

Nakon što je došao Drogba sredinom jula: Za nas je prelazni rok završen.

Svi znamo šta se dešavalo.

hi-res-106619644-real-madrid-manager-jos

6DdImuF.png?1

Da se zabrinemo ?? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.