10. novembar 2014.11 god. comment_192428 Glavna pozicija ovog decka je levo krilo,a sekundarne pozicije su mu desno krilo ili centralni ofanzivni vezni igrac. Na svetsku scenu se probio sjajnim igrama u dresu Borussia Mönchengladbach gde je bio udarna igra napada i gde tim nije bio isti sa njim i bez njega na terenu. Interesovanja za njega su pokazali svi svetski i najveci klubovi, preko Reala, Bayerna, Barselone Mancester Uniteda itd... Medjutim izgleda da se na odisevljenje plavaca ukljucuje i Mourinho u trku. Navodno ima trik u rukavu. Menjao bi Schurrlea za Reusa. Schurrle je nezadovoljan minutazom i rado bi se vratio u Nemacku prema pisanju Bilda, a Dortmundu bi trebao jedan takav igrac. Reusu istice ugovor, otkupna klauzula nije velika za ovog igraca. da li je ovo pravo vreme? Sta vi milsite o ovome? Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192437 Dao bi jedan bubreg da vidim Ljubu Ćesića u plavom dresu Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192440 Bild.de je objavio priču kako bi Mourinho mogao iskoristiti Schurrlea da bi doveo Reusa, navodno i Dortmund želi Schurrlea. Mislim, odličan igrač, ali daleko je još od neke ozbiljne priče.. Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192443 Čovek uglavnom igra na levom krilu, retko igra na desnom. Ne verujem da bi bio idealan za desno krilo, a i sklon je povredama. Prijavi
10. novembar 2014.11 god. Autor comment_192444 Bild.de je objavio priču kako bi Mourinho mogao iskoristiti Schurrlea da bi doveo Reusa, navodno i Dortmund želi Schurrlea. Mislim, odličan igrač, ali daleko je još od neke ozbiljne priče.. Od necega mora poceti. Dobro je da se spominjemo. Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192449 Ma ovaj će u Bayern, jer sigurno 'od malena navija za njih' :D Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192451 Prodati im Schurrlea ali samo ako oni nama prodaju Reusa, inače ništa od ljubavi :D Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192457 Moze ovaj trejd, ubacite slobodno i Salaha u deal kao poklon. :DReus, Willian, Oscar, Eden i povuci nekog mladica nazad sa pozajmice. Prijavi
10. novembar 2014.11 god. Autor comment_192462 Moze ovaj trejd, ubacite slobodno i Salaha u deal kao poklon. :D Reus, Willian, Oscar, Eden i povuci nekog mladica nazad sa pozajmice. Ipak cemo sacekati da se Thorgan opameti :D Moze neko drugi :)) Uređeno 10. novembar 2014.11 god., autor izmjene: grena Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192567 Moja prva fakin želja da dođe na Stamford, dođi nam dođi srećooooo Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192589 Ma dao bi citav vezni red da Rojs i Barkli dodju u Celsi :D Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192756 Ako dođe do toga da situacija oko Reusa i Chelseaja bude ozbiljna priča, onda mislim da nema šanse da dovdemo Reusa a da prije toga ne dobijemo bitku sa Realom, oni će ići na to da ga dovde bez obzira da li im on treba ili ne. Znači klasičan potez Reala, oni ne dovode igrače samo iz fudbalskih razloga, kao što su mnogo puta dovodili igrače koji im nisu potrebni ali igrače koji su zvjezde. Tako će i sada ići na to da dovedu Reusa, ovo neće bez njih proći 100%.. Naši aduti mogu biti: 1. Mourinho - suvišno je govoriti koliko on može uticati na igrače, svojim pristupom i svim onim što njega čini. 2. Ogromna plata - to će dobiti i u Realu, ali mislim da možemo da se nosimo sa njima kada je plata u pitanju. 3. Obećanje mjesta startera - ono što mu Real ne može obećati. Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192757 Mi njega možemo privući samo svojim projektom i rezultatima. Titula u ligi i polufinale/finale LP bi tome dosta doprinijeli. Sjećate se situacije sa Hazardom? Pa isto su ga ganjali i United, i City, i ovaj i onaj... Realno i United i City su mu mogli dati veću platu nego mi, al' eto izabrao je nas. Reus sa nekih 160k funti sedmično može biti sasvim zadovoljan, a da igra redovno i na visokom nivou. Šta će mu bolje od toga? A mi mu to možemo obezbijediti. Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192758 Samo ako si ometen mozes otici u ovakav Real. Ali ja ne bih Reusa. Previse je to povreda, svaka 2 mjeseca on mora da pauzira. Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192765 Reus je igrač po Joseovom ukusu. Radi, igra, šuti. Ne buni se na koju god poziciju ga staviš, trči, trenira, žrtvuje se za tim. Uz to sve ima talent i muda. Klopp ga je istesao a ne Guardiola ili neki drugi trener, a znamo da Jose jako poštuje Kloppov rad sa igračima. Jednom se ukazuje prilika da lapiš ovakvog igrača za ovaj novac i ne treba puno razmišljati. Trampa sa Schürrleom bila bi idealan posao, još ako prodamo Salaha očistićemo i platni saldo da možemo ponuditi Reusu novac koji traži. I za njega je idealan prelazak u Chelsea iz više razloga. Igrao bi na najvišem nivou u najboljoj ligi, borio se za sve trofeje sa vrhunskim saigračima, u ekipi koja je stvorena za narednih 5 godina (dakle ne bi se morao brinuti za budućnost), pod vodstvom najboljeg managera na svijetu, živio bi u jednom od najboljih evropskih gradova... Sve mu je na dlanu sada. Malo ekipa može sebi dozvoliti da im se povrijedi jedan Hazard, pa da njegovu ulogu na terenu preuzme Marco Reus. Idealno bi bilo da se načelno dogovori transfer u januaru, ali da nam ne dolazi do ljeta. Mislim da bi i Dortmund pristao na ovo. Idemo Uprava ! :D Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192770 Još jedan pogodak bi bio kada bi doveli ovu ljudinu. Ko što wajz gore reče ovo se ne propušta, iskovan igrač, strašan, ubica, povrede bi se mogle sanirati ipak je Eva tu :D On i Hazard na krilima, to bi dodatno i Hazarda povuklo jer oni su igrači koji su po kvalitetu tu negdje rame uz rame, samo je Reus nekako mnogo veća radilica, veći borac, to dodatno može da povuče i Hazarda da uvijek daje sve od sebe bez obzira igrali protiv City-a ili protiv Nottingham Forresta svejedno uvijek mora da se gine na terenu. Ajmo Marcooooooooooo ! Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192777 Projekat kakav ima Chelsea a još na čelu sa Mourinhom privlači sve igrače svijeta. Ne sumnjam ako ga Jose bude žarko želio da će ga dovesti tj. da će Reus izabrati Chelsea. Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192778 Hazard bi bio zadužen za šou na terenu, dok bi Reus bio zadužen za sirovu realizaciju :D Kao što mnogi kažu, ovaj tandem Hazard-Reus po krilima bi bilo perverzija, bar se tako čini po njihovim kvalitetima i igrama. Reus bi morao sigurno dosta raditi za ekipu, kao što sada rade svi naši vezni igrači (čak i Hazard :D ) ali pošto Reus dolazi iz ekipe koja se oslanja na taj timski rad i ekipe koju vodi Klopp mislim da rad za ekipu i defanzivni dio ne bi bio problem. Transfer je daleko od realizacije sve je još na nivou nagađanja, ali niko nam ne može zabraniti da maštamo :D Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192781 Al maštate ko kad si zaljubljen u curu pa razradiš priču do vjenčanja Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192782 Al maštate ko kad si zaljubljen u curu pa razradiš priču do vjenčanja Dobra razrađena priča i plan je uslov ostvarnja cilja :P Najjače će biti ako ispušimo za Reusa :D Prijavi
14. novembar 2014.11 god. Autor comment_192791 Dobra razrađena priča i plan je uslov ostvarnja cilja :P Najjače će biti ako ispušimo za Reusa :D kao i za Falkaa, Hulka itd,itd :D :D :D valjda necemo u pm. Reusa gotivim kada je igrao za Moechegladbach (ako sam pogresno napisao jbg) tada je vukao sam ekipu, kladio se na njih kada je on igrao, samo tada. I samo mu brojao golove. Nadam se da ce e ovo ostvariti. Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192792 kao i za Falkaa, Hulka itd,itd :D :D :D valjda necemo u pm. Reusa gotivim kada je igrao za Moechegladbach (ako sam pogresno napisao jbg) tada je vukao sam ekipu, kladio se na njih kada je on igrao, samo tada. I samo mu brojao golove. Nadam se da ce e ovo ostvariti. Ma i ako ispušimo za Reusa nije teško okreniti ploču i reći "ma nije nam ni trebao" :P Ako bude sreće doći će kod nas :D Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192793 Ma i ako ispušimo za Reusa nije teško okreniti ploču i reći "ma nije nam ni trebao" :P Ako bude sreće doći će kod nas :D Ili: Ma Salah je klasa za njega :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.