14. novembar 2014.11 god. comment_192813 Joj kad dođe Reus pa kad krenemo utakmicu sa tri lijeva vezna, desna strana i neka bude prazna, koji će nam vrag. Prijavi
15. novembar 2014.11 god. comment_192817 Joj kad doÄ‘e Reus pa kad krenemo utakmicu sa tri lijeva vezna, desna strana i neka bude prazna, koji će nam vrag. A da nije možda kurÄina ? Prijavi
15. novembar 2014.11 god. Autor comment_192829 Ne znam sto su neki zapeli da je on levo krilo, i samo levo. Decko igra svuda u ofanzivi, moze da pokrije svako mesto. + on i Hazard mogu da se menjaju mesta u toku utakmice, u zadnje vreme cesto vidimo da Hazard menja stranu i da predje na desnu. Ne vidim nikakav problem oko pozicije. Reus igra i levo,desno,sredinu u napadackoj liniji + moze da igra i napadaca. Prijavi
15. novembar 2014.11 god. comment_192876 Ne znam sto su neki zapeli da je on levo krilo, i samo levo. Decko igra svuda u ofanzivi, moze da pokrije svako mesto. + on i Hazard mogu da se menjaju mesta u toku utakmice, u zadnje vreme cesto vidimo da Hazard menja stranu i da predje na desnu. Ne vidim nikakav problem oko pozicije. Reus igra i levo,desno,sredinu u napadackoj liniji + moze da igra i napadaca. to sam napisao satiricno, naravno da bi volio da dodje reus. jedino što mi je želja da dovedemo nekog ljevaka ali trenutno izgleda da nema baš otvorenih takvih opcija Prijavi
16. novembar 2014.11 god. Autor comment_192897 to sam napisao satiricno, naravno da bi volio da dodje reus. jedino što mi je želja da dovedemo nekog ljevaka ali trenutno izgleda da nema baš otvorenih takvih opcija Nisam mislio direktno na tebe, mnogi tako razmisljaju. A dobrih levaka trenutno nema na trzistu :) pre bih dao za Reusa 20-30 miliona nego za Balea 90. Prijavi
16. novembar 2014.11 god. comment_192899 Nisam mislio direktno na tebe, mnogi tako razmisljaju. A dobrih levaka trenutno nema na trzistu :) pre bih dao za Reusa 20-30 miliona nego za Balea 90. jedini ljevak koji mi pada na pamet je Hulk koji je već u godinama. Mada nije toliko ni star koliko je nepotreban.. Prijavi
16. novembar 2014.11 god. comment_192906 Griezmann i Lamela od ovako mlađih mi prvi padnu na pamet kad su ljevaci u pitanju ( naravno ne pikam tu nemoguće transfere Ozil, Di Maria, Robben) Prijavi
17. novembar 2014.11 god. comment_192921 to sam napisao satiricno, naravno da bi volio da dodje reus. jedino što mi je želja da dovedemo nekog ljevaka ali trenutno izgleda da nema baš otvorenih takvih opcija pa imamo salaha :D Prijavi
17. novembar 2014.11 god. comment_192936 pa imamo salaha :D Mislim na igrace kojima lijeva noga sluzi za sutanje u okvir gola, a ne u okvir 2. nivoa tribine. Prijavi
17. novembar 2014.11 god. comment_192937 Realno Salah i nije dobio poÅ¡tenu priliku ove sezone kada je minutaža u pitanju, dok je recimo proÅ¡le sezone bio odliÄan kada je imao minutažu, posebno u finiÅ¡u sezone. Tako da se situacija oko Williana i Schurrlea ne može poredit sa situacijom Salaha.. Ja bi sada za vikend na desno krilo od poÄetka stavio Salaha, pa neka pokaže Å¡ta može.. Prijavi
17. novembar 2014.11 god. comment_192942 Realno Salah i nije dobio poÅ¡tenu priliku ove sezone kada je minutaža u pitanju, dok je recimo proÅ¡le sezone bio odliÄan kada je imao minutažu, posebno u finiÅ¡u sezone. Tako da se situacija oko Williana i Schurrlea ne može poredit sa situacijom Salaha.. Ja bi sada za vikend na desno krilo od poÄetka stavio Salaha, pa neka pokaže Å¡ta može.. Ja bi da mi uzmemo tri boda a ne da vidim kol'ko je kome kurac dignut od naÅ¡ih igraÄa, Salah treba joÅ¡ da radi vidjelo se u utakmicama u kojima je dobio Å¡ansu i joÅ¡ su bili dosta slabiji timovi i opet nije uspio da privuÄe pažnju i da se izdvoji dobrom partijom Prijavi
17. novembar 2014.11 god. comment_192954 Mislim na igrace kojima lijeva noga sluzi za sutanje u okvir gola, a ne u okvir 2. nivoa tribine. Matić ? Prijavi
18. novembar 2014.11 god. comment_192981 masko mislim da mrtavker traži lijevaka koji je po vokaciji krilo a ne defanzivni vezni Prijavi
18. novembar 2014.11 god. comment_193014 Evo Äitam, 20M £ za ovu igraÄinu je niÅ¡ta ako ćemo realno samo ako ga povrede zaobiÄ‘u i mjera Prijavi
19. novembar 2014.11 god. comment_193033 Evo Äitam, 20M £ za ovu igraÄinu je niÅ¡ta ako ćemo realno samo ako ga povrede zaobiÄ‘u i mjera I da ga mutavi Real zaobidje. Prijavi
19. novembar 2014.11 god. comment_193059 Michael Ballack: "Marco knows that Chelsea is the best club in England, I told him." "From day one, I loved and respected everyone there and I have told Marco that, they are a great club and will always be with me" To Bally, legendo stara. Joj ako ga lapimoo .. https://www.youtube.com/watch?v=g6A6pMO_WKM ps. osim akonije šupljak izjava mb-a Prijavi
20. novembar 2014.11 god. comment_193076 Izvor?? Michael Ballack: "Marco knows that Chelsea is the best club in England, I told him." "From day one, I loved and respected everyone there and I have told Marco that, they are a great club and will always be with me" To Bally, legendo stara. Joj ako ga lapimoo .. Ja sam 100% za Rojsa, i nadam se da ce probleme sa povredama resiti Eva. Zamislite mi kupimpo Rojsa za 25 mil, a MUtd Di Mariju platio 75 mil. pa kakvo bi to pisanje po njima bilo!!! :)) :)) Prijavi
20. novembar 2014.11 god. comment_193078 A dojadili su vise sa ovim laznim izjavama Balaka, ispade da nam je on portparol kluba, ko god hoce u Celsi prvo se pojavi da je Balak rekao : Celsi je sjajan klub :D Prijavi
20. novembar 2014.11 god. Autor comment_193085 A dojadili su vise sa ovim laznim izjavama Balaka, ispade da nam je on portparol kluba, ko god hoce u Celsi prvo se pojavi da je Balak rekao : Celsi je sjajan klub :D Ballack je za trziste nemackih igraca zaduzen, tj da im prica kako je Chelsea dobar klub. Bilo bi dobro da ovaj dodje vec u januaru :D ionako ce tamo ispasti iz lige skoro, LS ce preskociti pola godine, igrace FA kup. :D :D Prijavi
20. novembar 2014.11 god. comment_193088 Ballack je u najboljim odnosima sa Andreom, vjerovatno zbog Leverkusena, pa je igrao veliku ulogu kod njegovog dolaska, pa se nadam da ce i ovdje odigrati veliki dio posla. Prijavi
20. novembar 2014.11 god. comment_193093 Izvor?? Nema ga, jedu govna izgleda na twitteru ko inaÄe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.